Porod 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
26.3.15 14:03
@Farka píše:
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o Váš názor. 17.3. jsem byla na NT screening vyšetření na začátku 13.týdne. Akce srdeční: zobrazena, šíjové projasnění NT 1,5 mm, nosní kost: přítomna, anatomie plodu…vše normální, vše zobrazeno, ultrazvuk v pořádku. Trizomie 21 1:1155, Trizomie 18 je 1:124 a Trizomie 13 vyšla 1:1321. Na základě T18 (1:124) mi doktor doporučil Prenascan nebo Amniocentézu. Rozhodla jsem se raději podstoupit ještě jeden ultrazvuk v jiné poradně (Prenatal Brno, doktor Vlašín), který potvrdil, že podle ultrazvuku je vše v pořádku, mám i zprávu z vyšetření a vše funguje tak, jak má a vyvíjí se v pořádku a pan doktor řekl, že je to 100% kluk a že by se toho nebál :) Tak mám radost, ale i tak mi stále vrtá hlavou, jestli jít na Prenascan (odběr krve, kdy se vzorek posílá do HongKongu a výsledek je jistota na 99%, za 14tisíc, asi víte co myslím). Na amnio bych určitě nešla. Co myslíte? Díky moc, hrozně moc si vážím Vašeho názoru, vím, že se pak rozhodnu podle vlastního uvážení, ale zajímá mě i Váš názor. :hug:

Vubec se neboj a v tvem pripade bych uz na další vyšetření ani nešla. Vsechny ostatni hodnoty máš přímo ukazkove.Ja mám jit ted na tripltest, podle me nepresna zbytecnost, a kdyby tam vyšlo neco blbe, tak nejdu na odber plodovky ani nahodou.Kdyz 1.UTZ byl v poradku.To stejne u tebe, vse ok, potvrzeno od 2 dr. Niceho se neboj, máš zdrave miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.3.15 14:59

@AZzuzka ahoj, my se máme krásně :D co u tebe nového? Nějaký kopaneček? A uz bříško? Nebo nějaké kilco navíc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
26.3.15 15:04

@Luciettka U me dobry, brisko se trosku rysuje :-), kopanecky zadne a z minus 6kg mam tri zpatky… Nastesti uz nezvracim, takze dobry. Pristi tyden mam kontrolz, uz aby to bylo, nebyla jsem mesic a je to dlouhe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.3.15 15:58

@AZzuzka :) jj, to známe! Nejradši bych si ten utz odnesla domů a koukala pořád :lol: vždycky když jdu po delší době, tak mám strach aby tam mimisek byl :? když zatím ještě necítíme ty kopance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
26.3.15 18:40

@Luciettka jsme na tom uplne stejne :mrgreen: :mrgreen: taky bych si utz nejradeji pořídila do ložnice…jinak kdes jsem byla na utz mimčo krásne roste a už máme 147g :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
26.3.15 18:59

@Luciettka Kam by tak mohl utéct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.3.15 20:39
@Zdenilda píše:
Vubec se neboj a v tvem pripade bych uz na další vyšetření ani nešla. Vsechny ostatni hodnoty máš přímo ukazkove.Ja mám jit ted na tripltest, podle me nepresna zbytecnost, a kdyby tam vyšlo neco blbe, tak nejdu na odber plodovky ani nahodou.Kdyz 1.UTZ byl v poradku.To stejne u tebe, vse ok, potvrzeno od 2 dr. Niceho se neboj, máš zdrave miminko.

Dekuji moc za nazor a podporu a drzim palce, at je vsechno v tom nejlepsim poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.3.15 20:42

@veronika67 Dekuji moc za reakci a podporu a at i u Tebe vse dobre dopadne, urcite to dobre dopadne. Dej pak vedet. Zitra se rozhodnu, jestli jeste jit na Prenascan a nebo uz to tak nechat. Ale taky se priklanim k tomu, nechat to tak, byt v klidu s vedomim, ze mimi je zdravucke. :hug: :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.3.15 06:33

@Farka nemas za co, vim jake jsou to nervy. Dekuji moc :hug: verim, ze bude vse dobre ;) ono zdrave mimi ti nezaruci nikdo, muze se zkomplikovat porod nebo tak. Takze ja uz nad tim vubec nepremyslim a verim jen v to dobre. Jinak bych se zcvokla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
27.3.15 10:19

:mavam: ahoj holky, jak se mate, co briska, rostou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.3.15 17:16

@Farka Taky jsem byla u dr Vlašína je to kapacita a já mu věřila. Pokud máš ale v sobě pochybnosti, tak do toho odběru běž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.3.15 19:12

@lucie.edgar jo to jsem si taky myslela a krava mu slepe verila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.3.15 19:23

@veronika67 To mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.3.15 19:25

@AZzuzka Jak vidím, tak taky máš endošku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.3.15 19:47

@lucie.edgar no od mé zkušenosti vím, že vždy je nejlepší si vše ověřit i jinde, ted jsem těhotná podruhé a v Prenatalu opět nezklamali, asi mám fakt smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí