Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, máte to hezké. Naše mimi už má nachystán svůj vlastní pokojíček, ale napřed bude s nama v ložnici.
@vendy259 píše:
@Misa ADG já mám mimčo hlavičkou dolů a bránice mi taky tlačí, slušně mi jí okopává a už i dost naléhá na spodek, šílený tlaky… ale zatím se nemusím bát, dneska jsem byla na KO a čípek dlouhý, CS3…ještě pár týdnů vydržím
Který jsi týden?
Teda vy máte ale krásná hnizdecka
Já měla včera CS 4, prcek od 32. týdne hlavičkou dolu, ještě jsem se nedostala k tomu zjistit, co to znamená…
@janulen dneska ukončených 34tt
@makalka09 Viz fotka ![]()
Taky už mám malou otočenou, tak snad tak zůstane. Čípek zavřený, dlouhý.
Já už mám vypráno i vyžehleno. Postýlka stojí na místě a kočárek vesele parkuje ve sklepě. ![]()
Holky a už máte zbaleno do porodnice?
@Isabou nemám nic, do porodky potřebuju jen župan a oddací list a věci osobní hygieny, ale nemám ani vypráno na mimi
asi bych se do toho už měla pustit… ![]()
@Isabou Jééé to ti upřímně závidím, že se malá přetočila. Holka šikovná.
Jdu na kontrolu v pondělí, tak snad!
Kočárek ještě nemáme. Nějak jsme pořád nemohli vybrat už bychom jako asi měli ![]()
Včera jsem měla tendence začít balit do porodnice, jak mi bylo večer zle. Dnes už je to lepší. Každopádně si určitě zabalím příští týden.
Taky Vám holky leží v hlavě jak je na tom pipulka123??
@Isabou tak je to šikulka!
zbaleno už mám asi týden. Akorát dopripravim tašku pro prcka a jsme ready
ale stále mi toho plno do vybavicky chybí, samozřejmě to nejdůležitější máme, ale najdou se takový kravinky ještě…
@Misa ADG taky netrpělivě čekám na zprávu
snad je vše v pořádku a neví jenom kam dřív skočit ![]()
@Misa ADG píše:
@Isabou Jééé to ti upřímně závidím, že se malá přetočila. Holka šikovná.Jdu na kontrolu v pondělí, tak snad!
Kočárek ještě nemáme. Nějak jsme pořád nemohli vybrat už bychom jako asi měli
Včera jsem měla tendence začít balit do porodnice, jak mi bylo večer zle. Dnes už je to lepší. Každopádně si určitě zabalím příští týden.
Taky Vám holky leží v hlavě jak je na tom pipulka123??
Já doufám, že pipulka je i s mimčem v pořádku, jen nám nedala vědět.
@eva valoi hrozně moc.
jsem hrozně zvědavá jak bude vypadat. Na 3D utz to vypadalo, že má mojí bradu a pusu tak jsem zvědavá
a samozřejmě už se těším, až si jí poňuňám ![]()
@Isabou Já už to snad ani nevydržím, taková doba. Jsem zvědavá, jestli bude mít vlásky, jakej bude mít hlásek, jestli mu bude hned chutnat mlíčko. ![]()