Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A neuďte vyjukaný, já než se v porodnici rozkoukala, kde to jsem a že rodím, tak bylo po všem. Ani jsem nestihla pořádně projet idnes a šla jsem na sál ![]()
@ncc1701 Holka přišla jsem domu v ten čtvrtek a večer to začalo a ráno jsem jela..Snad to bude dobrý, ale mam ležet, to nevim jak zvládnu, nuda nuda nuda.
@ncc1701
No kez bych se taky nestihla rozkoukat a mala byla na svete ![]()
Byla by to paráda, mít rychlý porod. Kdyby si to tak člověk mohl naplánovat ![]()
@Miška_Sal
To nezávidím. I když… co já bych dala za chvilku ležení a nohou nahoře
Můžeme tě přijít oblažit s Jarkou, jak sis plánovala
![]()
@Lucieee36
A třeba jo
Neznám nikoho, kdo by se porodem trápil. A tady v CV ani nikoho trápit nenechají, spíš by hned nacpali oxytocin, aby to urychlili ![]()
@ncc1701 a když né oxytocin tak císař..né dělám si srandu..a omlouvám se, že se pletu do diskuze
![]()
Mě se po téhle porodce občas i stýská…
Po ránu to jejich "dobré ráno mamčo:D ![]()
@ncc1701 Tak já tam byla sama na pokoji..
sestřičky tam jsou milionové..
Byla jsem tam 13 dní..a brečela jsem že chci domů..ted bych se tam vrátila
ale rodit už nechci
![]()
Tak já jsem teď ležela na gyndě a tam teda moc příjemný nebyly
Ale snad na porodnici to bude lepší. @ncc1701 A co kdyby jste přišly v pátek odpo?
@Miška_Sal
Gynekologicko-porodnický oddělení v CV patří mezi nejlepší v celým kraji, prý vybavením, odborností, ale i právě přístupem. Někde jsem četla, že dostali nějaký ocenění právě v týhle oblasti. V pátek odpoledne klidně můžeme přijít, pošlu J. mail ![]()
@zrofka
Já tam byla čtyři dny a chtěla jsem domů. Tam to ale vypadalo jak po náletu, tak jsem zase chtěla zpátky
Byla jsem na pokoji s holkou od nás ze školy, tak byla aspoň pohoda. Původně jsem chtěla nadstandard, ale bylo plno.
@ncc1701 tak já když rodila březen/duben, tak tam skoro nikdo nebyl..když jsem odcházel ten den vezla sestřička jen tři tácy s jídlem
ale já tam přišla 28tého..a to mě šoupla na trojku k jedné paní…naštěstí byla v pohodě..pak jsem byla na jipce dva dny…a pak na normálním pokoji s tv..č.7
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@Miška_Sal
Tak hlavně ať Michalka ještě počká, neboť jí teta ještě nekoupila dáreček 
Po sto letech jdeš se mnou na kafe a hned tě musí odvézt, to snad ne