Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Niiika88 teď asi jo. Písecká má malou holčičku, tak bere asi jen občas služby.
@Aspera Škoda, že nemají na svých stránkách fotky lékařů
Já jsem hodně spokojená se Stropkovou, ale ta chodí jen na půl úvazku. Má doma dvojčátka ![]()
@Niiika88 tak koukám na stránky nemocnice a já si pletu Pokornou a Šteflovou. Pokornou neznám. ![]()
Holky ta dubova kura po porodu na poraneni, mate s tim nejaka zkusenost a v jake konzistenci se to prodava? ![]()
@Lucík33 měla jsem a nezdálo se, že by pomohla. Podruhé už jsem jí ani nepoužívala. A je to jako mastička.
@Lucík33 Je to gel v tubě. V porodnici to letos hodně doporučovali, nicméně lepší zkušenost mám s Hemagelem.
Holky, mela jste nektera obyc detske mydlo do porodnice na intimni hygienu?
@Pomka Chystám si ho do porodnice vzít
Mám za sebou několik operací a vždy jsem jizvy ošetřovala dětským mýdlem a bylo to to nejlepší ![]()
Ahojky. A jak to v porodnici chodí? Na oběd a veřeči se chodí kam? Je to přímo někde na tom oddělení? A miminko vám nechávají i přes noc? Když je vše v pořádku? ![]()
Prvni dceru jsem rodila v Hradci, druhou v ČB, jestli se nic nezměnilo, tak jidlo se rozvazi maminkam na pokoje a miminko zůstává u maminky na pokoji hned po porodu, po císaři je do druhého dne u sestricek a pak už taky s maminkou, když je schopna se o něj postarat.
@olejnice Děkuji za odpověď. Já mám právě z toho strach. Nějak si jako prvorodička neumím představit, že se hned sama postarám o miminko.
Snad to přijde samo.
Jen bych to upravila, pokud porodíš odpoledne nebo si nebudeš věřit, tak si první noc nechají mimčo sestřičky. A tobě dají mimčo až poté co ti ukážou jak ho přebalit atd. Ničeho se neboj a pokud si nebudeš jistá ptej se, vždy odpoví.
@Aspera ahoj. Všechno jídlo donesou na pokoj. Mimco, pokud nejsi po císaři, dostaneš na pokoj taky hned. Hlavně se neboj na cokoli zeptat. Krom jedny bubliny jsou tam hrozně hodný sestry. Druhý bych sice asi jela rodit do cb ale ne z důvodu nespokojenosti, ale kvůli tomu, že v cb započítávají i den porodu. Takže když porodis asi do 1 nebo 2 odpoledne už se ti to počítá a vlastně jdeš třetí den dom. Tady musíš tvrdnout. Já se tam málem zbláznila. Ale to je mimo. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.