Poradna duly
Jana Čurdová
@AZzuzka Ahoj, tak u nás pupík slušnej a už je mi fajne - žádné nevolnosti, tak si to celkem užívám. Jen delší vycházky a stání mi nedělá moc dobře, ale hýbat se člověk trochu musí a se skoro tříletou slečnou to ani jinak nejde.
Co ostatní?
@yse už mi je taky o dost líp, jen se mi ještě občas zvedne kufr, ale ustojím to, jen jsem víc unavená a pobolívá mě břicho, 15m syn mě nenechá v klidu, tak se dost přepínám
@yse Já mám po čtyřech dětech břicho vlastně už pořád, takže vlastně žádná změna. Něco vidět bude tak týden před porodem. ![]()
Jinak dobrý, akorát ta kávička mě pořád nějak navaluje.
@lucie.edgar
Jj, endoska me pekne potrapila! Ty ji mas nebo melas taky?
@yse To mi taky dela problem, driv jsem byla velice aktivni, ted jsem 2mesice doma a prijde mi ze jsem po fyzické strance uplne jak vymenena… Neco delam a musim si jit odpocinout, po prochazce me boli zada jak cert… Brutus!
Tak já jsem dneska lítala kolem návštěvy téměř celý den a asi jsem to přepískla, takže jsem se vyplavila na sedačku a už se dnes ani nehnu.
Je sranda, jak jsme na tom plus mínus všechny stejně ![]()
Holky, chtela jsem se zeptat… Jakoby nad stydkou kosti mi vyskakuje brisko, akorat to na jedne strane mam tvrde a na druhe mekci, mate to taky nekdo?
@AZzuzka mám 3.stupeň. zjistili to náhodou na sále a prý jsem to měla šílený. Museli mi odstranit pravý vaječník i vejcovod a část pravého. No hrozný. Teď jak dokojím, tak mě čeká další laparo, aby zjistili, jak jsem na tom. Moc nevěřím, že tím těhu mk zmizela. Byl by to další zázrak v mém životě. Ten první zázrak je narození mého syna po 1.ivf. všichni koukali.
Ahoj holky
tak mě už taky je vidět bříško. Špatně už mi naštěstí nebývá akorát čištění zubů je někdy docela utrpení.
v pátek jsem byla na kontrole a z těch čtyř kil co jsem shodila, mám už tři zpátky. A na kontrolu zase až za měsíc, ach jo to bude zase dlouhý.
AHoj maminky,
mohu se přidat?? Dnes jsem 16+0tt a doma máme 2-letou princeznu Emu ![]()
Děkuji, a kdy máte TP tady? mě prvně doktor dle MS řekl 20 -23.9. ale dle prvního UTZ 14.9. ![]()
@Jana0703 podle ms i podle uz na screeningu mam termín 29.9., pohlaví si necháme jako překvápko, stejně jako u prvního ![]()
Ahoj holky, mohu se k Vám přidat? TP mám 23.9. A čekáme první mimi ![]()