Porodnice Chomutov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
20.7.13 13:20

@tessa2323

a co jinak v porodnici? Máš dobrý pocit, personál a tak? Jak dlouho jsi tam byla po porodu? Něco co doporučuješ aby jsme nezapoměli sebou? :lol: díííky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.7.13 13:43

Maminy uz abych to mela za sebou..ten konec je opravdu narocny. Uz chodite do poradny do porodnice a uz mate zabaleno?
Ja pro sebe ju ale na tu cacorku porad neviiiim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.7.13 14:57

@Lucieee36

Jj, já už byla 3× v poradně na kontrolu, ale i když máme termín 1.8. zatím to nevypadá na porod :? taky už nevím jak se sednout, lehnout, vrtí se furt mrňous…já malýmu zabalila fakt pár oblečků, nějakou kosmetiku, pleny, utěrky vlhké, dudlíky, látkové pleny a to je tak nějak snad vše…vždyť kdyby ti něco chybělo, přiveze tatínek ne? :hug: Hlavně ať tam není moc horko v porodnici… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.7.13 15:01
@Miška_Sal píše:
U hřbitova je to zdarma a i blíž k porodnici než od polikliniky.

Nám říkali, že je to placený :think:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
20.7.13 15:02
@tattianka píše:
@Lucieee36Taky tak přemýšlím :? kdy máš termín porodu? My 1.8. ale zatím to na porod nevypadá…zabaleno už mám, vzala jsem asi 5 krátkých bodýček,5 dlouhých, nějaký svetřík, ponožky, rukavičky a tenkou čepičku…ať tam pro jistotu máme toho víc…myslíš že tam něco půjčí? Já se obávám že ani ne… :?

Mají k dispozici a půjčení, mně se narodil malej trochu velkej, takže to, co jsem měla připravené, mu nebylo. Než dovezl tatínek oblečení (asi na desetkrát), měla jsem jejich.

• Citovat
  • Upravit
155
20.7.13 20:05

@ncc1701 u hřbitova je to 100% zadarmo, parkuju tam pokaždý když jdu k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.7.13 12:07

Zdravim:-)ja byla v porodnici ctrnact dnu, malej dostal zloutenku a nejak se mu to nelepsilo tak proto. myslela jsem ze mi uz z toho sibne:-) chomutovska porodka je celkem fajn, akorat, co vim i od sestry a kamosky, neradi davaj epidural.ja mela sileny bolesti, dvakrat jsem jim tam omdlela a doktor furt ze je jeste cas a pak uz zase cas nebyl:-( takze tohle nic moc. jinak sestry moc dobry, i na sestinedelí, az na par vyjimek, ale to je asi vsude.co s sebou? uplne vse.tzn.:pribor, vidlicku, lzicku, lzici,toalet.ni papir, vlozky, mydlo, veci na mimi, nocni kosily pro sebe, koj. podprsenku, pleny na mimi…ja tam jela jak kdyz jedu na dovolenou:-)nedavam nic, jen to dobry nemocnicni jidlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.7.13 12:20

To je muj prdoch Oliver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.7.13 11:44

@tessa2323
Krásnej, gratuluju :-)

• Citovat
  • Upravit
217
22.7.13 13:16

@tessa2323

Ahojky, prosim tě ještě poraď jestli do porodnice brát sebou i nějaký jídlo (piškoty, rozinky, hroznový cukr, pití…) nebo ne? 8) díky :-) termín mám příští týden tak ať to mám komplet… v tomhle vedru to bude teda porod… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
22.7.13 13:42

@tessa2323 tak se žloutenkou jsme taky zápasili..ale už i doma..děs… :?
já spíš měla problém s jednou dětskou sestřičkou..ta byla šílená.. :zed: a taky jsme tam byli ale jen 13dní..dokud malej neměl 2360g a tu žloutenku no… :roll: ale tvůj malej je kouzelnej..taky bych chtěla mít zase takové maličké miminečko

Holky, já vám vůbec nezávidím..v tomhle tahat bříška… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
22.7.13 14:19

Ja uz bych ji chtela mit venku. Nikam nevychazim pac to vedro mi naklada, otekaji mi nohy no des. Jsem zvedava, co mi pak povi v porodnici v Chomutove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
23.7.13 12:33

Díky bohu, že já tahala prcka od srpna do března :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.7.13 07:24

Zdravim:-)no nejakou malou sladkost urco sebou, treba jak pises piskoty, orisky, rozinky…treba i nejakou malou cokosku,susenku.po porodu se ti bude hodit..ja mela po porodu hroznej hlad, porodni bolesti mi zacali ve 22 hod. a porodila jsem az v pul devaty nasledujiciho dne.sice muzes neco malyho zobnout i behem porodu, respektive behem doby oteviraci, ale ja mela takovy bolesti, ze jsem na jidlo nemela ani pomysleni.:-)ale abych to shrnula:neco malyho urcite ano. a taky aspon malou lahvicku vody. kdybys mela jeste nejaky dotaz klidne pisni, pokud bude vedet, rada pomuzu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.7.13 07:40

Jeste ti drzim palecky at mas co nejpohodovejsi a nejrychlejsi porod:-)vse zvladnes,neboj.ja byla pred porodem vystresovana, jak to zladnu, jestli mam vsechno…chybeli mi akorat rukavicky pro mimi, vsude jsem je shanela a nic, tak jsem si porad rikala:musim je sehnat nez porodim:-)prkotina, ale v tu dobu to pro me bylo nejdulezitejsi na svete:-)nakonec mi ma sestra v pul osmy vecer volala ze uz je sehnala a koupila. a v deset mi zacaly porod. bolesti:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková