Porod a nástřih hráze

255
28.7.11 11:02

Porod a nastrih hraze

ahojka holky v sobotu jsem po porodu a po nastrihu hraze na 3*…cim a odky se tam da dole myt aby se to co nejlip hojilo? zatim jen splachuju vodou, pac to mam hodne doradeny… v porodnici mi nic nerekli :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9018
28.7.11 11:07

Jsem por. as. Myj to hned od začátku mýdlem. Kam až si troufáš zajet, ať tě to neštípe a nebolí. Za pár dní se to zahojí. Hlavně se toho neboj. Já se myla po každém čůrání a teď, 14 dní po porodu 4-5× denně nebo dle potřeby i častěji. Můžeš jakékoliv mýdlo nebo s dubovou kůrou, která pěkně hojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
28.7.11 11:09

Ahoj, já měla taky hodně šití a první týden jsem jenom poctivě oplachovala vlažnou vodou skoro po každém čurání. Pak jsem si vzala jemnou žínku a umývám jenom tam, kde to není bolestivé a bez mýdel. Ovšem já jsem to měla hnedka dobře zhojené a neměla jsem žádné zanícení.
Gratuluju k miminku a přeju zdraví a ať to brzo přestane bolet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.7.11 11:18

Ahoj, zazačátku jsem se myla po každém čůrání a kojení, pak už méně často. A vždy tedy jenom vodou. U prvního jsem se myla odvarem z kycolu - zlatobíl lékařský, tenkrát to bylo horší. Je to opruz, ale chce to čas, pak už je to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.11 11:19
Cassi píše:
Jsem por. as. Myj to hned od začátku mýdlem. Kam až si troufáš zajet, ať tě to neštípe a nebolí. Za pár dní se to zahojí. Hlavně se toho neboj. Já se myla po každém čůrání a teď, 14 dní po porodu 4-5× denně nebo dle potřeby i častěji. Můžeš jakékoliv mýdlo nebo s dubovou kůrou, která pěkně hojí.

ja ma protex mydlo antibakterial…muzu tim nebo si mam spise poridit neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.7.11 11:20

Doporučuju Lactacyd Femina Mouse http://www.lekarnaparizska.cz/…-p-4909.html?… Určitě bych se neumívala obyč mydlem nebo nějakym parfemovanym sprcháčem :wink:
cituji: Lactacyd mohou používat dívky i ženy všech věkových kategorií, zvláště vhodné je používání v době menstruace, v období přechodu, v těhotenství a po porodu

Příspěvek upraven 28.07.11 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.11 11:20
Faya píše:
Ahoj, já měla taky hodně šití a první týden jsem jenom poctivě oplachovala vlažnou vodou skoro po každém čurání. Pak jsem si vzala jemnou žínku a umývám jenom tam, kde to není bolestivé a bez mýdel. Ovšem já jsem to měla hnedka dobře zhojené a neměla jsem žádné zanícení.
Gratuluju k miminku a přeju zdraví a ať to brzo přestane bolet ;)

me se to hoji pekne ale prece jen sem se jeste neodvazila do toho zajet mydlem a nicim…
dekuju :D boli to jen na jedne strane, kde to bylo to nejzazivnejsi, ze ani kontrakce u toho nepomohly abych to necitila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.11 11:23
freeonit píše:
Doporučuju Lactacyd Femina Mouse http://www.lekarnaparizska.cz/…-p-4909.html?… Určitě bych se neumívala obyč mydlem nebo nějakym parfemovanym sprcháčem :wink:
cituji: Lactacyd mohou používat dívky i ženy všech věkových kategorií, zvláště vhodné je používání v době menstruace, v období přechodu, v těhotenství a po poroduPříspěvek upraven 28.07.11 v 11:22

jen predstava sprchace na to me boli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.7.11 11:25
majsinka píše:
freeonit píše:
cituji: Lactacyd mohou používat dívky i ženy všech věkových kategorií, zvláště vhodné je používání v době menstruace, v období přechodu, v těhotenství a po poroduPříspěvek upraven 28.07.11 v 11:22
jen predstava sprchace na to me boli :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jojo to ti nezávidím, vzpomínám jak já jsem trpěla a nemohla tak 14dni sedet a nic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.11 11:26

freeonit…tak sezeni mi az tak nevadi, ael jde o to vstat z leze nebo ze seda :D to je teprve zahul…pri prevozu domu jsem si vzala obyc kalhotky a ne ty jednorazovy a to byla asi chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.7.11 11:27

Příspěvek upraven 03.05.16 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.7.11 11:30

já jsem na to vstávání mela nejakej chyták ale už nevím jakej… :lol: :lol: nějak jsem se vzdycky překulila na bok, pak jsem si klekla na zem a vstala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale teda horsí pro mě bylo chodit na záchod nez vstávat, to jsem vždycky hýkala bolestí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.11 11:31
gabi.design píše:
Já umývala Lactacydem. Zkoušela jsem mazat dubovou kůrou, ale příšerně mě to štípalo, takže jsem to už víckrát nezkusila a zůstala jen u umývání Lactacydem. Zahojilo se to krásně (měla jsem poranění třetího stupně, roztržená až ke konečníku), za dva týdny jsem o ničem nevěděla.

to se jeste deli na stupne? me k tomu nic nerekli, jen ze to muselo byt na 3* pac jsem tu hraz mela porad pevnou a nepomohlo nejdriv ani roztahovani prsty behem tlaceni a nic, tak po 4 hodinach trapeni mi to nastrihli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.11 11:33
freeonit píše:
já jsem na to vstávání mela nejakej chyták ale už nevím jakej… :lol: :lol: nějak jsem se vzdycky překulila na bok, pak jsem si klekla na zem a vstala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale teda horsí pro mě bylo chodit na záchod nez vstávat, to jsem vždycky hýkala bolestí :-P

ja se teda prekulit na kolena tak snad nevstanu :D pred porodem ve 34tt jsem musela prestat brat horcik - mam ho abnormalni nedostatek - takze se v urcitych polohach pekne krecuju :D to bych asi v tom klece zustala a mohl by jen prijet nejakej malir a sochar a udelat mi pamatku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.7.11 11:34

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uplně si to představuju :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí