Porodnice Jihlava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
27.2.12 20:06
Anonymní píše:
Je to bezvadné, jen bych byla ráda, kdyby se změnila nejen filozofie nemocnice, ale především personálu. Nechci se zveřejnovat, nemám hezké zkušensoti. Poškodit je samozřejmě nechci,ale.............

Ahoj, já v Jihlavě rodila před 3 roky a byla jsem se vším maximálně spokojená. Porod byl rychlý, péče ok a porodní asistentky moc fajn, i jsme se chvílemi nasmály a poporodní bylo také vcelku dobrý. Měla jsem nadstandard a těch pár dnů uteklo rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
27.2.12 20:19
Anonymní píše:
Je to bezvadné, jen bych byla ráda, kdyby se změnila nejen filozofie nemocnice, ale především personálu. Nechci se zveřejnovat, nemám hezké zkušensoti. Poškodit je samozřejmě nechci,ale.............

Stejně si to ale nakousla :) A kde ti personál nevyhovoval? Na porodním nebo na oddělení šestinedělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.2.12 20:28
Livlin píše:
Anonymní píše:
Stejně si to ale nakousla :) A kde ti personál nevyhovoval? Na porodním nebo na oddělení šestinedělí?

já slyšela, že jsou maminy nespokojené spíše na poporodním :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.2.12 20:32

já si myslím, že na poporodním si dupnu spíš než na porodním.. i když, kdo mě jako čerstvou dvacítku bude brát vážně.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 15:35

Máte někdo zkušenosti s touhle porodnicí v poslední dbě? Ještě mám čas, ale pomalu přemýšlím… Tuhle mám kousek, cca 10km, další je Havl. Brod cca 32km a pak Brno, po dálnici 50min., ale to mi už přijde daleko…
Ale na Jihlavu jsem moc chválu neslyšela, spíš naopak, ale jsou to už starší zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
6230
13.6.12 15:39

Já tam rodila před rokem a byla jsem naprosto spokojená. Poslední dobou jsem skoro žádný negativní názory neslyšela. Ale víš co - na blbce můžeš narazit všude. Přesně to se stalo kamarádce ve všemi chválené porodnici v Havlíčkově Brodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.6.12 15:45

Sestřenice rodila před 14 dny a moc si to chválila, hlavně to, že jsi po celou dobu porodu na jednom pokoji a nemusíš nikam přecházet. A na blbce můžeš narazit kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.6.12 16:09

A co Třebíč? rodila jsem tam dvakrát a líbilo se mi tam. O Jihlavě jsem nic moc kladného neslyšela, spíš že jsou tam protivní, neochotní apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 16:20
@zavjej píše:
A co Třebíč? rodila jsem tam dvakrát a líbilo se mi tam. O Jihlavě jsem nic moc kladného neslyšela, spíš že jsou tam protivní, neochotní apod.

To je taky cca 30km… popřemýšlím :-)

• Citovat
  • Upravit
8645
13.6.12 16:38

A co Pelhřimov??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.6.12 16:44

Já rodila v jihlavě dvakrát a nemůžu s stěžovat a doufám, až se tam v prosinci vrátím, že to bude to samé a budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 16:44
@jaaaanina píše:
A co Pelhřimov??? :D

40km… :-) já právě vůbec nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5368
13.6.12 17:01

Ja jsem byla s jihlavskou porodnici 100% spokojena. Jak na porodnim, tak na sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.6.12 17:12

Rodila jsem tam před rokem a super. Ochotní, naučili mě perfektně kojit, návštěva za mnou mohla jít kdykoli, dokonce i tatínkovi ukazovala sestřička jak se miminko koupe a přebaluje… Rozhodně by jsem tam šla znovu, nevím co se tam komu nelíbilo :think: Jestli to spíš nebude o těch lidech než o sestřičkách :nevim: Mě neříkejte že ke mě byli hodný a k druhý mamonce příšerný? Podle mě jsou stejný, ale holt někomu se nezavděčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 17:31

Holky díky. A jak je to s přenášením v Jihlavě? Nechají přenášet dlouho nebo berou na vyvolání? Vím, že v brně na Obilňáku berou snad hned v termímu porodu na vyvolání, u Milosrdných nechají přenášet i 10dní…Kamarádku po 20hod bolestí poslali domů, že ještě není otevřená :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková