Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Adelka951 tak co vim, tak s tou chodbou pro navstevy je to stejne. Ale slysela jsem, ze je tam malo personalu a klidne 1 sestra na smenu, coz mi prijde hrozny. A odkud jsi? My mame HB 70km a jeste po dalnici a syn nema rad cestovani, takze by to pro nej byly muka. Hlavne kvuli nemu chci Kolin. Kdybych nemela mit cisare, tak jeste vaham.
A v Koline sestinedeli dobry?
@Ellabela Tak mě málo personálu nevadí, čím větší klid, tím líp. V Kolíně na šestinedělí dobrý, měla jsem nadstandard, tak jsem klid měla, občas se jen někdo přišel zeptat, zda něco nepotřebuju, tak jsem je zase poslala pryč. My bydlíme mezi Kolínem a Kutnou Horou, takže Kolin je nejblíž, HB je dost z ruky, neumím si představit, že by tam s dětmi manžel za námi jezdil každý den. Ne druhou stranu jde jen o 72 hodin, tak by se to nějak zvladlo.
@Adelka951 tak snad budu taky spokojena. Ja nadstandard mit urcite nebudu. Mam kolem sebe rada lidi a vadilo by mi, byt zavrena nekde sama.
Me v HB drzeli 5 dni, neslo nam kojeni, na cemz si tam zakladaji a syn mel zloutenku. Ale meli plno, tak nas pustili, jinak by me tam drzeli klidne tyden. A v Koline pomuzou s kojenim?
@Ellabela Nevím, jestli pomáhají s kojením v Kolíně, pravděpodobně ano. Já jsem tam rodila už druhé dítko, tak jsem radit nepotřebovala.
Já rodila nedávno v Čáslavi a mohu jen doporučit. Myslím, že se tam teď sešel skvělý tým lékařů a porodních asistentek (většinou samí mladí). Všichni byli moc milí a vstřícní. Využila jsem horkou vanu, prostředí hezké. Celou dobu byl se mnou partner a když bylo potřeba, tak došel do vedlejší místnosti pro PA nebo doktora. Pravidelně mě kontrolovali, ale jinak nám nechali soukromí, to mi vyhovovalo. Jen s tím kojením v Čáslavi moc neporadí.
@Adelka951 sice cekam druhy, ale s prvnim jsme meli prave problemy a nechci skoncit zase na UM.
Ahoj holky ![]()
Bude rodit některá z Vás začátkem září v Kolíně? Já mám termín 10.9., tak bych chtěla „posbírat“ všemožné info
co se personálu u porodu týče, šestinedělí a tak..:-)
A kdyby některá z Vás měla termín blízko mě tak paráda ![]()