Porodnice Brno - dobré zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
merett
18.8.11 12:14

Stangli, koukám že my se tam fakt možná potkáme, máme to „jen“ o týden :-D

• Citovat
  • Upravit
merett
18.8.11 12:17

Chulo, mě rodila právě Dr. Forgáčová a uplně super :palec: Teda rodila mě PA Kábelová a ona jen asistovala, ale i tak jsem moc ráda že tam byla, měla úžasnej přístup, teda obě dvě :palec:

• Citovat
  • Upravit
7868
18.8.11 12:25

Merett jj taky sem koukala, zatím jsme měla termín 16.11. a pak 14.11. a pak že sme o týden napřed, však uvidíme na posledním UZV co řeknou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
18.8.11 12:33

Merett ano, PA Kábelová, to byla ta první PA co jí pak končila směna. Nemohla jsem si vzpomenout. Byla úžasná. Milá, povzbudila, pochválila. PA Soldánová tam vede ty předporodní kurzy, tak sme se znali. Taky moc fajn. A máš pravdu vlastně odrodila ona, dr. mi držela jednu nohu a pomáhala tlačit. Pak mě vyšívala, přes půlhodiny, a cítila jsem jen škubání, cukání, jinak nic. Jak někdo nadává jak šití bolelo.

Jé listopaďátka! tak nám to tam děvčata prubněte, budeme se s váma střídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.11 12:50

Mě rodila Dr. Krouželová a PA Soldánová a paráda. :palec: Jak říká Chula, anděl v bílém plášti. Dokonce jsme si i pokecali, říkala, že má doma 8 měsíčného chlapečka, šití mě od ní vůbec nebolelo, byla u porodu celou dobu díky tomu, že jsem rodila větší mimino. K Dr. Nagymu jsem chodila do poradny a taky si nemůžu stěžovat. Občas jsem četla, že se chová arogantně, ale já nemůžu říct špatný slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.11 12:51
stangla píše:
Gabi díky, no a tobě nezbývá než mít časem (co nejdřív) další mrně abys mohla rodit znova :mrgreen: :mrgreen:

Mám to v plánu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.11 12:51

Chulo díky za pochvalu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
18.8.11 13:17

Chulo dáme pak vědět :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.8.11 16:10
stangla píše:
Merett díky díky moc, uklidnila jsi mě, o to „co nejpřirozenější“ mi jde, ostatní věci nejsou pro mě důležitý, jen halt je to poprvý, tak je člověk trošku víc vyjukanej :mrgreen:

Ale nesmíš se na to moc upínat. :wink: Jako doma to ani u Milosrdných nebude (i když kde už jinde než tam). Sice tě nechají (ano, některé to právě prezentují, že je „nechají trápit“, ale tam je patrně ta disproporce v tom přirozeném a bezbolestném porodu, resp. že každá chceme něco jiného), ale i tak ti klystýr nabídnou (nenutí!), stejně tak nástřih ti nabídnou, monitor ti také budou chtít dávat (i když nenutili na minutu přesně, PA mě nechala se s tím smířit), rodila jsem na zádech (ale já si o jinou polohu neřekla, mně to takto asi vyhovovalo, porodní stolička tam byla) a když zafunguje zákon schválnosti, tak budou mít nakonec nával a budeš také v té bílokachličkové mísnosti jako já. :wink: 8-)

A nebo když to půjde dobře, tak tam budeš v tom krásném pokojíčku, co má i sprchu a WC, resp. nadstandard i vanu, kde je normální postel, balony, vaky a i tu hudbu si tam můžeš pustit. :wink:

Tak ti přeju, aby to klaplo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
18.8.11 16:16
Wiolla píše:
Tak ti přeju, aby to klaplo. :kytka:

Díky moc, já se pak ozvu jak to dopadlo, doufám, že až v tom listopadu :mrgreen: :huban: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.8.11 16:25
Chula píše: … A na novorozeneckém je moc fajn primářka.

Tak pokud je někdo anděl v bílým plášti, tak je to právě prim. Brázdová! :palec: :wink:

Jinak mě teď rodila PA Žáčková - takové děvčátko s rovnátky. :jazyk: Ale cítila jssem se s ní výborně! :palec: Ani na vteřinu jsem nepochybovala, že ví přesně co dělá! A to mě hodně uklidňovalo/pomáhalo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
18.8.11 23:32

Wiolla- rodila jsem na posledním boxu co má tu vanu a postel tam nebyla, jen moderní porodnické lůžko a WC taky nebylo a žádný vak. 8-o Jo na balonu sem skákala, ale ten PA donesla odněkud, takže ten přinesou kamkoliv.
Ale máš pravdu, klistýr sem neměla(nestihl se díky komplikacím) a hlavu jsem si z toho dělala jen já. PA úplně v klidu. Nástřih jsem nechtěla pokud to nebude jo nutné a i pak PA říkala že do poslední chvilky to vypadalo že nebude potřeba. Nakonec sem se škubla asi na 4 stýžky, ale to bylo prd oproti tomu co se šilo vevnitř.

Gabi měla jsi stejnou dr. a PA jak já :mrgreen: Jsou to super baby. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.8.11 06:59
Chula píše:
Wiolla- rodila jsem na posledním boxu co má tu vanu a postel tam nebyla, jen moderní porodnické lůžko a WC taky nebylo a žádný vak. 8-o

On je tam ten box totiž každej jinej. A já to vybavení asi semlela dohromady. :oops: Tam kde je vana asi není postel:

http://www.nmbbrno.cz/…030589_m.JPG

ale zase třeba tady:

http://www.nmbbrno.cz/…030578_m.JPG

je postel i křeslo, ale není tam ta vana. :mrgreen:

Jo na balonu sem skákala, ale ten PA donesla odněkud, takže ten přinesou kamkoliv.

Tak tak, myslím že je nemají do každého pokoje, takže se přenášejí…

Ale máš pravdu, klistýr sem neměla(nestihl se díky komplikacím) a hlavu jsem si z toho dělala jen já.

U prvního porodu jsme ho tam taky nestihli, šlo to moc rychle. Ale já měla porodní běhavku, takže to ničemu nevadilo. U druhého porodu jsem ho vyloženě chtěla, protože běhavka se nekonala a já trnula hrůzou, co provede ta zelňačka z předchozího dne… 8-o S PA jsme se na něm domluvily, ale než na to došlo, tak o něm několikrát mluvila a že jako „…jestli souhlasím, to bychom ho teď udělaly..“ apod. Manžel jí říká: „A to ona jako musí souhlasit? Když je to potřeba, tak se to musí udělat, ne?“ :mrgreen: No smály jsme se obě! PA se mu pak v kostce snažila vysvětlit, že se ptát musí, protože jinak by mohla být za tyranku, co rodičkám ubližuje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.8.11 07:11

Jo a ještě dodám, že mě u prvního porodu zašívala Mudr. Zahrádková a u druhého Mudr. Kruťová. Obě byly naprosto super! :palec:

(A ano, službu třeba měl Nagy, tak jsem byla trošku ve střehu co bude, protože jsem o něm také slyšela ledacos. On je trošku kakabus, ale třeba rozhodl, ať mě odpojí od monitoru, že dítě usnulo a nemá to cenu, že to pak zkusíme později (PA do něj pořád šťouchala a snažila se ho probudit, on se zavrtěl, na monitoru pípl záznam a pak zase spal dál… :roll: ) Takže tím chci říct, že tam ti doktoři prostě mají všech pět pohromadě a nedělají věci zbytečně jen proto, že se to má…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.8.11 09:05

Tak já rodila na tom boxu s tou manželskou postelí, tam bylo i WC, páč ten byl nejblíž ordinaci a oni mě odtáhli na ten nejbližší, protože to nějak nabralo rychlý spád. :mrgreen: Klystýr jsem taky nestihla a nastřihnutá jsem teda byla dost, protože malej měl velkou hlavu a široký ramínka a stejně mě pak ještě natrhnul až k zadku. :roll: Ale sešili mě výborně, na sále právě Dr. vtipkovala že mě musí dát pořádně dokupy, jinak by nám přítel dal. :-D A musím říct, že fakt odvedla skvělou práci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková