Porodnice Brno - dobré zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.5.11 16:50

Holky jeste jak jsem rodila ja tak na me po porodu natahli jakysi sitovy kalhotky takovy bombardaky silene velky :-x nevite kde to sehnat :oops: pry obyc byt nemuzou.A Wiolko tu tasku si uz raci zabal ja mam mesic do detatka ale vcera me uz zacalo pobolivat v zadech a bricho takze nikdy nevis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.5.11 16:57
stastna mamca píše:
Holky jeste jak jsem rodila ja tak na me po porodu natahli jakysi sitovy kalhotky takovy bombardaky silene velky :-x nevite kde to sehnat :oops: pry obyc byt nemuzou.A Wiolko tu tasku si uz raci zabal ja mam mesic do detatka ale vcera me uz zacalo pobolivat v zadech a bricho takze nikdy nevis :roll:

Jo, jo, sbalím to.

Ty síťový kalhotky v tom seznamu nejsou? 8-o To jsem si nějak nevšimla… Takže, síťové kalhotky určitě ano! Pořád jde o to, aby to co nejvíc/nejlíp dejchalo. Já jsem je teď kupovala jak v DM, tak v obchodě s dětskými věcmi (Chicco vedle Ikey).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.11 17:03

dekuji zlato si hodna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.5.11 07:15
stastna mamca píše:
llllucka píše:
Tak já rodila první dítě u Milosrdných a druhé v Bohunicích.Za mě vedou jednoznačně Bohunice.
Ja jsem jednoznacne pro Milouse.Proc teda nenapises co je tam tak strasny.. :cert: ..Dit tam veskery vybaveni maji.

Nějak jsem si nevšimla,že bych psala,že to u Miloušů bylo strašný.Jen jsem rodila ve dvou porodnicích a napsala jsem,se kterou jsem byla spokojenější.Pobyt v porodnici je strašně subjektivní záležitost a strašně moc záleží na lidech,na které tam narazíš (rozhodně se nebavím v dnešní době o vybavení).Já prostě měla v Bohunicích štěstí na personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.5.11 12:38

Holky, u Milošů je desinfekční gel u každého umyvadla na pokoji, s sebou balík pap. plen, hadry na mimi nejsou třeba, dostanete dost, si myslím. Vložky a síť kalhotky jsou důležitý, na značce podle mě nijak nešupí.
Dr. Nagy je super odborník, ptala jsem se sester a všechny se shodly, že když by rodily ony nebo někdo z jejich rodiny, tak s ním i kdyby si měly pro něj dojet domů. Na novorozencích jsem se s neochotou taky nesetkala, na šestinedělí taky ne. nevím, v čem je problém s uklízečkou, dost se to tam střídá, mají sjednanou firmu na úklid, jsou to mladý kočky, řekla bych Ukrajinky, slušný, zaklepou, uklidí a jdou.
A hlavně je tam klid a žádný frmol a shon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.5.11 13:07
miranda72 píše:
Holky, u Milošů je desinfekční gel u každého umyvadla na pokoji, s sebou balík pap. plen, hadry na mimi nejsou třeba, dostanete dost, si myslím. Vložky a síť kalhotky jsou důležitý, na značce podle mě nijak nešupí.
Dr. Nagy je super odborník, ptala jsem se sester a všechny se shodly, že když by rodily ony nebo někdo z jejich rodiny, tak s ním i kdyby si měly pro něj dojet domů. Na novorozencích jsem se s neochotou taky nesetkala, na šestinedělí taky ne. nevím, v čem je problém s uklízečkou, dost se to tam střídá, mají sjednanou firmu na úklid, jsou to mladý kočky, řekla bych Ukrajinky, slušný, zaklepou, uklidí a jdou.
A hlavně je tam klid a žádný frmol a shon.

Mirando to jsou super zprávy, díky. :palec:

Zrovna se chci dneska balit do porodnice, tak se mi tvůj popis šikne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.5.11 17:53
gabi.design píše:
miranda72 píše:
A hlavně je tam klid a žádný frmol a shon.

Mirando to jsou super zprávy, díky. :palec:

Zrovna se chci dneska balit do porodnice, tak se mi tvůj popis šikne. :-D

Bezva report. :wink: To, že je Nagy odborník se ví, ale stížnosti jsou na něj ohledně necitlivého až hulvátského chování. Tak snad, kdybych se s ním potkala, bude v dobrém rozpoložení… :jazyk:

Papírové pleny - v případě „nouze“ plínama založí, ale pak chtějí min. stejný počet zpátky.

Btw, ta desinfekce. Já jsem se snažila ji poctivě používat a za pár dní jsem od ní měla totálně „sežraný“ ruce. Takže doporučuji vzít i dobrý krém na ruce a mazat! Ta desinfekce je agresivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.5.11 10:34

holky,ty sí´tovaný kalhotky mají v lékárnách po 5ks a stojí kolem 75kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 16:20

diky za info to je super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.5.11 16:23

nemáš za co.Některý na ty kalhotky nadávají,ale já jsem byla s něma spokojená,nejen že ti stahují to „plandající“ bříško po porodu,ale když seš šitá,tak se mnohem líp hojíš,protože ti spodek líp větrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
16.5.11 16:28

aha, no raději hulvát, ale odborník, než sympoš a moták :lol: :lol: , nevím, choval se ke mě slušně i na sále i potom
ještě bych doporučila jednorázovou podložku pod mimi na přebalování (HelenHarper nebo jak se to píše, aspoň 4)
a pokud nechcete Johnson kosmetiku, tak svoji na mimi, prdelku jsem myla jen vodou a ubrousky Kikko
http://www.kikko.cz/…-/21791.html
všem zdravá miminka a pohodový porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 16:35
miranda72 píše:
aha, no raději hulvát, ale odborník, než sympoš a moták :lol: :lol: , nevím, choval se ke mě slušně i na sále i potom
ještě bych doporučila jednorázovou podložku pod mimi na přebalování (HelenHarper nebo jak se to píše, aspoň 4)
a pokud nechcete Johnson kosmetiku, tak svoji na mimi, prdelku jsem myla jen vodou a ubrousky Kikko
http://www.kikko.cz/…-/21791.html
všem zdravá miminka a pohodový porod :mavam:

To je uplna pravda co s toho kdyz se na nas bude usmivat kdyz treba neco zanedba. :nevim: a jaky si mela vubec porod jestli se muzu zeptat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 16:38
hrochovka píše:
nemáš za co.Některý na ty kalhotky nadávají,ale já jsem byla s něma spokojená,nejen že ti stahují to „plandající“ bříško po porodu,ale když seš šitá,tak se mnohem líp hojíš,protože ti spodek líp větrá :lol:

ty kalhotky jsou vazne dobry hlavne po siti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.5.11 17:32

jinak co se týče Nagyho,je to perfektní lékař,odrodil mě malýho,byl příjemný,povzbuzoval mě a vyšel vstříc,je pravda,že má někdy své nálady…když jsem rodila malou,tak jsem to zvládla jen s porodní asistentkou,jelikož to byl fakt šrumec,aniž bych stihla něco říct,tak byla malá na světě.Přišel dr. Kozumplík,takovej mladej doktůrek,ani nepozdravil,prostě nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 18:06

Nagyho jsem taky tusim mela ale uz je to 6let tak si nepamatuji jak se choval ale z porodnice mam jen pekny vzpominky on me v hlave nejak neutkvel tak asi dobry… :-P a hlavne na tom nezalezi jastli je prijemejsi nebo ne treba ho uz nikdy neuvidis ale z porodnice si odneses krasny zdravy miminko a to je nejdulezitejsi protivove jsou vsude to by jsme museli rodit v lese :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková