Porodnice Brno - dobré zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
28.4.11 10:00
miranda72 píše:
ahoj holky, za chvíli se odvleču směr porodnice v Nemocnici Milosrdných Bří, tak vám poreferuju. Zítra se nám plánovanou sekcí narodí miminko, tak nám držte palce. :-)

Tak ať ti to všechno dobře dopadne a určitě dej potom vědět. Nejaktuálnější reference jsou velmi vítány.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 10:46

ahoj Mirando drzim tobe i miminku pesticky…drz se :lol: :huban: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.4.11 11:38

Tak ať vám to vše dobře dopadne,držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.4.11 08:48

Já jsem rodila u Milosrdných loni v březnu a byla jsem spokojená. Mám srovnání s Bohunicemi a Milouši z toho vyšli rozhodně líp. Řešily jste porodní pokoje - jsou tam myslím čtyři. Tři pěkné (jeden je s vanou) a jeden starý nic moc. Na ten dávají až když je všude plno (je to zároveň i takové skladiště zdravotnického materiálu). Jinak mají k dispozici balony i porodní stoličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.4.11 10:40
Maeve píše: …Na ten dávají až když je všude plno (je to zároveň i takové skladiště zdravotnického materiálu). …

Jo, jo, to byl asi ten můj. :wink: Já rodila na podzim roku 2008 a to byl mazec, všude přeplněno, dokonce nás strašili, že se i stalo, že bylo celé Brno plné, nepřijímala žádná ze 3 porodnic a jezdilo se do Ivančic nebo Blanska (podle toho ve které části Brna maminka bydlí a kam to měla blíž). Docela by mě zajímalo, jak moc se teď rodí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
10.5.11 13:46

NMB dávám plný počet bodů, anesteziolog, nadstandart, péče, prostě vechno… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.5.11 13:49
miranda72 píše:
NMB dávám plný počet bodů, anesteziolog, nadstandart, péče, prostě vechno… :-) :-)

Jak moc „čerstvá“ zkušenost? Mně se tam v roce 2008 taky líbilo, jen bych ráda věděla, jak to tam vypadá aktuálně teď. Pořád mají problémy s těmi anesteziology? (že nestáhli výpovědi a odešli, plichtijou to externíma…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 08:20

Ahoj Mirando diky za info my se tam pro mimco chystame v cervnu tak snad to bude taky dobre.A co tve mimi je zdrave a krasne a mas holcicku nebo kloucka. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
11.5.11 09:54

To je fajn plný počet bodů :palec: :-) My se tam chystáme v červenci a dle hodnocení se tam i začnu těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
11.5.11 12:16

ahoj holky, jak bude chvilka, napíšu víc, holčička 2940g, 48 cm
Trochu novorozenecká žloutenka, ale už je to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
11.5.11 12:22

Čerstvá zkušenost 29.4.2011
Anestezioložka naprosto profi a lidská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 12:53

Tak to je nadhera kdyz to tak dobre dopadlo moc blahopreji :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.5.11 16:50

Tak já rodila první dítě u Milosrdných a druhé v Bohunicích.Za mě vedou jednoznačně Bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
11.5.11 16:52
llllucka píše:
Tak já rodila první dítě u Milosrdných a druhé v Bohunicích.Za mě vedou jednoznačně Bohunice.

A jaký je důvod?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.5.11 17:19
llllucka píše:

Malinko to rozveď prosím. Každá taková zkušenost je k nezaplacení… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková