Porodnice Hořovice - zákaz partnera u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
15.3.20 15:43

Copak zaměstnanci nemocnice nejsou v kontaktu s okolím? A ano, pokud by byl manžel rizikový, nenapadlo by mě o tom ani uvažovat. Spíše se mi nelíbí, že ministerstvo vydá nařízení a s ním spojené výjimky a určitá zařízení se je ještě svévolně upravují. Proto bych raději rodila tam, kde tomu tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
15.3.20 15:57

@pamapi
Tady je pohled porodní asistentky:
(Dnes v 15:48)
Budeme rády, když bude vůbec kde rodit…

https://www.emimino.cz/…hodu-385674/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.3.20 21:01

@Berry77 Ale otec u porodu to zdraví maminky a mimina nijak neohrozí, neb pokud je zdravý, tak nemá čím a pokud není, tak už ji stejně ohrozil a ostatní bude ohrožovat i ona. :nevim: Ano, zakázání dalších návštěv plně chápu, stejně tak chápu, pokud by nechtěli otce k porodu pustit, pokud by tam matka už x dní ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
16.3.20 09:09

@Berry77 nechapu tve urazky :nevim: nestouram, jen si chci,,poplakat,, a pokecat nad vzniklou situaci, od toho emimino snad je ne?? sice ti do toho nic neni, ale mam nastup do porodnice ve stredu, tudiz ano tyka se me to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.20 10:24

Prave rodime

Zdravim, jsem tatinek, ktereho prave ted nepustili vubec na oddeleni a jeste me vyhodili z chotby, kde nikdo nebyl. Jen mi vzali tasku a nazdar, ikdyz mi to prijde nesmirne krute a placu jeste ted jak zelva v aute pred nemocnici, tak se to da za danych okolnosti pochopit. V nemocnici jsem nepotkal jedineho zamestnance, pacienta nebo doktora v rouzce, takze to chapu tak, ze vsech ochranych pomucek pro lidi co je potrebuji nejvice je obrovsky nedostatek. Chapu maminky a trha mi srdce, ze ji tam ted nemuzu drzet za ruku, ale na druhou stranu to zeny zvladaji tisice let, tak je asi na case vystoupit z konfortni zony a uvedomit si, co tu vlastne vse mame a bereme jako samozrejmost, ikdyz to tak ve spouste zemi neni. Vsem preji hodne stesti a hlavne, at jsou vsichni zdravi. (Jedna se tedy o nemocnici v Jilemnici, takze asi uz vsechny budou mit zakaz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí