Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já musím modifikovat svůj předchozí příspěvek, po čerstvé zkušenosti s jinou porodnicí bych už do Hořovic nešla, už vím, že to jde lépe, mnohem lépe…
@Pluschball Jak to?
Jsem čerstvě se // čárkami sice, ale myslela jsem si na Hořovice…nebo Příbram…
@Sintacel Pokud je mi známo z jiné diskuse, @Pluschball stejně jako já nedá dopustit na Motol ![]()
@Sintacel V Hořovicích mají opravdu strašné šestinedělí, vzhledem k tomu, že tam člověk stráví nejvíc času a hraje to zásadní roli při sžívání se s miminkem, prostě kvalitní start, tak je to opravdu podstatné. Myslela jsem, že je to stejně hrozné všude a nezbývá než přežít, byla jsem připravená když tak padat i na reverz, ale v Motole jsem byla úplně unešená tím jak super to může být. Jinak gratuluji k //
@Helca83 Je to tak, super služby od A do Z (včetně vrátnice a kartotéky nekecám
)
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Před pár lety jsem rodila v Horovicich a následně tu pak dávala své poznatky. Teď hledám někoho aktuálně po zkušenostech. Termín porodu mám za 14 dní, věci mám zbalené, ale moje informace jsou 3 roky staré. Takže najde se tu někdo, kdo mi napíše, jak to teď v porodnici chodí a co se třeba za tu dobu změnilo? Děkuji ![]()
Taky by mě zajímalo. ![]()
Mám teda ještě dva měsíce čas, ale aspoň budu klidnější. ![]()
@Angry_birds
Ahoj, předám ti moje aktuální poznatky. Co se týče porodniho sálu, tak tam všechno v pohodě. Sál hezky, příjemný, zaměstnanci na tomto oddělení 1*
Na šestinedělí už je to horší (jsem zklamaná, před 3 lety tu byly lepší sestřičky, je tu plno nových lidí) na chodbě je tu na můj vkus dost rušno. Návštěvy jsou tu momentálně povoleny jen tatinkum od 14-16h s PCR testem. Na den snížily počet plenek na 3ks. Děti se tu už ani neváží před a po kojení. Každou chvíli tu někdo klepe na dveře a hrnou tu info. Co se týče jidla, tak za mě na nemocnici super. Horší jsou víkendy-studený večeře, takže chleby s vajíčkem, tunakem apod. Doporučuji zajisti si ovoce, nebo zeleninu z domova. Jsem tu od čtvrtka a byly jen 2 banány. To je asi vše co mě napadá. Tak ti přeji rychlí porod a příjemný sestřičky.