Porod a muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
26.11.23 22:37

Císařský řez na přání nejde a je to mnohem horší způsob porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
27.11.23 06:52

No jasně, je těhotná a chce rodit císařem… Tady má někdo představu, že si toho císaře objedná v e-shopu :mrgreen:
I když znám i kočenu, která si ho fakt usmlouvala se svým doktorem a ten ji napsal indikaci a pak ji i v době své služby, císaře udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
27.11.23 07:00
@alisekR píše:
No jasně, je těhotná a chce rodit císařem… Tady má někdo představu, že si toho císaře objedná v e-shopu :mrgreen:
I když znám i kočenu, která si ho fakt usmlouvala se svým doktorem a ten ji napsal indikaci a pak ji i v době své služby, císaře udělal.

Nechat si dobrovolně řezat břicho, brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.11.23 07:06

Nebrala bych jako „kecat do porodu“, ale jako dulezitou shodu v zivotnim stylu a nazorech, kde kdyz se ti dva nesejdou, tak nejpozdeji s detmi prijde pomerne tvrdy naraz.

Pokud je ona (priklad) ciste medicinsky orientovana, zvykla dopovat se leky pri prvnim psiknuti, doma sterilni uklid a vikendovy program v OCku, a on turista, nakupujici u farmare a lecici se homeopatiky, tak to proste nemuze fungovat a s detmi prijde vazny konflikt.

Jinak tedy my se s muzem bavili o porodech (doma x nemocnice atd) na druhem rande :lol:, aniz bychom teda dite vubec planovali.

Ta shoda v nazorech je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.11.23 07:25
@fuga511 píše:
Ja mam jeste do porodu a tehotenstvi fakt daleko, ale moje dlouholeta kamaradka ted ceka dite s jejim pritelem a zacala mi rikat, ze ji pritel dost mluvi do veci ohledne porodu. Ona si preje cisarsky rez, ale jeji pritel ji rika, ze by byl mnohem radsi, kdyby rodila prirodni cestou. Rekla mi, ze ji on rika, ze to respektuje, ze je to jeji rozhodnuti, ale ze se mu to zda hezci prirodne. Ja jeste na tohle mam fakt casu dost, ale vim, ze jednou se taky budu treba takto muset rozhodnout a urcite by mi nebylo prijemne, kdyby mi budouci pritel ci manzel zacal kecat do veci ktere jsou moje rozhodnuti. Zajimaly by me pohledy maminek nebo budoucich maminek jak to vidite vy? :think:

Pokud je rozhodnutá, že jiná cesta k dítěti nez císařský řez pro ni neexistuje, jistě najde legální cestu, jak to zrealizovat. Nebude první ani poslední, výsledkem bude téměř jistě zdravé dítě a spokojená žena. Nikomu do toho nic není a opravdu není potřeba za sebe nechat rozhodovat jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.11.23 17:15

Za mě je fajn když se chlap zajímá, ale rozhodně bych si do ničeho mluvit nenechala, ráda bych si vyslechla názor, ale jak to nakonec bude by stejně vždy mělo být na ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 21:57
@Atisia píše:
Pokud není důvod tak cs nejspíš neudělají.
Určitě ne na požádání

Všechno jde, když se chce. Stačí znát jen správná místa a správné lidi… Je to věc dotyčné ženy..

• Citovat
  • Upravit
3792
27.11.23 21:59
@Anonymní píše:
Všechno jde, když se chce. Stačí znát jen správná místa a správné lidi… Je to věc dotyčné ženy..

Kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
27.11.23 22:47
@Anonymní píše:
Všechno jde, když se chce. Stačí znát jen správná místa a správné lidi… Je to věc dotyčné ženy..

No tak to si příprav obézní obálku :cert: :roll: :,(  :,(!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.11.23 22:50
@Anonymní píše:

samozřejmě, že to jde. Když je indikace nebo známosti. Ale já osobně jsme nabídku císaře s díky odmítla, i když jsem měla oboje. Přišlo mi to, i po ne zrovna ukázkových předešlých porodech, jako špatná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 23:07
@Atisia píše:
No tak to si příprav obézní obálku :cert: :roll: :,( :,(!

Ano ta obálka není třeba, někdy postačí známosti a někdy i lékaři, kteří respektují volbu ženy, i takoví jsou.. Na nějakou indikaci to lze uhrát vždy (např. psychické důvody)..
A jestliže to nějaká žena řešila obálkou, proč ji odsuzovat?

• Citovat
  • Upravit
Rebelja Rebelkovatá
27.11.23 23:20
@Anonymní píše:
Ano ta obálka není třeba, někdy postačí známosti a někdy i lékaři, kteří respektují volbu ženy, i takoví jsou.. Na nějakou indikaci to lze uhrát vždy (např. psychické důvody)..
A jestliže to nějaká žena řešila obálkou, proč ji odsuzovat?

No, podle mne je hlavně pitomost chtít císaře bez indikace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.23 23:33

O věcech kolem porodu jsme se bavili stylem, že mi manžel řekl „Mám na…názor…protože…“
Pak jsme to delší nebo kratší dobu probírali a buď se něčeho dobrali společně, anebo ne a on to respektoval.

• Citovat
  • Upravit
7221
27.11.23 23:34
@Rebelja Rebelkovatá píše:
No, podle mne je hlavně pitomost chtít císaře bez indikace.

Zase taková výhra ta operace není.
Ale kdo chce kam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
27.11.23 23:47
@fuga511 píše:
Ja mam jeste do porodu a tehotenstvi fakt daleko, ale moje dlouholeta kamaradka ted ceka dite s jejim pritelem a zacala mi rikat, ze ji pritel dost mluvi do veci ohledne porodu. Ona si preje cisarsky rez, ale jeji pritel ji rika, ze by byl mnohem radsi, kdyby rodila prirodni cestou. Rekla mi, ze ji on rika, ze to respektuje, ze je to jeji rozhodnuti, ale ze se mu to zda hezci prirodne. Ja jeste na tohle mam fakt casu dost, ale vim, ze jednou se taky budu treba takto muset rozhodnout a urcite by mi nebylo prijemne, kdyby mi budouci pritel ci manzel zacal kecat do veci ktere jsou moje rozhodnuti. Zajimaly by me pohledy maminek nebo budoucich maminek jak to vidite vy? :think:

Rozhodnuti je na zene, je to jeji telo a jeji porod. Ale zas, ze by manzel nemohl vyslovit nazor…Pokud ho nejak nevnucuje a nedela ultimata, tak proc ne :nevim:

Cisarsky rez je rizikovejsi porod, ma vice moznych komplikaci pro tebe i dite oproti klasice, takze bych i chapala, ze vyslovi nazor, jestli nejit do „jine verze“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí