Porod 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
1.8.15 21:12

@eva valoi Jsme ubytovany na vikend v Jicine. Jinak bydlim za Prahou smer Cerny most. Kolem Jabkenic to mame taky prochozeny. Tam je to moc hezky.
@vendy259 Diky moc. Uz jsem velikanska ;) :lol: Jj, jak rikas taky neumim odpocivat. Uvidime zda to mala bude mit po me :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
2.8.15 00:23

@zlifik
Držím palce, at jsi v pořádku a brzo Te pustí dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
3.8.15 11:19

@Misa ADG taky jsem 33 a malý sedí na zadečku… přiznám se, že panice trochu propadám.. ale snažím se to brát pozitivně… a doufám že i do třetice se vyhnu císaři :mrgreen:

My jsme zrovna koupili domeček a o víkendu začali s úpravami… tak nám držte palce at to do září stihneme :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.8.15 11:27

@Muchitos Já si myslím, že ve 33. týdnu je na definitivní polohu docela brzy. Zvlášť při třetím těhotenství, kdy děloha už může být prostornější. Nepanikařila bych. Mám pocit, že náš malej taky stále vysedává, cítím často, jak dupe úplně dole. V nehorším si střihneme konec pánevní. :mrgreen:
Ohledně domečku držím palce, protože září je tady už coby dup.) Ale v nejhorším to stihnete pak, ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.8.15 11:30

@Misa ADG Tak jsem včera nachodili cirka 16 km. Sice je to rovina, ale musím říct, že jsem večer sotva lezla. Nicméně už se těším a přemýšlím, kam vyrazíme příště. Ráda bych ještě letos stihla Bezděz, akorát manžel měl netaktní poznámku, že jestli něco, tak on mě pak dolů neponese. Jsem ho uklidnila, že by když tak přiletěl vrtulník, kdyby něco. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.8.15 18:02

@Muchitos Snazim se to moc neresit. ( jde to ztuha) Je to stejne vec, kterou neovlivnim, ze :roll: Tak snad se mala umoudri a na pristi kontrole prekvapi. Priste jdu 36tt do Podoli a pak bych jeste rada zustala u svyho gynekologa.
@eva valoi Taky moc pekny!! :palec: :potlesk:
Dala jsi mi supr napad na pristi trasu. Tam urcite jeste vyrazime, kdyz je to od nas kousek. Bezdez neni zas tak hroznej kopec. Je to delsi tahlej, ale da se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.8.15 19:12

@Misa ADG Akorát bych Tě upozornila, že do obory nesmí ppesani. Jsou tam chovaní daňci, tak asi kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.8.15 16:08

Holky dnes jsem to dodělala bude to nad postýlkou, co říkáte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.8.15 16:15

Mimochodem jak se vám daří v těch vedrech? Já jsem docela ráda že mi neotýkají nohy, jinak v bytě to docela ujde. Dneska mi začala mateřská :dance: jo a moje sestra mi oznámila, že prý trpím těhotenskou demencí takže jsem se docela zasmála, protože má asi pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.8.15 16:15

@Isabou krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.8.15 16:23

@Isabou už to nedávám, z bytu vycházím jen dopoledne, chcípám já, chcípá i malej, ale jít ven je vražda :poblion: díkybohu taky neotýkám, ale naposledy pršelo na začátku července, nedá se dělat nic, jen přežívat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
7.8.15 16:43

Ahoj tak vcera nas pustili domu z nemocnice ale radeji to nepokousim a porad lezim i kdyz uz je to tyden a vsechno me boli od lezeni hlavne klouby..ale tak hlavne aby maly co nejdele vydrzel…a vedra jsou hnus chladim se mokrym rucnikem jinak to nejde… jen nevim jak budu jako rodit kdyz vedra maji byt cely mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.8.15 16:44

@vendy259 já byla taky dneska dopoledne venku. Potřebovala jsem do města a i tak to byl docela masakr. A i když mám dome docela přijatelně tak stejně akorát ležím na hadru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.8.15 16:47

@zlifik tak alespoň, že už jste doma. A to musíš jen ležet? Já vím, že kamarádka byla na rizikovým a ani sedět nesměla. Vůbec ti to nezávidím, ale hlavně aby tam prďolka ještě nějakou chvilku vydržel. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
7.8.15 17:38

@zlifik To je dobře, ze jsi doma. Který jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí