Porodnice Jihlava nebo Havlíčkův Brod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
21.3.12 09:20
pralalinka píše:
Kesynaz Gratuluji :potlesk: :palec:
Ja uz sem se ted definitvne rozhodla pro Jihlavu, dostali me ty jejich novy porodni pokoje, normálně se na ten porod těším.
Je fajn že mas takovou pozitivni zkušenost, o to víc se ted tesim a mam jasno :palec:

Děkuji :-) Určitě budeš spokojená. Ať vše dobře dopadne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.3.12 09:22
zerezmijka píše:
Já jsem rodila před 11 dny podruhé, opět v Havl. Brodě, ale u mě je to jasné, jsem místní. Opět maximální spokojenost. Porod naprosto přirozený, bez zásahů, doktor i PA chodili jen sledovat, zda je miminko v pořádku a zda se otevírám a jinak byl celý porod v mé režii, resp. v režii miminka. ;) Po porodu mi dali novoše hned na bříško, tam jsme se ňuchňali asi 10 minut. Všichni max. vstřícní, ochotní, milí. Do ničeho nás netlačili, nenutili. Můžu doporučit. :)

Ahoj, gratuluji k miminku :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.3.12 09:24
Tamtama píše:
rodila jsem minulou neděli v Jihlavě do vody a byla to paráda, jestli se to o porodu dá říct :lol: PA příjemné, chválily, povzbuzovaly.. na šestinedělí ženské sestry taky v pohodě, z dětských sestřiček už jsem nadšená méně, příjemné byly více méně dvě.. ale jinak Jihlavu doporučuju :palec:

ahoj! gratuluji :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
21.3.12 09:51

Uvidíme ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
22.3.12 12:01
Tamtama píše:
rodila jsem minulou neděli v Jihlavě do vody a byla to paráda, jestli se to o porodu dá říct :lol: PA příjemné, chválily, povzbuzovaly.. na šestinedělí ženské sestry taky v pohodě, z dětských sestřiček už jsem nadšená méně, příjemné byly více méně dvě.. ale jinak Jihlavu doporučuju :palec:

Jeee tak gratuluji :potlesk: Nad porodem do vody taky premejslim, ale co sem slysela tak ze se toho hodne maminek boji-tak gratuluji ze ses k tomu odvazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
22.3.12 13:45
pralalinka píše:
Tamtama píše:
Jeee tak gratuluji :potlesk: Nad porodem do vody taky premejslim, ale co sem slysela tak ze se toho hodne maminek boji-tak gratuluji ze ses k tomu odvazila.

Já osobně bych se asi bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
27.3.12 18:07

Ahoj všechny co jste tu :mavam: . Já jsem v Jihlavské rodila před 12 lety. I „v té době“ všechno proběhlo, tak jak mělo a byla jsem celkem spokojená…No, ono také ---byla jsem o dost mladší :think: Co si budem povídat :? Nyní před 6ti dny tam porodila chlapečka moje sestra :kytka: , a protože jsem nyní ve 20.tt :dance: , samozřejmě, že jsem nepropásla ani jednu informaci ohledně nově zařízených porodních sálů a místností ;) .Sestra rodila poprvé. Byla nadmíru spokojená jak s porodem , tak i s personálem. I po císaři šla 4.den domů,což mě mile překvapilo,to jsem nečekala.Asi se dobře hojila,a to je dobře :D .Trochu se bojím,ale má dobrá zkušenost a její dobrá zkušenost mě maličko přeci jen uklidňuje a abych pravdu řekla, docela se tam těším ;) :D Takže Jihlava vyhrává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
27.3.12 18:31
@Pája32 píše:
Ahoj všechny co jste tu :mavam: . Já jsem v Jihlavské rodila před 12 lety. I „v té době“ všechno proběhlo, tak jak mělo a byla jsem celkem spokojená…No, ono také ---byla jsem o dost mladší :think: Co si budem povídat :? Nyní před 6ti dny tam porodila chlapečka moje sestra :kytka: , a protože jsem nyní ve 20.tt :dance: , samozřejmě, že jsem nepropásla ani jednu informaci ohledně nově zařízených porodních sálů a místností ;) .Sestra rodila poprvé. Byla nadmíru spokojená jak s porodem , tak i s personálem. I po císaři šla 4.den domů,což mě mile překvapilo,to jsem nečekala.Asi se dobře hojila,a to je dobře :D .Trochu se bojím,ale má dobrá zkušenost a její dobrá zkušenost mě maličko přeci jen uklidňuje a abych pravdu řekla, docela se tam těším ;) :D Takže Jihlava vyhrává :D

Snad to bude v pohodě to poznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
27.3.12 20:39

Tak koukám že zatim samý dobrý ohlasy na Jihlavu. Za tyden jedu na velky UTZ do Jihlavy tak doufam že bude na porodnich pokojich klid a dovoli mi si to tam prohlidnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
28.3.12 09:46
@pralalinka píše:
Tak koukám že zatim samý dobrý ohlasy na Jihlavu. Za tyden jedu na velky UTZ do Jihlavy tak doufam že bude na porodnich pokojich klid a dovoli mi si to tam prohlidnout.

Taky na to koukám zatím samá pochvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
4.4.12 18:19

Tak sem v utery byla v Jihlave na UTZ a volala sem si aji do porodnice jestli muzu omrknout porodni pokoje a meli zrovna plno :? Tak sem se doktora ptala jak by to bylo kdybych prijela rodit a vsechny pokoje byli plny, tak pry bych rodila kdekoliv jinde :mrgreen: No tak sem zvedava doufam ze az pojedu rodit tak bude aspon nejakej pokoj volnej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
5.4.12 08:25

@pralalinka
Ahoj Pralinko, tak už se ti to blíží, květen , viď? :) Ty se máš, trošku závidím… Já až srpen.Ale stejně také už přemýšlím, jaké to bude(i když už jednu zkušenost mám :)) ,ale přeci.. 8o Pokaždé je ten porod asi jiný.Kor u mě -po 12ti letech :? Pokoje v Jihlavě mám zmáknuté ;) ,ale jen ty nadstandartní. V jednom jsem byla já před 12ti lety a v jednom byla před 14dny moje sestra. Nic se nezměnilo, co se vizáže týče.Televize ,lednice,telefon, 1lůžko pro maminku, 1postýlka pro miminko,vanička, sprch.kout a wc na pokoji.Prostě pohoda a klid.Personál v pohodě,ochotný, hodné sestřičky, zbytečně maminku neobtěžujou a nechají jí v klidu porod rozdýchat, dát se dokupy :) a v klidu se těšit s miminkem. Návštěvy jsou na pokoji neomezené a sestra říkala ,že tam má přistýlku na gauči -možnost přespávání i manžela..Což nevyužila ,ale třeba by to bylo pro někerou maminku fajn. Na ostatních pokojích jsem nikdy nebyla. A bojím se už nyní ,že na mě ten nadstandart nezbyde 8o ,co potom :think: ?Mám obavu,že to nezvládnu s pěti cizími maminkami na jednom pokoji a s 5ti uplakanýma miminkama…a s wc někde na chodbě…a odpočinek nikde,a spánek nikde, klid nikde a návštěvy až odpoledne od 14.hod do omezené doby :nevim: 8o :,( Co ty myslíš? :think: A přemýšlím pořád nad porodem do vody,ale vůbec nevím jak to chodí?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
21.5.12 18:30

Tak musim Jihalvskou porodnici jen a jen doporucit. Jak porodni pokoje noveho typu tak hlavne personal na vsech oddelenich byl skvely. :palec:
Bohuzel sem nakonec musela rodit cisarem, kuli spatne pokracujicimu prubehu a vysokemu tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
21.5.12 18:32

A pokoje na sestinedeli sou po 2 maximalne po 3 maminkach a ja bylarada ze sem si mela skym popovidat. Jedine co bych vytkla je jidlo- to byla hruza.Ale to je to posledni co by me rozhodovani ovlvnilo. Jinak personal je opravdu prijemny neustale se o nas starali a vse co sme chteli vedet vysvetlili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
21.5.12 19:39
@pralalinka píše:
A pokoje na sestinedeli sou po 2 maximalne po 3 maminkach a ja bylarada ze sem si mela skym popovidat. Jedine co bych vytkla je jidlo- to byla hruza.Ale to je to posledni co by me rozhodovani ovlvnilo. Jinak personal je opravdu prijemny neustale se o nas starali a vse co sme chteli vedet vysvetlili.

Ahoj tak to jsem ráda že jsou dobrý výsledky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková