Porod, nebo poslíčci v intervalu

5
19.10.19 20:06

Porod nebo poslicci v intervalu

Ahoj od rána mám pravidelně bolesti a stahy dělohy po 15 min. Od 15:00 se zkrátili na 5 min. Myslím, že mi odešla hlenová zátka ale poslední hodinu je klid. Myslíte, že budu rodit, nebo jsou to poslíčci. Jsem 37 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2293
19.10.19 20:39

@Cirik mě se takto rozjel druhý porod - od rána menstruační bolesti po 30-40minutach, odpoledne po 10minutach.. večer se rozjel porod. drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
19.10.19 20:40

@Cirik poslicky myvam vždy kolem 30-45 vteřin, kontrakce bývají přes minutu, měla jsem je tak 1 min 20 s. I kontrakce se ale mohou zastavit, mě se porod zastavil z brutální únavy (2 dny bez spanku) a po lehkém prospani se zase rozjel. Na jednu stranu jestli jsou v kuse od rána, mohlo by to něco znamenat, ale jestli je klid, vyckala bych. Zkus se pečlivě umytyma rukama samovysetrit, zda se oteviras. pokud si dosáhnes na cipek. Hodně štěstí :hug: jet do porodnice muzes ale vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.10.19 20:45

Ještě uvidíš, dej si teplou sprchu, odpočívej a buď se to rozjede a nebo se to nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
19.10.19 20:53

@lovethelife by me zajimalo, jak se myjou poslicci :lol:…a ja jsem mela kontrakce pul minuty, pak pul minuty klid a takhle dokola asi sest hodin az do konce porodu, delsi nebyly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
19.10.19 20:58

@darekp no vidíš, to je teď pořád :roll: a to hrubky úplně nesnáším… i kdyz jsem psani uz dost přenechala svemu telefonu, ktery ma i diakritiku dost pochybnou. Dulezity je, ze snad zakladatelka pochopila, co jsem tim chtela rict. A snad se mi mozek zase vrátí do normálu… háčky dárky vem čert, ale i/y, s/z, t/d…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.10.19 20:59

@Cirik Měla sem to podobně, chytlo mě to v neděli ale porodila jsem až v úterý. Třikrát jsme byli v porodnici a dva dny jsem byla otevřená na 2 prsty,2 noci jsem nespala jaké jsem měla bolesti a když to v pondělí na chvilku přestalo tak místo abych se prospala tak jsem z nervů nemohla spát. V porodnici mi řekli že dokuď nebudu mít pravidelné kontrakce po 5 minutách tak nemá cenu abych tam jezdila. Zkus se naložit do teplé vany jestli tě to nepřejde tak to jsou poslíčci. Přeji hodně štěstí a zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
19.10.19 21:10

@Simonkaa01 snad pokud to prejde, tak to jsou poslicci a ne obracene,,ne ;) aby nedoslo k nedorozumeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.19 21:11

:nevim: dík za zkušenosti, no teď to zase začalo :roll: tak uvidím co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.10.19 21:13

@darekp Sorry,když to přejde tak to jsou poslíčci. Sem si to po sobě nepřečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.19 21:17

@Simonkaa01 pochopila jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.19 21:18

@lovethelife samovyšetření? No.. nevím, jestli bych vůbec něco zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
19.10.19 21:21

No ta zátka moc přehlédnout nejde, u mě toho byla plná mísa :oops:
A poslíčky jsem měla několikrát a i jako druhorodička jsem s nimi dvakrát odjela předčasně do porodnice :lol:
Takže… to zjistíš brzy, jestli to jsou poslíčci, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.10.19 02:40

@darekp vlastně se myjou poslicky, protoze jsou nezivotni (ucha/uši), ale mytí pobavilo ;)

Jinak autorce - pokud neodteka voda a zastavilo se to, tak bych neplasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.10.19 08:57

@Cirik tak co, jak to dopadlo? Samovysetrenim může člověk zjistit, zda kontrakce vedou k otevírání, pokud si dosáhne na cipek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí