Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Anonymní píše:
Je to bezvadné, jen bych byla ráda, kdyby se změnila nejen filozofie nemocnice, ale především personálu. Nechci se zveřejnovat, nemám hezké zkušensoti. Poškodit je samozřejmě nechci,ale.............
Ahoj, já v Jihlavě rodila před 3 roky a byla jsem se vším maximálně spokojená. Porod byl rychlý, péče ok a porodní asistentky moc fajn, i jsme se chvílemi nasmály a poporodní bylo také vcelku dobrý. Měla jsem nadstandard a těch pár dnů uteklo rychle.
Anonymní píše:
Je to bezvadné, jen bych byla ráda, kdyby se změnila nejen filozofie nemocnice, ale především personálu. Nechci se zveřejnovat, nemám hezké zkušensoti. Poškodit je samozřejmě nechci,ale.............
Stejně si to ale nakousla
A kde ti personál nevyhovoval? Na porodním nebo na oddělení šestinedělí?
Livlin píše:Anonymní píše:Stejně si to ale nakousla
Je to bezvadné, jen bych byla ráda, kdyby se změnila nejen filozofie nemocnice, ale především personálu. Nechci se zveřejnovat, nemám hezké zkušensoti. Poškodit je samozřejmě nechci,ale.............A kde ti personál nevyhovoval? Na porodním nebo na oddělení šestinedělí?
já slyšela, že jsou maminy nespokojené spíše na poporodním ![]()
já si myslím, že na poporodním si dupnu spíš než na porodním.. i když, kdo mě jako čerstvou dvacítku bude brát vážně.. ![]()
Máte někdo zkušenosti s touhle porodnicí v poslední dbě? Ještě mám čas, ale pomalu přemýšlím… Tuhle mám kousek, cca 10km, další je Havl. Brod cca 32km a pak Brno, po dálnici 50min., ale to mi už přijde daleko…
Ale na Jihlavu jsem moc chválu neslyšela, spíš naopak, ale jsou to už starší zkušenosti.
Já tam rodila před rokem a byla jsem naprosto spokojená. Poslední dobou jsem skoro žádný negativní názory neslyšela. Ale víš co - na blbce můžeš narazit všude. Přesně to se stalo kamarádce ve všemi chválené porodnici v Havlíčkově Brodě.
Sestřenice rodila před 14 dny a moc si to chválila, hlavně to, že jsi po celou dobu porodu na jednom pokoji a nemusíš nikam přecházet. A na blbce můžeš narazit kdekoliv.
A co Třebíč? rodila jsem tam dvakrát a líbilo se mi tam. O Jihlavě jsem nic moc kladného neslyšela, spíš že jsou tam protivní, neochotní apod.
@zavjej píše:
A co Třebíč? rodila jsem tam dvakrát a líbilo se mi tam. O Jihlavě jsem nic moc kladného neslyšela, spíš že jsou tam protivní, neochotní apod.
To je taky cca 30km… popřemýšlím ![]()
Já rodila v jihlavě dvakrát a nemůžu s stěžovat a doufám, až se tam v prosinci vrátím, že to bude to samé a budu spokojená.
Ja jsem byla s jihlavskou porodnici 100% spokojena. Jak na porodnim, tak na sestinedeli.
Rodila jsem tam před rokem a super. Ochotní, naučili mě perfektně kojit, návštěva za mnou mohla jít kdykoli, dokonce i tatínkovi ukazovala sestřička jak se miminko koupe a přebaluje… Rozhodně by jsem tam šla znovu, nevím co se tam komu nelíbilo
Jestli to spíš nebude o těch lidech než o sestřičkách
Mě neříkejte že ke mě byli hodný a k druhý mamonce příšerný? Podle mě jsou stejný, ale holt někomu se nezavděčí.
Holky díky. A jak je to s přenášením v Jihlavě? Nechají přenášet dlouho nebo berou na vyvolání? Vím, že v brně na Obilňáku berou snad hned v termímu porodu na vyvolání, u Milosrdných nechají přenášet i 10dní…Kamarádku po 20hod bolestí poslali domů, že ještě není otevřená ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.