Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
a co jinak v porodnici? Máš dobrý pocit, personál a tak? Jak dlouho jsi tam byla po porodu? Něco co doporučuješ aby jsme nezapoměli sebou?
díííky ![]()
Maminy uz abych to mela za sebou..ten konec je opravdu narocny. Uz chodite do poradny do porodnice a uz mate zabaleno?
Ja pro sebe ju ale na tu cacorku porad neviiiim ![]()
Jj, já už byla 3× v poradně na kontrolu, ale i když máme termín 1.8. zatím to nevypadá na porod
taky už nevím jak se sednout, lehnout, vrtí se furt mrňous…já malýmu zabalila fakt pár oblečků, nějakou kosmetiku, pleny, utěrky vlhké, dudlíky, látkové pleny a to je tak nějak snad vše…vždyť kdyby ti něco chybělo, přiveze tatínek ne?
Hlavně ať tam není moc horko v porodnici… ![]()
@Miška_Sal píše:
U hřbitova je to zdarma a i blíž k porodnici než od polikliniky.
Nám říkali, že je to placený ![]()
@tattianka píše:
@Lucieee36Taky tak přemýšlímkdy máš termín porodu? My 1.8. ale zatím to na porod nevypadá…zabaleno už mám, vzala jsem asi 5 krátkých bodýček,5 dlouhých, nějaký svetřík, ponožky, rukavičky a tenkou čepičku…ať tam pro jistotu máme toho víc…myslíš že tam něco půjčí? Já se obávám že ani ne…
Mají k dispozici a půjčení, mně se narodil malej trochu velkej, takže to, co jsem měla připravené, mu nebylo. Než dovezl tatínek oblečení (asi na desetkrát), měla jsem jejich.
@ncc1701 u hřbitova je to 100% zadarmo, parkuju tam pokaždý když jdu k doktorce
Zdravim:-)ja byla v porodnici ctrnact dnu, malej dostal zloutenku a nejak se mu to nelepsilo tak proto. myslela jsem ze mi uz z toho sibne:-) chomutovska porodka je celkem fajn, akorat, co vim i od sestry a kamosky, neradi davaj epidural.ja mela sileny bolesti, dvakrat jsem jim tam omdlela a doktor furt ze je jeste cas a pak uz zase cas nebyl:-( takze tohle nic moc. jinak sestry moc dobry, i na sestinedelí, az na par vyjimek, ale to je asi vsude.co s sebou? uplne vse.tzn.:pribor, vidlicku, lzicku, lzici,toalet.ni papir, vlozky, mydlo, veci na mimi, nocni kosily pro sebe, koj. podprsenku, pleny na mimi…ja tam jela jak kdyz jedu na dovolenou:-)nedavam nic, jen to dobry nemocnicni jidlo:-)
Ahojky, prosim tě ještě poraď jestli do porodnice brát sebou i nějaký jídlo (piškoty, rozinky, hroznový cukr, pití…) nebo ne?
díky
termín mám příští týden tak ať to mám komplet… v tomhle vedru to bude teda porod… ![]()
@tessa2323 tak se žloutenkou jsme taky zápasili..ale už i doma..děs… ![]()
já spíš měla problém s jednou dětskou sestřičkou..ta byla šílená..
a taky jsme tam byli ale jen 13dní..dokud malej neměl 2360g a tu žloutenku no…
ale tvůj malej je kouzelnej..taky bych chtěla mít zase takové maličké miminečko
Holky, já vám vůbec nezávidím..v tomhle tahat bříška… ![]()
Ja uz bych ji chtela mit venku. Nikam nevychazim pac to vedro mi naklada, otekaji mi nohy no des. Jsem zvedava, co mi pak povi v porodnici v Chomutove ![]()
Zdravim:-)no nejakou malou sladkost urco sebou, treba jak pises piskoty, orisky, rozinky…treba i nejakou malou cokosku,susenku.po porodu se ti bude hodit..ja mela po porodu hroznej hlad, porodni bolesti mi zacali ve 22 hod. a porodila jsem az v pul devaty nasledujiciho dne.sice muzes neco malyho zobnout i behem porodu, respektive behem doby oteviraci, ale ja mela takovy bolesti, ze jsem na jidlo nemela ani pomysleni.:-)ale abych to shrnula:neco malyho urcite ano. a taky aspon malou lahvicku vody. kdybys mela jeste nejaky dotaz klidne pisni, pokud bude vedet, rada pomuzu:-)
Jeste ti drzim palecky at mas co nejpohodovejsi a nejrychlejsi porod:-)vse zvladnes,neboj.ja byla pred porodem vystresovana, jak to zladnu, jestli mam vsechno…chybeli mi akorat rukavicky pro mimi, vsude jsem je shanela a nic, tak jsem si porad rikala:musim je sehnat nez porodim:-)prkotina, ale v tu dobu to pro me bylo nejdulezitejsi na svete:-)nakonec mi ma sestra v pul osmy vecer volala ze uz je sehnala a koupila. a v deset mi zacaly porod. bolesti:-D
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.