Porod Jablonec nad Nisou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
26.3.19 08:22

@PHV tak dneska jsem skoro nespala,desny :? stale migrena,bricho me nejak tlacilo,chlap chrapal jako blazen :zed: Kdyz mejes „jen“ obrazy,tak ok…ja v sobotu 2× vytrela garaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
26.3.19 10:20

@lluccin tak jsem doma, dneska mě teda dost vystrašil :roll: malej prej vůbec nic nepribral, volal do nemocnice a zítra mám přijít na velký ultrazvuk aby ho pořádně zkontrolovali. :zed: a když to bude blbý, tak prý budou porod vyvolávat dřív. Mám strach, aby se něco nepodelalo :zed: odhad má pořád cca 2600gramů, takže teď budu v nervech. Prutoky pupečníkem byly v pohodě, takže by to mohlo být že přestává fungovat placenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.3.19 16:08

@PHV no neke 8o tak hlavne,ze te hned zitra vezmou,ale taky mohli dneska,ony i ty jednodenni nervy budou hrozny :( Hlavne se nestresuj predcasne,at to na mrne neprenasis a zitra dej vedet.Tfuj,tfuj,tfuj,budu na vas myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
26.3.19 16:11

@lluccin doktor tam volal že chce dneska, ale oni mu řekli že dneska mají plno :roll: vědět dám, snad to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.3.19 22:30

@PHV tak co,tak co?Cely den jsem jak ksandy napnuta a nic :think: Doufam,ze vse ok a jen zbytecne plasili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
28.3.19 07:01

@lluccin ahoj, tyjo říkali, že je naštěstí jen menší, průtoky a tak jsou ok :hug: ale nenechají mě přenášet. Včera jsem měla bolesti jako svině po dvou minutách asi dvě hodiny :lol: už jsem myslela že fakt rodíme :lol: pak se to uklidnilo a začalo to zase večer na chvíli, a pak klid :lol: tak už to asi bude brzo, když ty bolesti byly takový :lol: a jak jsi dopadla ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.3.19 09:06

@PHV tak hura! Hlavne,ze jste v poradku ;) Tak to kdyz uz mas takove bolesti,tak je to jasne,to mas za chvili za sebou a kdyz bude mrnousek mensi,tim lip pro tebe :palec: U me nic,ani pichnuti :roll: CS mi vcera napsal 3,takze neco malo se deje,ale casu dost :zed: Ja mit bolesti jak pises,tak uz tam jsem :lol: vubec nevim,co cekat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
28.3.19 09:13

@lluccin taky jsem si oddechla :hug: ale musí se to hlídat prý, aby vůbec přibíral :nevim:
Mě ani CS nepíše, už mě ani spodem nevysetroval, takže nevím, jestli se to někam pohnulo :zed: :lol: zkus masáž bradavek :lol: mě to skoro hned navodí kontrakce jako prase, ale jen na chvíli :zed: pak se to zastaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
28.3.19 09:19

@lluccin jo, akorát teda říkali včera, to jsem byla v nemocnici v Liberci, že mám zavolat do Jablonce aby mě tam taky vyšetřili, jestli mě tam prý vůbec budou chtít, že tam většinou moc rizikový těhotný nechtějí, a že aby na malýho byli pediatři připravený :roll: tak se docela bojím, až začnu rodit, kam teda jet :lol: v Liberci se mi rodit nechce a mají drahej nadstandard :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.3.19 09:26

@PHV na to dlabu :lol: :lol: :lol: dobrovolne si zbytecne bolesti privolavat nebudu :lol: To radsi budu denne doma surovat a bude to nekde videt :mrgreen: V utery dalsi kontrola,tak se nechame prekvapit ;) V sobotu ma byt jaks taks hezky,tak vypucuju auto,at pak Kubu nevezeme v nejakem hnoji domu :lol: Hele,porad…vubec nevim v cem ho pak vezt domu :zed: jako aby mu nebyla zima,ale zase abych ho neupekla… mam pripraveny kratky body,pres to teplejsi dupky a ted vaham,jestli jeste poridit nejakou jarni kombinezku,bo ho jen frknout do jarniho fusaku a prdnout pres nej deku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
28.3.19 09:30

@lluccin tak nad tím taky přemýšlím :nevim: hlavně jako duben jen co se počasí týče na prd, může být 20stupnu, ale taky 5 :zed: Takže já mám připravený klasický zimní fusak v autosedačce, do něj mu dám nějaký dupajdy a lehčí svetřík, když bude zima. A když tepleji, tak asi jen prostě nějakou kombinezku a deku :nevim: asi to chce mít nachystané víc variant když člověk neví jak bude. Ale když nebude vyloženě vedro, tak ho prostě nachumlám do fusaku, abych ho nemusela nějak extra nabalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.4.19 12:48

@PHV tak coo?Porad 2v1? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
6.4.19 16:09

@lluccin zatím pořád :lol: a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.4.19 19:49

@PHV stejny…akcni jsem od rana do vecera a nic :roll: v pondeli kontrola :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
6.4.19 19:51

@lluccin já taky v pondělí kontrola, už v porodnici. Už jsem tam byla v pondělí, to jsem prý byla zavřená, a teď v pátek jsem byla volně pro prst a na ctg byly vidět poslicci :lol: dneska mě zase celej den bolí a tvrdne břicho, ale furt je to stejný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková