Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem! Jsem celkem nervózní a potřebuji poradit. Jsme s přítelem na dovolené v Polsku. Včera jsme se byli projít, jelikoz jsme se trochu ztratili, tak bylo z procházky 13km
…. Když jsme konečně dorazili na ubytovani, tak ze mě dvakrát po sobě vyšly takové hleny, když jsem šla na malou. V podbřišku mě píchá/bolí… jsem ve 24tt. Myslíte ze to muže být jen namožením nebo mám jet ráno radši někam do nemocnice? Pohyby cítím normálně ….
Já bych asi počkala do rána a kdyby bolesti neustávaly, nebo se nedej bože objevila krev a nebo jsi zaznamenala změnu pohybů miminka, radši bych jela. Držím palce, snad to bude ok
Jinak z dlouhé procházky to nebude, je to prostě náhoda… Neobviňuj se.
Může to být namožením, ale já bych radši zajela někam na kontrolu. V nejlepším případě ti řeknou, že je všechno v pořádku a ty budeš v klidu. Stejně by ses další dny jen stresovala, co když…
@Barevné klubíčko píše: Více
Tak jsem ráno nakonec jela do nemocnice na kontrolu, furt jsem měla takový lehký bolesti v podbřišku …. Tam mi řekli, že mám čípek 1,5, což je prý špatný a poslali mě k Apolináři na další vyšetření s tím, ze si mě tam určitě tak týden nechají ( do toho mi nezapomněli říct, ze mu nejspíš budou šít čípek, abych neporodila). Stres neskutečnej …
U Apolinare musím říct, že byli strašně hodný, udělali mi různé náběry, změřili čípek a zjistili, že byl špatně změřen a ze ho mám normálně 3,5 … strašně se mi ulevilo.
Pustili mě domu, mám mít klidový režim, brát magnezko a progesteron, že by to mělo být v pořádku a zítra si mám zavolat p výsledky ![]()