Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
to jo no.
my se tesime kolikrat se s pritelem ptame mame na to chovame se jako deti zkratka si uzivame si zivot…
A do kdy se to musi dodat veskery papiry a vse kolem toho??? ![]()
tak na matriku jdi pred tim nez pujdes na prvni vysetreni do Podoli
akorat tam pak das papiry s uznanim otcovtvi a jak se male bude jmenovat..
No a v kartoece zaplatis tatku u porodu a pak za pobyt co tam budes..
Jinak Podoli ti da ten papir stim co mas vsechno mit hotove a testy a to te maj posilat z gyndy,ale musis jim tam ten papir ukazat ![]()
prave proto jsem si ji vybrala protoze je na ni chvala obleceni se ozeli ale doufam ze mi tam pomuzou a poradi prejenom kojit neumim a postarat se o tam malynkyho tvorecka mam strach abych to zvladla doufam ze moje matersky pudy jsou v poradku a pak to bude brnkacka.tyky se bojim abych nedostala nakou schizu po porodu vite co nebudete chtit prijmout svoje miminko atp. znate to cetli ste o tom ??
Mám pocit, že čteš hodně divokých diskuzí:-) Může samozřejmě přijít poporodní deprese - kamarádka to zažila, ale to je tak malá pravděpodobnost… Když se mi narodil malej, tak jsem pořád čekala na ten silnej mateřskej pud - a ono nic:-) Koukala jsem na něj,jako by byl cizí a říkala jsem si, tak to jsi ty?:-) Druhý den už to bylo úplně jiný:-) V porodnici Ti všechno ukážou, vysvětlí, neboj, nenechají Tě v tom samotnou - radši se ptát víckrát než vůbec. Doma si to pak zařídíš stejně podle sebe, jak to vyhovuje tobě i miminku:-)
diky uklidnujes asi jsem tak strasne zazrana do toho abych nic nepokazila ze to stejne kazim ale ono se to casem poda ![]()
nesmis to brat tak vazne
tehulkovani si uzivej
nakupuj si vecicky,mluv na brisko nebo a mluvi pritel..proste si to jen uzivej…na gynde ti vse reknou a pak ti poradi v porodnici
a ses tam zaregitrovana od 14tt??
no jasne jsem registrovana tak oki maminky uz jsem klidnejsi nemela jsem to skym probrat ted je to o mnoho lepsi kuju
![]()
tak si snama pojd povidat treba na vystavte briska,nebo tak..tady sem nikdo nic moc nepise a tam ti kazda maminka poradi na cokoliv se zeptas a kazda maminka je tam moooc mila
kazdou chvilkku je tam nekdo novy ![]()
oki dobrej napad uz bezim ale jsem taky na modrym konikovi tak moc nestiham
co ty jak je ???
ale jo..jako pred terminem..unavena a uz bych to nejradsi mela za sebou ![]()
jo tak to chapu vydz uz to bude a pak jen radovani taky se na to tesim az tu malej bude s nami ![]()
nene malej nam trucuje a tak mu zatim rikame malej snad nam to pristi tyden rekne co to bude
ty uz to vis nebo se nechas prekvapit ???
ja sem do tet do 38tt si nechvala s pritelem jako prekvapko,tak do porodu to tet uz vydrzim ![]()
jee to je hezkyyy to mi to asi nevydrzime a nechame si to rict
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.