Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@BABIES a ja zacinam chapat, proc kamaradka, ktera tehda bydlela na Archway rikala kazdemu, ze je na Arsenalu ![]()
@trpaslinka
ja kdyz se pristehovals, tak jsem kazdymu musela rikat u Wembley
ted uz nemam co rikat
![]()
Ahoj, sem tu nova
za dva mesice mam termin, chtela bych se zeptat co sebou do porodnice, jestli je to stejne jak v CR nebo jestli neco dostaneme at se s tim nemusim zbytecne tahat. A kdyz to na vas prislo, jestli jel nekdo taxikem? My jinou moznost bohuzel nemame ![]()
Jo a jeste sem zapomnela, jaky bylo pro vase mimi nelepsi UM, kojit samozrejme chci.ale kdyby nahodou
Tak ja poprve rodila v birth centru, takze jsem musela mit naprosto vse, vcetne obleceni na porod. Podruhe jsem rodila uz v porodnici a tak mi na porod dali toho andelicka. Jinak samozrejme, pokud na neco zapomenes, tak Ti to daji (me se u prvniho stalo, ze jsem nemela nic na omyvani, tak mi vatu dali). Jako samozrejme jsem mela jinak vse. Takze hygienicke potreby pro sebe (vlozky, prsni vlozky, ja i jednorazove kalhotky) i pro miminko (plenky, olejicek, neco na to omyvani zadecku, bud neco z vaty, nebo ubrousky). Obleceni dle rocni doby a delky hospitalizace (ja sama vzala jen par kousku a pak si pro dalsi poslala partnera, abych toh nemela zbytecne moc). Lih jsem vubec nepouzivala, takze jsem nemela. Mleko jsem zacala pouzivat az v pul roce cow and gate a nemela jsem problem. Kamaradka pouzivala uz od narozeni tusim aptamil a take spokojenost. Mleko jsem predem nekupovala, koupila jsem jen jednu jedinou hotovou krabicku cow and gate, pro pripad nouze s tim, ze pokud kojeni nepujde, bude to pohotovostni napoj a koupi se az bude treba dle domluvy s midwife.