Porod 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
19.8.15 10:28

@eva valoi na to jsem taky zvědavá. Mamka říkala, že když se narodila ségra tak byla vlasatá a chlupatá, že vypadala jako gorilka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.8.15 10:31

@eva valoi Těším se moc! Ještě víc než jsem se těšila jako malá na Vánoce :lol: a to už je co říct!
Přesně jak říkáte. Jsem zvědavá jak bude vypadat. Jestli bude tmavší po mě, nebo světlá po manželovi. Jestli bude mít vlásky. Co na ní řeknou naše tři psi :P
A až jí opusinkuju, olíbám se těším úplně nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.8.15 10:34

@Misa ADG Napiš nám pak, co na ni psi.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.8.15 10:35

Musíme si užít každou minutu s miminkem, oni strašně rychle rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.8.15 10:41

Já jsem zvědavá, co na ní řeknou kočičky. :-) už teď mě hlídají. Jsou už trochu zvyklý od neteře. S tou se mazlí i když je morduje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.8.15 10:43

@Isabou Máte kočičky? My máme potkánky, to jsou táák hodní kluci dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.8.15 11:07

@eva valoi kočičku a kocourka. Kocourek by na sobě nechal dříví štípat, je to takovej troubík. A kočička, ta je moje, je mi pořád za zadkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 12:23

My jsme měli pejska a hrozně jsme se těšili, až je seznámíme, bohužel nám před měsícem z ničeho nic umřela, bylo to obrovský zlatíčko, děti milovala, měli jsme ji jako dítě :,( tak až se s prckem trochu sžijeme a najdeme si svůj denní režim, tak plánujeme pořídit štěně, aby byli na sebe zvyklí od malička :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.8.15 13:32

Takže jen hlásím: Šla jsem k obvodní natočit EKG, jelikož to v porodnici na 1. prev. prohlídce chtěli a obvodní mě po natočení EKG okamžitě poslala do nemocnice, prý se jí vůbec nelíbí moje činnost srdce a mám vysokou glykemii 8o..
Takže čekám na manžela a jedem…pak písnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.8.15 13:39

@Evička0 tak držím palce a dej vědět. Ať je vše v pořádku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
19.8.15 14:04
@Evička0 píše:
Takže jen hlásím: Šla jsem k obvodní natočit EKG, jelikož to v porodnici na 1. prev. prohlídce chtěli a obvodní mě po natočení EKG okamžitě poslala do nemocnice, prý se jí vůbec nelíbí moje činnost srdce a mám vysokou glykemii 8o..
Takže čekám na manžela a jedem…pak písnu :(

Držím moc palce, ať je vše zase rychle v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.8.15 14:11

@Evička0 Moc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
19.8.15 14:13

@Evička0 drž se :hug:

holky, co máte zvířátka, ničeho se nebojte, ty naše dvě chlupatice umňoukaný se s malým božsky seznámili, jedna ho hned opečovávala, pořád si k němu lehala, když jsem kojila, byla u mě a druhá se držela stranou, ta se začala zapojovat až kolem půl roka věku, teď když má malý skoro 20m, tak je rasí neuvěřitelným způsobem a jim nic nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.8.15 15:12

@Evička0 držím palce, určitě bude všechno v pořádku ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.8.15 15:23

Tak holky, jsem v nemocnici, čekám na výsledky z krve… Mimčo vůbec nekontrolovali, tady jde o mě (natočili mi znovu EKG, měřili tlak…)… Doktor říkal, že pokud krev dopadne dobře, tak mě pošlou domů a v pátek ráno jdu stejně za svým porodníkem do porodnice. Tomu už jsem volala a on říkal, že v pátek to vyřešíme… Děkuji za podporu, večer dám zase vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí