Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky jeste jak jsem rodila ja tak na me po porodu natahli jakysi sitovy kalhotky takovy bombardaky silene velky
nevite kde to sehnat
pry obyc byt nemuzou.A Wiolko tu tasku si uz raci zabal ja mam mesic do detatka ale vcera me uz zacalo pobolivat v zadech a bricho takze nikdy nevis ![]()
stastna mamca píše:
Holky jeste jak jsem rodila ja tak na me po porodu natahli jakysi sitovy kalhotky takovy bombardaky silene velkynevite kde to sehnat
pry obyc byt nemuzou.A Wiolko tu tasku si uz raci zabal ja mam mesic do detatka ale vcera me uz zacalo pobolivat v zadech a bricho takze nikdy nevis
Jo, jo, sbalím to.
Ty síťový kalhotky v tom seznamu nejsou?
To jsem si nějak nevšimla… Takže, síťové kalhotky určitě ano! Pořád jde o to, aby to co nejvíc/nejlíp dejchalo. Já jsem je teď kupovala jak v DM, tak v obchodě s dětskými věcmi (Chicco vedle Ikey).
stastna mamca píše:llllucka píše:Ja jsem jednoznacne pro Milouse.Proc teda nenapises co je tam tak strasny..
Tak já rodila první dítě u Milosrdných a druhé v Bohunicích.Za mě vedou jednoznačně Bohunice...Dit tam veskery vybaveni maji.
Nějak jsem si nevšimla,že bych psala,že to u Miloušů bylo strašný.Jen jsem rodila ve dvou porodnicích a napsala jsem,se kterou jsem byla spokojenější.Pobyt v porodnici je strašně subjektivní záležitost a strašně moc záleží na lidech,na které tam narazíš (rozhodně se nebavím v dnešní době o vybavení).Já prostě měla v Bohunicích štěstí na personál.
Holky, u Milošů je desinfekční gel u každého umyvadla na pokoji, s sebou balík pap. plen, hadry na mimi nejsou třeba, dostanete dost, si myslím. Vložky a síť kalhotky jsou důležitý, na značce podle mě nijak nešupí.
Dr. Nagy je super odborník, ptala jsem se sester a všechny se shodly, že když by rodily ony nebo někdo z jejich rodiny, tak s ním i kdyby si měly pro něj dojet domů. Na novorozencích jsem se s neochotou taky nesetkala, na šestinedělí taky ne. nevím, v čem je problém s uklízečkou, dost se to tam střídá, mají sjednanou firmu na úklid, jsou to mladý kočky, řekla bych Ukrajinky, slušný, zaklepou, uklidí a jdou.
A hlavně je tam klid a žádný frmol a shon.
miranda72 píše:
Holky, u Milošů je desinfekční gel u každého umyvadla na pokoji, s sebou balík pap. plen, hadry na mimi nejsou třeba, dostanete dost, si myslím. Vložky a síť kalhotky jsou důležitý, na značce podle mě nijak nešupí.
Dr. Nagy je super odborník, ptala jsem se sester a všechny se shodly, že když by rodily ony nebo někdo z jejich rodiny, tak s ním i kdyby si měly pro něj dojet domů. Na novorozencích jsem se s neochotou taky nesetkala, na šestinedělí taky ne. nevím, v čem je problém s uklízečkou, dost se to tam střídá, mají sjednanou firmu na úklid, jsou to mladý kočky, řekla bych Ukrajinky, slušný, zaklepou, uklidí a jdou.
A hlavně je tam klid a žádný frmol a shon.
Mirando to jsou super zprávy, díky. ![]()
Zrovna se chci dneska balit do porodnice, tak se mi tvůj popis šikne. ![]()
gabi.design píše:miranda72 píše:
A hlavně je tam klid a žádný frmol a shon.Mirando to jsou super zprávy, díky.
Zrovna se chci dneska balit do porodnice, tak se mi tvůj popis šikne.
Bezva report.
To, že je Nagy odborník se ví, ale stížnosti jsou na něj ohledně necitlivého až hulvátského chování. Tak snad, kdybych se s ním potkala, bude v dobrém rozpoložení… ![]()
Papírové pleny - v případě „nouze“ plínama založí, ale pak chtějí min. stejný počet zpátky.
Btw, ta desinfekce. Já jsem se snažila ji poctivě používat a za pár dní jsem od ní měla totálně „sežraný“ ruce. Takže doporučuji vzít i dobrý krém na ruce a mazat! Ta desinfekce je agresivní…
holky,ty sí´tovaný kalhotky mají v lékárnách po 5ks a stojí kolem 75kč
nemáš za co.Některý na ty kalhotky nadávají,ale já jsem byla s něma spokojená,nejen že ti stahují to „plandající“ bříško po porodu,ale když seš šitá,tak se mnohem líp hojíš,protože ti spodek líp větrá ![]()
aha, no raději hulvát, ale odborník, než sympoš a moták
, nevím, choval se ke mě slušně i na sále i potom
ještě bych doporučila jednorázovou podložku pod mimi na přebalování (HelenHarper nebo jak se to píše, aspoň 4)
a pokud nechcete Johnson kosmetiku, tak svoji na mimi, prdelku jsem myla jen vodou a ubrousky Kikko
http://www.kikko.cz/…-/21791.html
všem zdravá miminka a pohodový porod ![]()
miranda72 píše:
aha, no raději hulvát, ale odborník, než sympoš a moták![]()
, nevím, choval se ke mě slušně i na sále i potom
ještě bych doporučila jednorázovou podložku pod mimi na přebalování (HelenHarper nebo jak se to píše, aspoň 4)
a pokud nechcete Johnson kosmetiku, tak svoji na mimi, prdelku jsem myla jen vodou a ubrousky Kikko
http://www.kikko.cz/…-/21791.html
všem zdravá miminka a pohodový porod
To je uplna pravda co s toho kdyz se na nas bude usmivat kdyz treba neco zanedba.
a jaky si mela vubec porod jestli se muzu zeptat ![]()
hrochovka píše:
nemáš za co.Některý na ty kalhotky nadávají,ale já jsem byla s něma spokojená,nejen že ti stahují to „plandající“ bříško po porodu,ale když seš šitá,tak se mnohem líp hojíš,protože ti spodek líp větrá
ty kalhotky jsou vazne dobry hlavne po siti… ![]()
jinak co se týče Nagyho,je to perfektní lékař,odrodil mě malýho,byl příjemný,povzbuzoval mě a vyšel vstříc,je pravda,že má někdy své nálady…když jsem rodila malou,tak jsem to zvládla jen s porodní asistentkou,jelikož to byl fakt šrumec,aniž bych stihla něco říct,tak byla malá na světě.Přišel dr. Kozumplík,takovej mladej doktůrek,ani nepozdravil,prostě nic…
Nagyho jsem taky tusim mela ale uz je to 6let tak si nepamatuji jak se choval ale z porodnice mam jen pekny vzpominky on me v hlave nejak neutkvel tak asi dobry…
a hlavne na tom nezalezi jastli je prijemejsi nebo ne treba ho uz nikdy neuvidis ale z porodnice si odneses krasny zdravy miminko a to je nejdulezitejsi protivove jsou vsude to by jsme museli rodit v lese ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.