Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Copak zaměstnanci nemocnice nejsou v kontaktu s okolím? A ano, pokud by byl manžel rizikový, nenapadlo by mě o tom ani uvažovat. Spíše se mi nelíbí, že ministerstvo vydá nařízení a s ním spojené výjimky a určitá zařízení se je ještě svévolně upravují. Proto bych raději rodila tam, kde tomu tak není.
@pamapi
Tady je pohled porodní asistentky:
(Dnes v 15:48)
Budeme rády, když bude vůbec kde rodit…
@Berry77 Ale otec u porodu to zdraví maminky a mimina nijak neohrozí, neb pokud je zdravý, tak nemá čím a pokud není, tak už ji stejně ohrozil a ostatní bude ohrožovat i ona.
Ano, zakázání dalších návštěv plně chápu, stejně tak chápu, pokud by nechtěli otce k porodu pustit, pokud by tam matka už x dní ležela.
@Berry77 nechapu tve urazky
nestouram, jen si chci,,poplakat,, a pokecat nad vzniklou situaci, od toho emimino snad je ne?? sice ti do toho nic neni, ale mam nastup do porodnice ve stredu, tudiz ano tyka se me to!
Zdravim, jsem tatinek, ktereho prave ted nepustili vubec na oddeleni a jeste me vyhodili z chotby, kde nikdo nebyl. Jen mi vzali tasku a nazdar, ikdyz mi to prijde nesmirne krute a placu jeste ted jak zelva v aute pred nemocnici, tak se to da za danych okolnosti pochopit. V nemocnici jsem nepotkal jedineho zamestnance, pacienta nebo doktora v rouzce, takze to chapu tak, ze vsech ochranych pomucek pro lidi co je potrebuji nejvice je obrovsky nedostatek. Chapu maminky a trha mi srdce, ze ji tam ted nemuzu drzet za ruku, ale na druhou stranu to zeny zvladaji tisice let, tak je asi na case vystoupit z konfortni zony a uvedomit si, co tu vlastne vse mame a bereme jako samozrejmost, ikdyz to tak ve spouste zemi neni. Vsem preji hodne stesti a hlavne, at jsou vsichni zdravi. (Jedna se tedy o nemocnici v Jilemnici, takze asi uz vsechny budou mit zakaz)