Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já se taky bála, že nevim jestli poznam až to přijde…a poznala jsem to ![]()
@markousbe Promiň
to snad poznáš. Já za to nemůžu že malý chtěl vylézt v tajnosti.
@markousbe píše:
@kozisek toho se právě bojím - co když to nepoznám?já jsem takový telátko od přírody.,))
Když to nepoznáš, tak halt porodíš někde cestou, nebo doma. ![]()
Od rana jsem chodila na velkou, do obeda jsem sla snad 8× a to uz jsem tusila, ze se porod blizi, bricho me bolelo jak pri ms, ale to me bolelo casto, na to jsem byla zvykla. Po obede prisla prvni kontrakce, asi do ctvrt hodiny druha a to byla takova bolest, ze me vylitly slzy a ja vedela, ze to uz zacina. Taky jsem se bala, ze to nepoznam, tak jsme radsi jeli do porodky a uz tam zustali, maly se narodil za 4,5 hodiny po prijezdu
@markousbe Až když mi začaly pravidelné bolesti, ale to už začínal porod. Do té doby bylo vše ok a já necítila, že by mělo něco přijít.
Ahoj já jsem rodila o týden dřív a řeknu ti nejdřív mě břicho strašně bolelo připadala jsem si jako kdybych spolkla kámen nemohla jsem skoro ani chodit bylo to příšerné doktor mi říkal že mám ještě čas, že to bude až za ten týden tak jsem mu věřila. Nakonec jsem byla v pohodě v klidu jsem se najedla a nakonec v 1h a 30min mi praskla voda tak jsem si jenom říkala, že ty příznaky co máš ty asi opravdu byl moji poslíčci ![]()