Porod 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5011
18.8.15 17:02

Holky, máte to hezké. Naše mimi už má nachystán svůj vlastní pokojíček, ale napřed bude s nama v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
18.8.15 17:04
@vendy259 píše:
@Misa ADG já mám mimčo hlavičkou dolů a bránice mi taky tlačí, slušně mi jí okopává a už i dost naléhá na spodek, šílený tlaky… ale zatím se nemusím bát, dneska jsem byla na KO a čípek dlouhý, CS3…ještě pár týdnů vydržím :mrgreen:

Který jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
18.8.15 17:50

Teda vy máte ale krásná hnizdecka :palec: Já měla včera CS 4, prcek od 32. týdne hlavičkou dolu, ještě jsem se nedostala k tomu zjistit, co to znamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
18.8.15 19:17

hodnoty CS

@janulen dneska ukončených 34tt
@makalka09 Viz fotka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.8.15 20:17

Taky už mám malou otočenou, tak snad tak zůstane. Čípek zavřený, dlouhý.
Já už mám vypráno i vyžehleno. Postýlka stojí na místě a kočárek vesele parkuje ve sklepě. :D

Holky a už máte zbaleno do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.8.15 20:20

@Isabou Nemám zabaleno nic. Je ještě móře času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
18.8.15 20:39

@Isabou nemám nic, do porodky potřebuju jen župan a oddací list a věci osobní hygieny, ale nemám ani vypráno na mimi :mrgreen: asi bych se do toho už měla pustit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.8.15 08:22

@Isabou Jééé to ti upřímně závidím, že se malá přetočila. Holka šikovná. :palec: Jdu na kontrolu v pondělí, tak snad!
Kočárek ještě nemáme. Nějak jsme pořád nemohli vybrat už bychom jako asi měli :mrgreen:
Včera jsem měla tendence začít balit do porodnice, jak mi bylo večer zle. Dnes už je to lepší. Každopádně si určitě zabalím příští týden.
Taky Vám holky leží v hlavě jak je na tom pipulka123??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 08:38

@Isabou tak je to šikulka! :palec: zbaleno už mám asi týden. Akorát dopripravim tašku pro prcka a jsme ready :D ale stále mi toho plno do vybavicky chybí, samozřejmě to nejdůležitější máme, ale najdou se takový kravinky ještě…

@Misa ADG taky netrpělivě čekám na zprávu :think: snad je vše v pořádku a neví jenom kam dřív skočit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
19.8.15 09:26
@Misa ADG píše:
@Isabou Jééé to ti upřímně závidím, že se malá přetočila. Holka šikovná. :palec: Jdu na kontrolu v pondělí, tak snad!
Kočárek ještě nemáme. Nějak jsme pořád nemohli vybrat už bychom jako asi měli :mrgreen:
Včera jsem měla tendence začít balit do porodnice, jak mi bylo večer zle. Dnes už je to lepší. Každopádně si určitě zabalím příští týden.
Taky Vám holky leží v hlavě jak je na tom pipulka123??

Já doufám, že pipulka je i s mimčem v pořádku, jen nám nedala vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.8.15 09:27

@janulen Taky doufám a vědět dát mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.8.15 09:42

Taky doufám, že jen v tom kolotoči jen nemá čas. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.8.15 09:46

A jak se holky těšíte na miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.8.15 09:49

@eva valoi hrozně moc. :srdce: jsem hrozně zvědavá jak bude vypadat. Na 3D utz to vypadalo, že má mojí bradu a pusu tak jsem zvědavá :lol: a samozřejmě už se těším, až si jí poňuňám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.8.15 10:04

@Isabou Já už to snad ani nevydržím, taková doba. Jsem zvědavá, jestli bude mít vlásky, jakej bude mít hlásek, jestli mu bude hned chutnat mlíčko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí