Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nic, myslela bych si, ze je namachrovanej pitomec, ale nekomentovala to. Max bych se začala smát - mám za sebou dva těžké porody ![]()
Doporučila bych mu, ať to samé řekne doma manželce, když je takový hrdina ![]()
Nechápu anonym. Tohle je opravdu spíš troll…
JInak k otázce: nijak, ignorujte ho. Když se začnete hádat s blbcem tak klesnete na jeho úroveň a tam vás porazí, protože má větší zkušenosti
Vy si akorát zvednete tlak a půl dne budete mít zničený, což za to vůbec nestojí.
Já většinou tak maximálně odvětím, že takoví jedinci mají v hlavě na*ráno a měli by si nejlépe přetáhnout spodní ret přes hlavu a polknout. Nic jiného nemá smysl.
Takových pablbů je všude plno.
ať si uřízne nohu bez narkózy, to je adekvátní bolest. Řekla bych mu ať jde k porodu a pak teprve vynese rozsudek. Nikdo z kamosu co u toho byli by tohle neřekli. Všichni byli dost vypleskly a svoje ženy obdivovali veřejne.
Neřekla bych mu nic a myslela si své, spíš před vámi jen hází ramena, protože se o ženu bojí a nebo je jednoduše vůl. Spíš bych řešila sama sebe, protože bolest při milování není normální ![]()
Porod je narocny, boli to atd., ale oproti tomu, co prijde potom, to fakt nic neni… ![]()
Ja rodila před 3 týdny pár dny a ted už si taky říkám, že to vlastně nic nebylo a to to nebyl super ruzovy porod, poranení velké, zachranoval to lekar a ne jeden, sili me v narkoze… tehdy jsem si rikala, tyjo jestli se z toho za rok vzpamatuju bude to uspech, na dalsi dite jsem fakt nemyslela, vyhrozovala jsem adopci… a ted? fakt si rikam, ze to vlastne nic nebylo a to to jeste neni ani mesic a mam to v zive pameti…ale jak to muze rict chlap, ktery u porodu teprve (snad) bude, to teda nevim.
Že je to buran s iq tykve
a hodně, ale vážně hodně by v mých očích klesl.. ![]()
Takového člověka si nelze vážit…, tak asi tak..
@Anonymní píše:
Krásný den, kolega v práci právě prohlásil, že porod prý nic není a že ženský jen simulují(jeho žena čeká dítě). Sice jsem nerodila, ale měla jsem chuť mu jednu vlepit
Jak to může tvrdit, když nerodil. Co byste mu na to řekli? Já si ve svém případě ten porod vůbec nedovedu představit, když i milování bolí jak čert.
A jak ty můžeš tvrdit opak, kdyžs nerodila? Dej nejprve facku sobě.
@Anonymní píše:
Krásný den, kolega v práci právě prohlásil, že porod prý nic není a že ženský jen simulují(jeho žena čeká dítě). Sice jsem nerodila, ale měla jsem chuť mu jednu vlepit
Jak to může tvrdit, když nerodil. Co byste mu na to řekli? Já si ve svém případě ten porod vůbec nedovedu představit, když i milování bolí jak čert.
Kazdy urcite nekdy zazil zacpu a vyprazdnovani strev, kdyz to neslo samo. Ale jeho treba ani toto nebolelo, takze on by porodil raz dva ![]()
Ten můj zas tvrdí, že je to naprosto přirozená věc a ženská, co nikdy neporodí, není ženská
byl u porodu všech dětí, ani to s ním nehnulo, ještě se chudák nudil, já v bolestech lezla po zdi..
jim prostě nikdy nevysvětlíš, leda jim přirozeně (při pádu ze skály třeba) přelamat pár kostí, aby si to mohli aspoň představit ![]()
Prostě se tomu zasměj a ignoruj ho, zbytečná snaha něco řešit ![]()
Btw. my taky můžeme tvrdit, že kopnutí do koulí vůbec nebolí a chlapi jsou hérečky ![]()
Krásný den, kolega v práci právě prohlásil, že porod prý nic není a že ženský jen simulují
(jeho žena čeká dítě). Sice jsem nerodila, ale měla jsem chuť mu jednu vlepit