Porodnice Chomutov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
2.7.13 10:31

@Miška_Sal
Po sto letech jdeš se mnou na kafe a hned tě musí odvézt, to snad ne :-) Tak hlavně ať Michalka ještě počká, neboť jí teta ještě nekoupila dáreček :-D

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
2.7.13 10:32

A neuďte vyjukaný, já než se v porodnici rozkoukala, kde to jsem a že rodím, tak bylo po všem. Ani jsem nestihla pořádně projet idnes a šla jsem na sál ;-)

• Citovat
  • Upravit
155
2.7.13 10:36

@ncc1701 Holka přišla jsem domu v ten čtvrtek a večer to začalo a ráno jsem jela..Snad to bude dobrý, ale mam ležet, to nevim jak zvládnu, nuda nuda nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.7.13 10:46

@ncc1701
No kez bych se taky nestihla rozkoukat a mala byla na svete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.7.13 10:48

Byla by to paráda, mít rychlý porod. Kdyby si to tak člověk mohl naplánovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.7.13 11:17

@Miška_Sal
To nezávidím. I když… co já bych dala za chvilku ležení a nohou nahoře :-) Můžeme tě přijít oblažit s Jarkou, jak sis plánovala :mrgreen: :mrgreen:

@Lucieee36
A třeba jo :-) Neznám nikoho, kdo by se porodem trápil. A tady v CV ani nikoho trápit nenechají, spíš by hned nacpali oxytocin, aby to urychlili :roll:

• Citovat
  • Upravit
274
2.7.13 11:22

@ncc1701
No tak to rada slysiiim :-) uz aby byla venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
2.7.13 11:27

@ncc1701 a když né oxytocin tak císař..né dělám si srandu..a omlouvám se, že se pletu do diskuze :lol: :lol: :lol: :lol:

Mě se po téhle porodce občas i stýská… :lol: Po ránu to jejich "dobré ráno mamčo:D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.7.13 11:30
@zrofka píše:
@ncc1701 a když né oxytocin tak císař..né dělám si srandu..a omlouvám se, že se pletu do diskuze :lol: :lol: :lol: :lol:Mě se po téhle porodce občas i stýská… :lol: Po ránu to jejich "dobré ráno mamčo:D :lol:

Nám říkali děvčata :-)

• Citovat
  • Upravit
4208
2.7.13 11:33

@ncc1701 Tak já tam byla sama na pokoji.. :lol: :lol: sestřičky tam jsou milionové.. :) Byla jsem tam 13 dní..a brečela jsem že chci domů..ted bych se tam vrátila :lol: :lol: :lol: ale rodit už nechci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.7.13 11:40

Tak já jsem teď ležela na gyndě a tam teda moc příjemný nebyly :,( Ale snad na porodnici to bude lepší. @ncc1701 A co kdyby jste přišly v pátek odpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.7.13 11:43

@Miška_Sal
Gynekologicko-porodnický oddělení v CV patří mezi nejlepší v celým kraji, prý vybavením, odborností, ale i právě přístupem. Někde jsem četla, že dostali nějaký ocenění právě v týhle oblasti. V pátek odpoledne klidně můžeme přijít, pošlu J. mail :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
2.7.13 11:44

@zrofka
Já tam byla čtyři dny a chtěla jsem domů. Tam to ale vypadalo jak po náletu, tak jsem zase chtěla zpátky :-) Byla jsem na pokoji s holkou od nás ze školy, tak byla aspoň pohoda. Původně jsem chtěla nadstandard, ale bylo plno.

• Citovat
  • Upravit
4208
2.7.13 11:53

@ncc1701 tak já když rodila březen/duben, tak tam skoro nikdo nebyl..když jsem odcházel ten den vezla sestřička jen tři tácy s jídlem :lol: :lol: :lol: ale já tam přišla 28tého..a to mě šoupla na trojku k jedné paní…naštěstí byla v pohodě..pak jsem byla na jipce dva dny…a pak na normálním pokoji s tv..č.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.7.13 11:56

@zrofka
Na sedmičce jsem byla taky. Postel č. 13 :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková