Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
pralalinka píše:
Kesynaz Gratuluji![]()
Ja uz sem se ted definitvne rozhodla pro Jihlavu, dostali me ty jejich novy porodni pokoje, normálně se na ten porod těším.
Je fajn že mas takovou pozitivni zkušenost, o to víc se ted tesim a mam jasno
Děkuji
Určitě budeš spokojená. Ať vše dobře dopadne! ![]()
zerezmijka píše:
Já jsem rodila před 11 dny podruhé, opět v Havl. Brodě, ale u mě je to jasné, jsem místní. Opět maximální spokojenost. Porod naprosto přirozený, bez zásahů, doktor i PA chodili jen sledovat, zda je miminko v pořádku a zda se otevírám a jinak byl celý porod v mé režii, resp. v režii miminka.Po porodu mi dali novoše hned na bříško, tam jsme se ňuchňali asi 10 minut. Všichni max. vstřícní, ochotní, milí. Do ničeho nás netlačili, nenutili. Můžu doporučit.
Ahoj, gratuluji k miminku
![]()
Tamtama píše:
rodila jsem minulou neděli v Jihlavě do vody a byla to paráda, jestli se to o porodu dá říctPA příjemné, chválily, povzbuzovaly.. na šestinedělí ženské sestry taky v pohodě, z dětských sestřiček už jsem nadšená méně, příjemné byly více méně dvě.. ale jinak Jihlavu doporučuju
ahoj! gratuluji
![]()
Tamtama píše:
rodila jsem minulou neděli v Jihlavě do vody a byla to paráda, jestli se to o porodu dá říctPA příjemné, chválily, povzbuzovaly.. na šestinedělí ženské sestry taky v pohodě, z dětských sestřiček už jsem nadšená méně, příjemné byly více méně dvě.. ale jinak Jihlavu doporučuju
Jeee tak gratuluji
Nad porodem do vody taky premejslim, ale co sem slysela tak ze se toho hodne maminek boji-tak gratuluji ze ses k tomu odvazila.
pralalinka píše:Tamtama píše:Jeee tak gratuluji
Nad porodem do vody taky premejslim, ale co sem slysela tak ze se toho hodne maminek boji-tak gratuluji ze ses k tomu odvazila.
Já osobně bych se asi bála.
Ahoj všechny co jste tu
. Já jsem v Jihlavské rodila před 12 lety. I „v té době“ všechno proběhlo, tak jak mělo a byla jsem celkem spokojená…No, ono také ---byla jsem o dost mladší
Co si budem povídat
Nyní před 6ti dny tam porodila chlapečka moje sestra
, a protože jsem nyní ve 20.tt
, samozřejmě, že jsem nepropásla ani jednu informaci ohledně nově zařízených porodních sálů a místností
.Sestra rodila poprvé. Byla nadmíru spokojená jak s porodem , tak i s personálem. I po císaři šla 4.den domů,což mě mile překvapilo,to jsem nečekala.Asi se dobře hojila,a to je dobře
.Trochu se bojím,ale má dobrá zkušenost a její dobrá zkušenost mě maličko přeci jen uklidňuje a abych pravdu řekla, docela se tam těším
Takže Jihlava vyhrává ![]()
@Pája32 píše:
Ahoj všechny co jste tu. Já jsem v Jihlavské rodila před 12 lety. I „v té době“ všechno proběhlo, tak jak mělo a byla jsem celkem spokojená…No, ono také ---byla jsem o dost mladší
Co si budem povídat
Nyní před 6ti dny tam porodila chlapečka moje sestra
, a protože jsem nyní ve 20.tt
, samozřejmě, že jsem nepropásla ani jednu informaci ohledně nově zařízených porodních sálů a místností
.Sestra rodila poprvé. Byla nadmíru spokojená jak s porodem , tak i s personálem. I po císaři šla 4.den domů,což mě mile překvapilo,to jsem nečekala.Asi se dobře hojila,a to je dobře
.Trochu se bojím,ale má dobrá zkušenost a její dobrá zkušenost mě maličko přeci jen uklidňuje a abych pravdu řekla, docela se tam těším
![]()
Takže Jihlava vyhrává
Snad to bude v pohodě to poznáme.
Tak koukám že zatim samý dobrý ohlasy na Jihlavu. Za tyden jedu na velky UTZ do Jihlavy tak doufam že bude na porodnich pokojich klid a dovoli mi si to tam prohlidnout.
@pralalinka píše:
Tak koukám že zatim samý dobrý ohlasy na Jihlavu. Za tyden jedu na velky UTZ do Jihlavy tak doufam že bude na porodnich pokojich klid a dovoli mi si to tam prohlidnout.
Taky na to koukám zatím samá pochvala.
Tak sem v utery byla v Jihlave na UTZ a volala sem si aji do porodnice jestli muzu omrknout porodni pokoje a meli zrovna plno
Tak sem se doktora ptala jak by to bylo kdybych prijela rodit a vsechny pokoje byli plny, tak pry bych rodila kdekoliv jinde
No tak sem zvedava doufam ze az pojedu rodit tak bude aspon nejakej pokoj volnej ![]()
@pralalinka
Ahoj Pralinko, tak už se ti to blíží, květen , viď?
Ty se máš, trošku závidím… Já až srpen.Ale stejně také už přemýšlím, jaké to bude(i když už jednu zkušenost mám
,ale přeci..
Pokaždé je ten porod asi jiný.Kor u mě -po 12ti letech
Pokoje v Jihlavě mám zmáknuté
,ale jen ty nadstandartní. V jednom jsem byla já před 12ti lety a v jednom byla před 14dny moje sestra. Nic se nezměnilo, co se vizáže týče.Televize ,lednice,telefon, 1lůžko pro maminku, 1postýlka pro miminko,vanička, sprch.kout a wc na pokoji.Prostě pohoda a klid.Personál v pohodě,ochotný, hodné sestřičky, zbytečně maminku neobtěžujou a nechají jí v klidu porod rozdýchat, dát se dokupy
a v klidu se těšit s miminkem. Návštěvy jsou na pokoji neomezené a sestra říkala ,že tam má přistýlku na gauči -možnost přespávání i manžela..Což nevyužila ,ale třeba by to bylo pro někerou maminku fajn. Na ostatních pokojích jsem nikdy nebyla. A bojím se už nyní ,že na mě ten nadstandart nezbyde
,co potom
?Mám obavu,že to nezvládnu s pěti cizími maminkami na jednom pokoji a s 5ti uplakanýma miminkama…a s wc někde na chodbě…a odpočinek nikde,a spánek nikde, klid nikde a návštěvy až odpoledne od 14.hod do omezené doby
Co ty myslíš?
A přemýšlím pořád nad porodem do vody,ale vůbec nevím jak to chodí?? ![]()
Tak musim Jihalvskou porodnici jen a jen doporucit. Jak porodni pokoje noveho typu tak hlavne personal na vsech oddelenich byl skvely. ![]()
Bohuzel sem nakonec musela rodit cisarem, kuli spatne pokracujicimu prubehu a vysokemu tlaku.
A pokoje na sestinedeli sou po 2 maximalne po 3 maminkach a ja bylarada ze sem si mela skym popovidat. Jedine co bych vytkla je jidlo- to byla hruza.Ale to je to posledni co by me rozhodovani ovlvnilo. Jinak personal je opravdu prijemny neustale se o nas starali a vse co sme chteli vedet vysvetlili.
@pralalinka píše:
A pokoje na sestinedeli sou po 2 maximalne po 3 maminkach a ja bylarada ze sem si mela skym popovidat. Jedine co bych vytkla je jidlo- to byla hruza.Ale to je to posledni co by me rozhodovani ovlvnilo. Jinak personal je opravdu prijemny neustale se o nas starali a vse co sme chteli vedet vysvetlili.
Ahoj tak to jsem ráda že jsou dobrý výsledky. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.