Porod prý nic není

Anonymní
16.8.19 08:40

Porod prý nic není

Krásný den, kolega v práci právě prohlásil, že porod prý nic není a že ženský jen simulují 8o (jeho žena čeká dítě). Sice jsem nerodila, ale měla jsem chuť mu jednu vlepit :D Jak to může tvrdit, když nerodil. Co byste mu na to řekli? Já si ve svém případě ten porod vůbec nedovedu představit, když i milování bolí jak čert.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
16.8.19 08:43

Nic, myslela bych si, ze je namachrovanej pitomec, ale nekomentovala to. Max bych se začala smát - mám za sebou dva těžké porody 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
16.8.19 08:44

Doporučila bych mu, ať to samé řekne doma manželce, když je takový hrdina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
16.8.19 08:45

Nechápu anonym. Tohle je opravdu spíš troll…

JInak k otázce: nijak, ignorujte ho. Když se začnete hádat s blbcem tak klesnete na jeho úroveň a tam vás porazí, protože má větší zkušenosti :D Vy si akorát zvednete tlak a půl dne budete mít zničený, což za to vůbec nestojí.
Já většinou tak maximálně odvětím, že takoví jedinci mají v hlavě na*ráno a měli by si nejlépe přetáhnout spodní ret přes hlavu a polknout. Nic jiného nemá smysl.
Takových pablbů je všude plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18683
16.8.19 08:46

:lol: :lol: :lol: ať si uřízne nohu bez narkózy, to je adekvátní bolest. Řekla bych mu ať jde k porodu a pak teprve vynese rozsudek. Nikdo z kamosu co u toho byli by tohle neřekli. Všichni byli dost vypleskly a svoje ženy obdivovali veřejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.8.19 08:46

Neřekla bych mu nic a myslela si své, spíš před vámi jen hází ramena, protože se o ženu bojí a nebo je jednoduše vůl. Spíš bych řešila sama sebe, protože bolest při milování není normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431
16.8.19 08:47

Milovani boli jak cert? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
16.8.19 08:48

Porod je narocny, boli to atd., ale oproti tomu, co prijde potom, to fakt nic neni… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431

V praci muzes byt na emiminu? Co delas? Statniho urednika? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994

Ja rodila před 3 týdny pár dny a ted už si taky říkám, že to vlastně nic nebylo a to to nebyl super ruzovy porod, poranení velké, zachranoval to lekar a ne jeden, sili me v narkoze… tehdy jsem si rikala, tyjo jestli se z toho za rok vzpamatuju bude to uspech, na dalsi dite jsem fakt nemyslela, vyhrozovala jsem adopci… a ted? fakt si rikam, ze to vlastne nic nebylo a to to jeste neni ani mesic a mam to v zive pameti…ale jak to muze rict chlap, ktery u porodu teprve (snad) bude, to teda nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.8.19 08:49

Že je to buran s iq tykve :palec: a hodně, ale vážně hodně by v mých očích klesl.. ;)
Takového člověka si nelze vážit…, tak asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
16.8.19 08:49
@Anonymní píše:
Krásný den, kolega v práci právě prohlásil, že porod prý nic není a že ženský jen simulují 8o (jeho žena čeká dítě). Sice jsem nerodila, ale měla jsem chuť mu jednu vlepit :D Jak to může tvrdit, když nerodil. Co byste mu na to řekli? Já si ve svém případě ten porod vůbec nedovedu představit, když i milování bolí jak čert.

A jak ty můžeš tvrdit opak, kdyžs nerodila? Dej nejprve facku sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
16.8.19 08:50
@Anonymní píše:
Krásný den, kolega v práci právě prohlásil, že porod prý nic není a že ženský jen simulují 8o (jeho žena čeká dítě). Sice jsem nerodila, ale měla jsem chuť mu jednu vlepit :D Jak to může tvrdit, když nerodil. Co byste mu na to řekli? Já si ve svém případě ten porod vůbec nedovedu představit, když i milování bolí jak čert.

Kazdy urcite nekdy zazil zacpu a vyprazdnovani strev, kdyz to neslo samo. Ale jeho treba ani toto nebolelo, takze on by porodil raz dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
16.8.19 08:52

Ten můj zas tvrdí, že je to naprosto přirozená věc a ženská, co nikdy neporodí, není ženská :lol: byl u porodu všech dětí, ani to s ním nehnulo, ještě se chudák nudil, já v bolestech lezla po zdi.. :lol: jim prostě nikdy nevysvětlíš, leda jim přirozeně (při pádu ze skály třeba) přelamat pár kostí, aby si to mohli aspoň představit :lol:

Prostě se tomu zasměj a ignoruj ho, zbytečná snaha něco řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
16.8.19 08:54

Btw. my taky můžeme tvrdit, že kopnutí do koulí vůbec nebolí a chlapi jsou hérečky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí