Porodní poloha (Podolí)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.20 09:01

Jo, ale tlačit v kleče mě chvíli nechala. Nebyla mi u toho ale nijak nápomocna (třeba nějakou radou) a snažila se mi celou dobu dokázat, že mi to tak nepůjde… Problém byl hlavně v tom, že dítě nebylo dorotované (spěchala, prý že se jí nelíbí monitor).

• Citovat
  • Upravit
30985
5.11.20 09:02

@lalouch ja vzdy rodila v leze, ale ja jsem chtela. U jednoho porodu byly problemy, tak polohu pak ridila PA, aby se rozsiril vchod a dite mohlo vylezt. Cvicis treba s aniballem, aby sis vyzkousela, ktera poloha je nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
5.11.20 09:19

@Cuddy necvicim, jsem zatim 23+1, takze je jeste asi dost brzo… ale asi to vyzkousim… nicmene poloha na zadech i s nohama
nahoru je mi hrozne neprijemna, okamzite mam bricho jak kamen a hur se mi dycha, fakt si nedovedu predstavit, ze by to bylo u porodu jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30985
5.11.20 11:39

@lalouch ja take nemohla v těhotenství lezet na zadech, dost jsem se dusila, ale u toho porodu to nebyl leh, spis polosed. To kreslo je polohovaci, ani mne nikdo nenutil davat nohy do tech operatek, jen jsem si je pokrcene o ne oprela. Mam to cerstve za sebou, tak si to vybavuji. Dost jsem si to ridila sama, co ano a co ne. Jedine, na cem trvali, byl monitor na mimco, ale jemu hodne padaly ozvy, takze to nebyl rozmar PA, ale nutnost, u predchozich porodu jsem to nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30985
5.11.20 11:42

@lalouch ja osobne pri kazdem porodu natrefila na maximalne empaticky personal. Pravda, jedna PA nebyla tak miloucka, jako ostatni, ale dali me k ni jako k nejzkušenější a pri komplikacich hned zasahla tak, ze jak ja, tak mimco, jsme z toho vyvazli krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.11.20 17:32

@lalouch
Ahoj, v tehotenstvi jsem nemohla vubec lezet na zadech, dusila jsem se, ke konci jsem se nemohla ani v noci otocit z jednoho boku na druhy, jak se mi udelalo spatne. Pri porodu to bylo uplne jine. Rodila jsem v Podoli na zadech (on je to takovy polosed), nedovedu si predstavit, ze bych se musela snazit drzet na kolenou nebo v drepu, byl by to pro me strasny vydej energie, na to bych nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.11.20 17:43

@p.Zv. dekuju za sdileni zkusenosti :) pravdou je, ze par kamaradek mi reklo to same… rozhodne nechci jit k porodu s tim, ze urcite budu rodit v nejake konkretni poloze, protoze pedatava a realita muze byt uplne jina.. jen bych rada, aby me nenutili do neceho, co by mi vylozene nevyhovovalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.11.20 19:15

@lalouch Uvidis, jak ti to bude vyhovovat. Kdyz ti to bude na zadech neprijemny, tak se zkus proste nedat! :) Jen jsem chtela napsat, ze se nejspis nemusis bat, ze to u toho porodu muze byt jiny. Treba je to tim, jak to dite uz sestupuje dolu, ze uz tolik netlaci na ty vnitrni organy, tak uz treba cloveku neni z ty pozice tak hrozne zle. :nevim: Kdo vi. Ja lezela pri porodu na boku a pri tech kontrakcich jsem se nekdy sama tocila prave na ty zada. Kvuli unave mi vyhovovalo lezet. Pri tlaceni mi to prislo naprosto prirozeny byt na tech zadech. Pokud epidemiologicka situace dovoli, bude tam nekdo s tebou? Ze by kdyztak prosazoval tvuj zajem nelezet na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí