Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marti81: Už jí taky znáte? Nebo jen z vyprávění? Ta už je známá všude v okolí.
@Heduna píše:
Marti81: Už jí taky znáte? Nebo jen z vyprávění? Ta už je známá všude v okolí.
osobně bohužel, v r. 2007, tenkrát ji měl ještě na starost Mach, sama byla úplně k ničemu, na cokoliv jsem se jí zeptala, tak na mě jen divně čučela a na nic neodpověděla nebo krčila rameny. O 8 měsíců později rodila švagrovou a chovala se velmi arogantně, což o ní vlastně slyším všude a pořád. Teď jsem rodila 3 dny, vystřídali se na mě všichni doktoři
, jen ona naštěstí měla dovolenou nebo co. U samotného porodu pak byla MUDr. Findejsová a ta byla moc fajn. V podstatě jsem s nikým neměla problém, jen MUDr. Khalak se asi ne vždy dobře vyspí
. Stejně záleží na porodu samotném, když to jde rychle, doktora vidíte jen zběžně, to jen já rodila obě děti dost dlouho, tak mám s personálem bohaté zkušenosti.
Tak v r. 2007 jsem tam rodila taky, bylo to císařem, rodil mě Mach a nic si nepamatuju
Ale je pravda, že mě kontrolovala jizvu parkrát mladá doktorka a byla nepříjemná a namyšlená, takže to byla rozhodně ona ![]()
@marti81 píše:
osobně bohužel, v r. 2007, tenkrát ji měl ještě na starost Mach, sama byla úplně k ničemu, na cokoliv jsem se jí zeptala, tak na mě jen divně čučela a na nic neodpověděla nebo krčila rameny. O 8 měsíců později rodila švagrovou a chovala se velmi arogantně, což o ní vlastně slyším všude a pořád. Teď jsem rodila 3 dny, vystřídali se na mě všichni doktoři, jen ona naštěstí měla dovolenou nebo co. U samotného porodu pak byla MUDr. Findejsová a ta byla moc fajn. V podstatě jsem s nikým neměla problém, jen MUDr. Khalak se asi ne vždy dobře vyspí
. Stejně záleží na porodu samotném, když to jde rychle, doktora vidíte jen zběžně, to jen já rodila obě děti dost dlouho, tak mám s personálem bohaté zkušenosti.
Khalak rodil mě
![]()
Já se tam podruhé bojím jít, protože mi ani na opakovanou žádost nedali nic na bolest o epiduralu nemluvě. Chtěla jsem ho, ale byli prostě líný jít pro anesteziologa, PŘITOM ČAS BYL, BYLA JSEM TEPRVE NA TŘI.
Khalak mi u porodu nadával, že vůbec netlačím, přitom jsem měla černo, jak jsem se snažila. Prostě jeden stres a oni se diví, že člověk nemá sílu, když bez jídla a skoro pití rodí od čtyř ráno a pak od něj v sedm večer chtěj mega výkony a ještě neutiší ani bolest. Prostě mně zklamali a uvažuju o Chrudimi na druhý
Ja teda fakt nevim, jestli nebude lepsi nad tim nepremyslet a proste tam jet.jak se znam, porad se s tim trapit ![]()
Já slyšela, že v Litomyšli nic moc, hrozilo mi, že tam na začátku března 2011 budu muset, protože Ústí bylo v té stávce lékařů-nakonec to dobře dopadlo a já odrodila v Ústí a za mě maximální spokojenost. Jen jsem byla trochu vyplašená, když mě nechali samotnou na sále-protože maminka hned vedle byla o fous napřed, ale pak už vše ok. Za 3 měsíce tam půjdu znova (teda pokud to stihnu, páč jsem v Praze a když se mimčo rozhodne jít dřív tak budu muset doufat, že v Praze bude někde volno
)
Já chci zkusit taky litomyšlskou nemocnici. Přijde mi taková „rodinná“. Na nepříjemnýho doktora můžu narazit kdekoli, tak snad budu mít štěstí. ![]()
@Afra
No já se pořád ještě rozhoduju.Ani mi tak nejde o ten přístup, ale o péči miminka. Průserů už tam měli docela dost.Ale když jsem tam byla v roce 2007,tak jsem si stěžovat nemohla.Tam je výhoda to, že návštěvy můžou všude a to málokde a hlavně jsou tam 3 nadstandarty! Což já bych zas chtěla. Prostě nevím..
@Heduna
Taky stojím o nadstandard, pravděpodobnost, že vyjde, je veliká (oproti jiným nemocnicím). A kamarádky si chválily PA, ty jsou tam prý taky fajn. Jen ta Gloserová - ta je asi postrach.:)
Já mám termín koncem března, tak vám pak dám vědět - jestli mě nepředběhnete.:)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.