Poradna duly
Jana Čurdová
@Misa ADG já jdu na focení poslední týden v srpnu a přemýšlím, jestli venku nebo v ateliéru, při prvním jsem se fotila v ateliéru a super fotky ![]()
Tak u nás to bude Lukas, děti jej jinak nenazvou ![]()
@pipulka123 … Drž se holka
!!! Důležité je, že jste pod kontrolou
!
Ahoj holky tak me dnes byla taky odebrana krev zda se neschyluje k preklamsii… dnes vysoky tlak jinak vzdy hranicni.. ale ostatni priznaky nemam…taky me ti doktori dnes hrozne vystrasili…jinak ja dnes 36tt presne… zkraceny cipek…a po dnesnich stresech a vedrech bych to uz taly chtela mit zasebou… holky hodne stesti…
@zlifik Nedivím se, já jsem teprve 34. týden a hrozně ráda bych porodila do 40. týdne, strašně v to doufám, že to tentokrát vyjde a nebudu se trápit přenášením. V sobotu se snad má ochladit. Bude líp.
@zlifik
Zkus si tlak změřit i doma, pokud mas tlakoměr, bude to urcite v normě. Pokud mas pouze vyšší KT a žádné jiné příznaky, nemusis se bát. Řeší se to léky na tlak.
@janulen ano doma merim a doma mam v norme… a prasky na tlak mam taky.. ale jak mile prijdu k dodtorce prasky neprasky…tlak vzdy vyleti nahoru… tak ted mam mam nakazene merit doma a psat si to a v nedeli donit do nemocnice s hodnotama na konzultaci…
Dobré ráno děvčata
,právě jsem dorazila na 1. prenatální poradnu do porodnice. Prý to bude na celé dopoledne…je tady šílené vedro
,jsem hotová už teď, lije ze mě jak z konve!!! Jsem však zvědavá, co mi řeknou ![]()
Moc dekujem holky…
jste zlate.. Za chvili jdem na to, ale nohy jsou natekle uz ted. Pak vlozim fotku jak vypadaj prave burtiky… ![]()
@vendy259 za mě jednoznacne focení venku s mužem
my jsme byli před cca 14 dny a všichni jsme z fotek uneseni i když jsme absolutně nefotogenicti ![]()
@pipulka123 držím palce! ![]()
@makalka09 no, jestli bude manžel u focení je ve hvězdách, nebyl ani u prvního syna… a jestli ty vedra nepominou, tak to venku nedám… zase na druhou stranu - v ateliéru s 20m satanem - nevím nevím
![]()
@pipulka123 drž se, hodně štěstí
![]()