Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky zalozila jsem tuto diskuzi pro sdileni novych pocitu pri prvnim tehotenstvi. Muzeme porovnavat, radit se a tak ruzne… ![]()
Ahoj, ráda se přidám. Taky bych měla mít termín někdy v 03/2018. Jmenuju se Lenka a je mi 23, zadařilo se nám po tři čtvrtě roce. Zatím jsem na začátku - 14 DPO, včera jsem poprvé testovala, dnes znovu a čárka sílí, tak snad bude vše v pořádku.
@Lenii1 Ahoj tak to je super
gratuluji a at jde vsechno jak ma ![]()
Také přeju, ať máte vše ok
a jak se jinak cítíš? Máš nějaké příznaky? Mně jen pobolívá podbčišek, více tedy na pravé straně a bolí prsa, jinak nic moc
Ty ja mam prsa jak pred vybuchem.. napjata, bolest o te ani nemluvim, urcite jsou pevnejsi mi pripada.. nosim tu sportovni podprsenku je vice pohodlna… nedej buh kdybych poskocila nebo utikala
jinak blbe je mi jak ktery den ale nejcasteji rano jak po velkem flamu dokud se nenajim je mi fakt zle.. nekdy bych zase prospala cely den
beru to ale ze to je jeste dobre ze to bude horsi
do 4tt jsem nemela nic jen ty prsa takze se to nejak stupnuje ![]()
Takže se mám na co těšit
už jsi byla u lékaře na potvrzení? Já se v pondělí skočím objednat
@Lenii1 ja ziju ve spanelsku tak je to tu trosku jine.. byla jsem u obvodni kde mi udelala test a byl pozitivni carka uz je silna stejne jako kontrolni.. potom jsem byla u tzv. matrona to porodni asistentka vzala mi ster na rozbor a vystavila prukazku..tam me objednala na prvni ultrazvuk do nemocnice 24.7
@sarkita aha tak to jo, to už máš za chvilku ten UTZ
a jakou máš práci, budeš moct normálně chodit celé těhotenství?
Jinak me je 29
no delam kucharku v jedne restauraci a jsem tam spise jak potrebuji
jakmile to bude neprijemne proste skoncim… ![]()
Já dělám personalistku v jednom lyžařském středisku, takže zůstanu max. do poloviny prosince, pak v sezóně je to tady hrozné, nestihneš se pomalu ani najíst ![]()
Ahoj holky
mě je 31 a s mužem jsme se snažili půl roku, zadařilo se měsíc po zásnubách, kdy jsem totálně vypnula
dneska jsem už 7+2, letí to, ale už se nemůžu dočkat další kontroly, kterou mám až ve 12tt ![]()
@Ordeel Ahoj, vítám Tě tady
já jsem teprve 4+5, poprvé k lékaři jdu až 31.7., už aby to bylo a hlavně aby bylo vše tak, jak má být.
@Ordeel tak to jsme na tom o jeden den skoro stejne ja jsme 7+3
na UTZ jdu v pondeli ![]()
slavim prvni rano po tydnu kdy jsem neblila
huraaaa teda asi bych mela zaklepat na drevo
jinak holky co priznaky..ja mam asi o cislo vetsi prsa uz
ale kg jsem nenabrala porad udrzuju 59