Porod v létě 2011 - Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
10.2.11 14:33

to jo no. :lol: my se tesime kolikrat se s pritelem ptame mame na to chovame se jako deti zkratka si uzivame si zivot… :lol: :mrgreen: :srdce: A do kdy se to musi dodat veskery papiry a vse kolem toho??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 14:35

tak na matriku jdi pred tim nez pujdes na prvni vysetreni do Podoli :) akorat tam pak das papiry s uznanim otcovtvi a jak se male bude jmenovat..
No a v kartoece zaplatis tatku u porodu a pak za pobyt co tam budes..
Jinak Podoli ti da ten papir stim co mas vsechno mit hotove a testy a to te maj posilat z gyndy,ale musis jim tam ten papir ukazat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.11 14:46

prave proto jsem si ji vybrala protoze je na ni chvala obleceni se ozeli ale doufam ze mi tam pomuzou a poradi prejenom kojit neumim a postarat se o tam malynkyho tvorecka mam strach abych to zvladla doufam ze moje matersky pudy jsou v poradku a pak to bude brnkacka.tyky se bojim abych nedostala nakou schizu po porodu vite co nebudete chtit prijmout svoje miminko atp. znate to cetli ste o tom ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.2.11 15:08

:-) Mám pocit, že čteš hodně divokých diskuzí:-) Může samozřejmě přijít poporodní deprese - kamarádka to zažila, ale to je tak malá pravděpodobnost… Když se mi narodil malej, tak jsem pořád čekala na ten silnej mateřskej pud - a ono nic:-) Koukala jsem na něj,jako by byl cizí a říkala jsem si, tak to jsi ty?:-) Druhý den už to bylo úplně jiný:-) V porodnici Ti všechno ukážou, vysvětlí, neboj, nenechají Tě v tom samotnou - radši se ptát víckrát než vůbec. Doma si to pak zařídíš stejně podle sebe, jak to vyhovuje tobě i miminku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.11 15:16

diky uklidnujes asi jsem tak strasne zazrana do toho abych nic nepokazila ze to stejne kazim ale ono se to casem poda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 15:24

nesmis to brat tak vazne :) tehulkovani si uzivej :) nakupuj si vecicky,mluv na brisko nebo a mluvi pritel..proste si to jen uzivej…na gynde ti vse reknou a pak ti poradi v porodnici :) a ses tam zaregitrovana od 14tt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.11 15:29

no jasne jsem registrovana tak oki maminky uz jsem klidnejsi nemela jsem to skym probrat ted je to o mnoho lepsi kuju :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.11 12:34

tak si snama pojd povidat treba na vystavte briska,nebo tak..tady sem nikdo nic moc nepise a tam ti kazda maminka poradi na cokoliv se zeptas a kazda maminka je tam moooc mila :) kazdou chvilkku je tam nekdo novy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.2.11 13:33

oki dobrej napad uz bezim ale jsem taky na modrym konikovi tak moc nestiham :lol: co ty jak je ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.11 17:08

ale jo..jako pred terminem..unavena a uz bych to nejradsi mela za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.2.11 17:45

jo tak to chapu vydz uz to bude a pak jen radovani taky se na to tesim az tu malej bude s nami :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.11 18:38

ty uz vis ze to bude kluk??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.2.11 22:00

nene malej nam trucuje a tak mu zatim rikame malej snad nam to pristi tyden rekne co to bude :lol: ty uz to vis nebo se nechas prekvapit ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
12.2.11 22:38

ja sem do tet do 38tt si nechvala s pritelem jako prekvapko,tak do porodu to tet uz vydrzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.2.11 23:34

jee to je hezkyyy to mi to asi nevydrzime a nechame si to rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková