Thomayerka - u porodu partner i dula?

TehotnaTerezka
30.5.08 07:54

Thomayerka v Krči - u porodu partner i dula?

Ahoj holky,
chci se zeptat, jestli jste si nekdo k porodu Thomayerove nemocnici v Krci vzal jak partnera, tak dulu (prip. PA) a jak se na to tvarili?
Ja si tam totiz byla vcera prohlednout porodni sal a docela me zaskocili tim, ze pry k porodu muze jen jedna doprovazejici osoba. Neznelo to sice uplne striktne, ale stejne me to trosku rozhodilo.
Diky za vase zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.5.08 13:10

ahoj, ja rodila v krci minuly rok - cerven, ptala jsem se take na dulu, ale reakce byla stejna, jako popisujes ty, nakonec me rodila moje pani doktorka, porod byl cisarskym rezem - chlapecek se totiz stale pretacel.....
myslim si, ze v krci nemaji s dulami asi zkusenosti, vsichni mi rekli, ze u porodu pouze jedna osoba
moje dula mi rikala, ze nektere porodnice na to opravdu nejsou vybavene, ne ze by byly proti dulam
moc jsem ti asi nepomohla, mozna se zeptej sve duly, jake ona ma zkusenosti s krci
 zuzazi

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
30.5.08 14:26

no ja jsem se prave sve duly ptala a ta rikala, ze by to melo byt OK, tak me v te Krci zaskocili, budu s ni mluvit v pondelli, tak to spolu proberem, ale diky :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.5.08 16:43

ja ti opravdu spis mela pocit, ze tam s dulou nemaji vubez zkusenosti, mela jsem stesti na uzasnou porodni asistentku, ke ktere jsem chodila na predporodni kurz - lenka brenkusova, byla moc prima jak na tech kurzech, tak i v porodnici, i kdyz jsem nakonec rodila jinak…, ale kdyz mi zkouseli vyvolavat porod, byla u me a byla opravdu uzasna, stavila se u me v noci pred porodem, dala mi pusu, posedela, povzbudila,uklidnovala manzela, pak se u me stavila i na jipce, pak na normalnim pokoji, bala jsem se porodu bez duly, aby na me nebyli ‚hnusni‘ a zvladli jsme to.
mohu rict, ze jsem mela velke stesti na sestricky - jak na ty zenske tak nai detske a rada na krc vzpominam
hodne stesti
 zuzaz

• Citovat
  • Upravit
137
31.5.08 10:57

Ahoj,
nejsem z prahy, ale prvni info z porodnice byla stejna. Kdyz jsem se pak ptala znova soukrome (ne v te skupince na prohlidku :-) jestli fakt jen jeden, ze bych chtela dulu, tak mi rekli, ze to by byl problem akorat kdyby meli strasne narvano, coz nakonec nebylo i myslim, ze by ji stejne nevyhodili. V tom nasem konkretnim pripade to myslim rikali zejmena proto, ze kolem bydli plno „spoluobcanu“, ktery by byli schopni prijit s celym pribuzenstvem :lol:
Takze se zkus normalne znova zeptat.
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
2.6.08 09:27

Diky moc holky, ja se jeste poptam az budu chodit do ambulance, ale taky si myslim, ze to nakonec bude v pohode, vsak se nejak nakonec dokazeme domluvit :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková