Porodnice Brno - dobré zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
19.8.11 10:16
Wiolla píše: … U druhého porodu jsem ho vyloženě chtěla, protože běhavka se nekonala a já trnula hrůzou, co provede ta zelňačka z předchozího dne… 8-o S
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Wiolla píše: …PA se mu pak v kostce snažila vysvětlit, že se ptát musí, protože jinak by mohla být za tyranku, co rodičkám ubližuje… :lol:

… a nějaká chytrajda by byla schopná ještě podat stížnost, že PA nezeptala, některý lidi sou děsný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
19.8.11 10:28

Wiolla sem si říkala že třeba to tam za ty 3 roky vylepšili. Ta vana na boxu byla super po porodu, nemusela sem chodit se sprchnout přes chodbičku, ale jen sem udělala 5 kroků z postele. To bylo fajn. Manža mě podpíral(měla sem nízký tlak a motala se mi hlava, nohy z rosolu) do sprchy bych nedošla. Pak na pokoj šestinedělí mě podpíral z jedné strany manža, z druhé PA, no jak lazara :roll: Jo ale před mi byla vana k ničemu. Jsem z mála exotů co jim dělá teplo zle, místo aby ulevilo.

Gabi a jak se rodilo na té posteli? Mě totiž strašně vyhovovalo to porodnické křeslo-postel. Byla to pro mě super poloha. Pak PA, když se šlo na věc, odsunula půl postele, nasadila opěry na chodidla, zvedla mi záda skoro do sedu, já kolena pod bradou,manža držel jednu nohu, dr. druhou a tlačila mi na pupek. Si to nedokážu na tom letišti představit. A nebo si rodila na tom křesle co tam je? To vypadá dobře
S šitím to samo. Dr už končila, opláchla, omrkla a říká „no, ještě tady dáme jeden , na parádu, aby se manželovi líbilo“ :lol: A na manžela " pojďte si to zkontrolovat, podat připomínky, žádné reklamace neberu" No a ten aby teda nebyl s legrací pozadu tak namítl „já vás celou dobu kontroluju! Ještě mašličku udělejte“ :lol:
A teda na to jak to bylo hnusně vše potrhané, tak do roka a do dne by nikdo nepoznal že sem rodila. Ani jizvičku nevidět.

Jo, mě by zajímalo, kdo se v tu dobu , kdy mě teda bylo fakt fůra věcí uplně u zadku, zaměřuje na to aby k němu byl každej hodnej a vlídnej a aby dodržoval přesně vše jak se má…Všechno nebylo úplně růžové, taky mě tam s bolestma sprdla stará sestra co že tak hekám když ještě ani nezačínám rodit. Můra. No ale asi erupce, protože druhej den byla moc milá. Taky to sou jen lidi a ruku na srdce, tu jejich práci jim vůbec nezávidím. Právě už jen kvůli těm srážkám s blbcama co si myslí že sežrali moudrost světa a míní je poučovat, buzerovat a chovají se arogantně. Ppdle mě takoví jen sklízí jak zaseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
19.8.11 11:16
Chula píše:
Jo, mě by zajímalo, kdo se v tu dobu , kdy mě teda bylo fakt fůra věcí uplně u zadku, zaměřuje na to aby k němu byl každej hodnej a vlídnej a aby dodržoval přesně vše jak se má…Všechno nebylo úplně růžové, taky mě tam s bolestma sprdla stará sestra co že tak hekám když ještě ani nezačínám rodit. Můra. No ale asi erupce, protože druhej den byla moc milá. Taky to sou jen lidi a ruku na srdce, tu jejich práci jim vůbec nezávidím. Právě už jen kvůli těm srážkám s blbcama co si myslí že sežrali moudrost světa a míní je poučovat, buzerovat a chovají se arogantně. Ppdle mě takoví jen sklízí jak zaseli.

naprostej souhlas :potlesk: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.8.11 13:10

Chuli já taky rodila na tom křesle. Na té posteli jsem si jen vychutnávala ty kontrakce a čekalo se až budu úplně otevřená. Tlačit jsem šla na to křeslo a tam se mi rodilo fakt dobře, taky jsem byla v takovým polosedu a po porodu jsem šla zase zpátky do té postele. :mrgreen:

No a na šestinedělí mě vezli na vozíku, protože jsem taky měla děsně nízkej tlak. Dokonce se to povedlo až napodruhé, napoprvé jsme jeli tou chodbou na sálech a PA na mě pořád, jak je, že mám zpívat aby věděla, že to je v pohodě. No nezazpívala jsem nic, udělalo se mi poněkud mdlo, tak hned zastavila, já si tam musela povinně lehnout na zem a nohy hodit nahoru na ten vozík a stejně mě pak ještě vrátili zpátky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
30.12.11 02:57

Tak odrozeno, opět u Miloušů a opět spokojenost. Kdyby náhodou mělo být potřetí tak zase a jedině tam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.12.11 10:42
Chula píše:
Tak odrozeno, opět u Miloušů a opět spokojenost. Kdyby náhodou mělo být potřetí tak zase a jedině tam. :mrgreen:

Moc gratuluji k narození Verunky! :kytka: Ať jste zdravé. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.12.11 10:43
gabi.design píše:
Chula píše:
Tak odrozeno, opět u Miloušů a opět spokojenost. Kdyby náhodou mělo být potřetí tak zase a jedině tam. :mrgreen:
Moc gratuluji k narození Verunky! :kytka: Ať jste zdravé. :potlesk:

Týjo a koukám, že holky jsou na den přesně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
10.1.12 23:05

Já rodila ve Vyškově a jsem za to moc ráda, nelituji ani po té, jsem nakonec musela na revizi výškrabem. Oslovila jsem proto dle rady své gynekoložky Milosrdné a jak sestřička tak i lékař mě poslali tam, kde to „zvorali“, jejich slovy „asi uznáte i vy a já nevidím ani důvod proč bychom to měli dělat, že chyby se mají napravit tam kde vznikly, aby se tam poučili a vyvodili důsledky“ … naštěstí tohle protiprávní a neetické jednání neměli na Obilňáku, kde se o mě krásně postarali a moc jim děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.5.13 13:25

Holky, já u Milosrdných rodila 19.5.2007 a 16.5.2013 a musím říct, že jsem byla strašně spokojená. Na šestinedělí jsem narazila jen na příjemné a usměvavé sestřičky. A i porodní asistentky a doktoři byli perfektní a milí :-)Kdybych rodila do třetice, tak pujdu opět do této porodnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková