Nemám stornovat objednávku pekárny?

145
23.11.11 11:29

Poraďte,nemám stornovat objednávku pekárny?

Ahoj lidičky, jsem tady naprostý nováček a tak mi promiňte, že se teprve rozkoukávám. :roll: Prosím někoho nebo některé z Vás, jestli by neporadili, když jsem dnes objednal pekárnu, ale bude naskladněna u dodavatele až patrně za týden, jestli raději nezrušit objednávku. Pekárnu jsem nikdy nevlastnil, ale jak říká náš osobní mlynář jinými slovy ten nejběžnější koupený chléb není zrovna to pravé ořechové. Prý je na něm dokonce něco chemického - tedy od naší největší pekárny. 8o Vygůgloval jsem si dražší pekárnu, avšak s velkou slevou. Nemáte ji někdo a nepodělil by jste se o zkušenosti, podle zveřejněných údajů by měla umět „téměř všechno“, ale už nenapsali jak dlouho. :?: Výrobce Panasonic typ SD-ZB2502B http://www.ok1.cz/…eba/d-44501/
Ještě jsem nezjistil, jak je to tady s jménem nebo s nickem , tak jen píši předem díky a posílám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
23.11.11 11:44

Ty chceš rušit objednávku jen proto, že není skladem? To fakt nechápu, snad to s chemickým chlebem ještě týden dva vydržíš ne?

• Citovat
  • Upravit
17310
23.11.11 11:49

Máme normální pekárnu na chleba cca za 1500kč, nevím jaký by byl v rozdíl v té dražší.že je hezčí,menší ? Ta cena by mně teda odpudila. Na pekárnu si určitě počkej když už jsi jí objednal ;) A popravdě my se toho chleba s pekárny tak přejedli, že teď normálně kupujeme a pekárna odpočívá. A dneska je 90% věcí chemických :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.11.11 11:50

Tak tě tu u nás Jidřichu vítám ;) Já bych to nestornovala,je to výhodná koupě,těch pár dní už vydržíš.Nějak jsem taky nepochopila podstatu stornování.Já někdy na zboží čekám i 3 týdny než to přijde na sklad.A těším mě,že má chlap zájem o pečení chleba :mrgreen: Já pekárnu mám,sice né tuhle,ale můžu doporučit,chlebíček je výborný,houstičky jak by smet a hlavně víš,z čeho to pečeš.Já nejvíc využívám na kynuté těsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.11.11 11:52
verenika píše:
Máme normální pekárnu na chleba cca za 1500kč, nevím jaký by byl v rozdíl v té dražší.že je hezčí,menší ? Ta cena by mně teda odpudila. Na pekárnu si určitě počkej když už jsi jí objednal ;) A popravdě my se toho chleba s pekárny tak přejedli, že teď normálně kupujeme a pekárna odpočívá. A dneska je 90% věcí chemických :mrgreen:

TO máš pravdu,ale když člověk trošku chce,tak to procento jde snížit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
23.11.11 11:53

Hlavně v ní nebudeš péct chleba, ale můžeš v tom míchat těsto na cokoli. Taky si chci pořídit…

• Citovat
  • Upravit
23847
23.11.11 11:58

Jestli se ti líbí, tak týden sem, týden tam, proto bych to nerušila. U nás peče chleba výhradně chlap, máme pekárnu Kenwood, která kdysi vyhrála D test, ale chlap furt nadává, že jsme měli radši koupit jakousi lacinou noname z Číny, co je plně nastavitelná a nemá milion přednastavených programů :mrgreen: , protože tady u té naší je jen jeden uživatelsky nastavitelný program, ale nejde nastavit doba kynutí. Musíme o obcházet extra časovým spínačem. On peče celozrnný chleba z žitného kvásku a to potřebuje déle kynout než jsou všechny programy a musí tý pekárně pomáhat při míchání, je moc rychlá a těsto se proto míchá jen uprostřed. Jinak s těstem z bíé mouky to problém nemá, ale kdo by se furt cpal bílým pečivem :roll: Tak tipuju, že ty jako chlap si s tím chlebem budeš chtít taky pohrávat, takže bych volila ne 11 programů, ale program co nejvíc nastavitený. S touhle pekárnou ale zkušenosti nemám. To jsem ti moc nepomohla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.11.11 12:05

nerušila bych,pokud se ti líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.11.11 12:09

Ohledně pekárny neporadím a co se týče storna tak asi takto - párkrát se mi stalo, že některé e-schopy nasadí nízkou cenu (buď kvůli nalákání nebo z jakéhokoliv jiného nepochopitelného důvodu) a pak zboží nedodají s nějakou výmluvou. Tak pokud se ti neozývají, počkala bych max. týden a asi stornovala a případně objednala jinde. Záleží taky na tobě jak na zboží spěcháš. Pokud se ozvou tak bych nestornovala a počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.11.11 12:12

Já bych už nechtěla pekárnu chleba s jedním hnětacím hákem. :nevim:
Cheba peču často. Ale mám mizernou pekárnu - možná je to jen mizerný kus. To nevím. Ale je to levná Vega (výrobce ETA) z Globusu. Jeden hák špatně pobere těžší těsto. S kváskovým žitným chlebem jsem musela hodně pomáhat. A pokaždé jsem musela donastavovat i pečení, že se nepropekl.Třeba těsto na vánoční pečivo nebo perník neumíchá vůbec. Takže já na chleba dnes používám jen výrobu těsta a kynutí - obojí si musím hlídat a pak to dám na plech a upeču chléb v troubě. Manžel totiž navíc nemá rád chléb z pekárny.

Jsem se do toho zamotala, ale lítaj tu oba holomci kolem mě. Prostě bych se bála jen jednoho hnětacího háku, aby stihl vše pobrat - u jakékoliv pekárny. I když zkušenost mám jen s tou mojí mizernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
23.11.11 12:13

Pekárnu mám, chleba už v ní moc nepeču, ale je fantastická na zadělávání těsta na cokoliv - sladké, slané. A hlavně v ní dělám rýžovou kaši :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
145
23.11.11 12:14

Holma, opravdu se nechystám rušit objednávku, pokud nepřijdou nějaké větší kritiky ve velké míře. To jen si říkám, když jsem četl jak odejde výhřevné těleso u dražší pekárny a že ten dotyčný litoval, jestli si neměl koupit levnou a pak další. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.11.11 12:17

Určitě dva hnětací háky,já ani nevěděla,že existujou pekárny s jedním :oops: Jinak chleba taky peču v troubě,je to tam rychlejší a křupavější.Nechám zadělat těsto a pak šup s ním do trouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.11.11 12:18
zrustice píše:
Pekárnu mám, chleba už v ní moc nepeču, ale je fantastická na zadělávání těsta na cokoliv - sladké, slané. A hlavně v ní dělám rýžovou kaši :mrgreen:

Jééé můžu poprosit o receptík na tu kaši? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.11.11 12:19

Za mně cena taky velice vysoko, ne vždy platí, že za kvalitu je třeba si připlatit, ale třeba to tady zrovna tak platit bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí