Poradna duly
Jana Čurdová
A tady máte jednu moji aktuální, ať víte, jak má ten vorvaň doopravdy vypadat.. před těhu jsem měla 52Kg, teď jsem 31 týden a mám 70Kg ![]()
Bože ať už zaprší, nebo mě jebne
holky já mám pocit, že ze mě leje i při sebemenším pohybu
Já v tom vedru nemůžu ani jíst! Mě hlavně vadí ty noci, potím se jako prase i když jsem nahatá…
Ochlazeni sice prislo, ale zadnej zazrak co?
Jsem si uhnala z klimatizace rymu a ted neposloucham od muze nic jinyho nez:Ja jsem ti to rikal!
Bla bla bla! A stejne si ji poustet budu. A just jooo! ![]()
V utery jdu na kurz plenkovani. Hodlam plenkovat totiz. Odhodlani je velky. Pak se ukaze realita zivota ![]()
Uvažujete někdo o ambulantním porodu? Vícerodičky?? Já celkem ano.. jen mám trochu strach jak se vyrovnám se zavinováním dělohy… už po druhé to byl maras ![]()
@Muchitos Neuvažuju. Bojím se novorozenecké žloutenky a taky zavinování dělohy. Po 2. to byla fakt bolest ![]()
@Muchitos Já ano, kvůli tomu, že se musím starat o zbytek dětí. Mám problém spíš s tím, že přenáším a poslední tři děti byly vyvolávané a byla jsem v porodnici už několik dní před porodem. Kéž by to tentokrát bylo jinak.
@Evička0 přesně tohle jsou dva strašíci co řeším… u obou dětí se žloutenka projevila až 5. den po porodu… takže tak trochu počítám i s tím, že bych si tam pak musela jít lehnout na dva tři dny… (ale pořád lepší než tam čekat jak na trní jestli jo nebo ne…) a druhá věc je to zavinování a krvácení po porodu… první noc po druhém porodu jsem myslela, že vykrvácím a přitom bylo vše OK
a zavinování dělohy… to bylo fakt horší než porod no…
ale zase na druhou stranu to stresové prostředí nemocnice mi vůůůbec nepomáhalo.. bylo mi hrozně a po týdnu sjem měla fakt slušné deprese, nepřiznala jsem už ani zánět v prsu (trpím na ně vždycky) jen aby mě pustili domů…
Chtěla bych ted být prostě doma v klidu a hlavně se všemi dětmi a manželem po kupě ![]()
@eva valoi a jak ty zvládáš zavinování dělohy? atd? prosím zkušenosti ![]()
@Muchitos Já jsem s se zavinováním dělohy dosud neměla nějaký vážný problém. Bolest jako při ms, šlo to celkem dobře rozchodit. Uvidím teď, údajně od pátého dítěte mohou být se zavinováním trochu problémy, ale já si to nebudu připouštět. Prostě všechno bude ok a hotovo.)
@Muchitos to opravdu neuvažuju, naše porodnice je super, rodinné prostředí, ani trochu stresu a je to asi posledních pár dní odpočinku před kolotočem, navíc nikdy nevíme dopředu, jestli nenastanou nějaký komplikace, jak u mě tak u miminka, tam budem pěkně pod kontrolou
@Muchitos píše:
Uvažujete někdo o ambulantním porodu? Vícerodičky?? Já celkem ano.. jen mám trochu strach jak se vyrovnám se zavinováním dělohy… už po druhé to byl maras
Ne.Ac nemocnicni prostredi nesnasim a vim, ze tam nezamhourim oko a nebudu absolutne spat, tak to budu muset prezit. Tehdy jsem mela stesti na nadstandardni pokoj a presto nebyla sance usnout, ve FN je vsechno slyset.