Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem se už ptala co to bude. Vypadá to na holčičku. Jsem to ženská zvědavá
Je na Vás už těhotenství vidět? Včera na mě mami koukala a říkala, že už mám břicho. Já žádný nevidím ![]()
A sportujete některá stále?
Trénovala jsem a běhala dva měsíce. Třetí mi bylo dost zle a teď nevím zda se k tomu alespoň trošku po té pauze vrátit.
Na mě to teda vidět je a řekla bych že dost, včera se mě ptala i sousedka na chodbě, prý u druhého těhu to vyskočí dřív. Vypadám jak v 6m
ale necítím se tak ![]()
Jinak já chodila pravidelně na HEAT ale co jsem těhu tak nic, dnes jdu poprvé na těhu cvičení a přemýšlím i o plavání ![]()
A co se na takovém těhotenském cvičení cvičí? Jsem přemýšlela nad těh. jógou. Jen nevím jestli bych se tam nenudila…
to envím, jdu dnes poprvé ale kamaradka říkala že tam trenují na míčích, ulevové polohy, dýchaní apod.
Večer dám vědět co to bylo
![]()
Já byla na joze jednou ale na obyč. joze ne těhotenské a lilo ze mě, nevypadala jsem jak ve filmu, ale splaveně
![]()
@Jana0703 To dej vědět. To mě zajímá ![]()
@Farka To je fajn
A už víte pohlaví? Tedy spíš prvotní odhad pohlaví? ![]()
@lucie.edgar Tak to je taky pekny, tak hlavne ze se povedlo a cekas miminko… Hold musime neco vytrpet, co? U me to neni tak hrozne, odstranily mi cystu, pred tehu se tam zas neco tvorilo, ale zatim to neni nic hrozneho, spis to dali pryc protoze to mohla byt pricina ze se nam nedarilo…
@Misa ADG vítej, u prvního jsem chodila plavat 2× týdně, 1× týdně těhu cvičení a furt jsem chodila, zabíjelo mi nedělat nic, teď lítam kolem 15m syna, na těhu cvičení taky budu chodit, ale tady se chodí až od 20tt…jde o to, co si od toho slibuješ, vesměs to je protahovací a dýchací a lehce posilovací cvičení, ono když pak před sebou taháš pytel cementu, tak je to i hodně úlevový cvičení
@Farka U nas to vypada na holcicku, ale s jistotou mi to pry povi az na dalsim vysetreni. Jinak uprimne je mi jedno zda holka nebo kluk. Oboji je vyhra ![]()
@vendy259 Na zacatku jsem jeste mela snahu behat, ale telo pak postupne reklo dost. Poslechla jsem, ale hlava to nemuze pochopit
. Sportovala jsem, zavodila 8 let. Ty endorfiny chybi. Tak je krasny jak se zacina priroda probouzet, dela se hezky a hodne chodim. Porad chodim ![]()
Predpokladam holky, ze porodnice uz jste si vybrali? Registrovali jste se?
@Misa ADG Presne tak, hlavne at je zdrave, to mam stale v hlave, jinak je to fuk, jestli holka nebo kluk ![]()