Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak budeme všechny doufat, že nás odrodí nějaký jiný doktor. Třeba dr. Mach. Toho jsem měla na utz a je úplně jiný než Gloserová, která dělá utz s ním. Ta ani nepozdraví, když vejde do čekárny.
A dovolí si ta dr. nadávat a být nepříjemná, i když je u porodu partner?
Ahoj Já taky koncem března nebo začátkem dubna. Manžel mi sám říkal, že jestli bude sloužit tahle nádhera, tak tak bude radši semnou.
Je to ale postavený na hlavu, že se jak plány, tak pocity z porodu odvíjejí pouze na základě jedné doktorky
Myslím, že by bylo lepší kdyby pracovala někde v laboratoři, tam by mohla být nepříjemná leda tak na baňky ![]()
Já mám termín o měsíc později tak mě napíšete jestli jste onu doktorku potkaly
Já mám termín o měsíc později tak mě napíšete jestli jste onu doktorku potkaly
@Mišula31 jo Mach je v pohodě. Je hodný, všechno ukáže, udělá pro nás několik fotek a nic za to nechce.
@Afra ta doktorka si dovolí nadávat i tak. Manžel byl u porodu, ale to jí vůbec nevadilo. Nadávala a nadávala.
Nevíte, jak je to s tím, si zaplatit doktora u porodu. Vážně uvažuji o tom, že bych požádala Macha a samozřejmě zaplatila. Tuším, že se mluvilo o 3 tisících. ![]()
https://m.facebook.com/profile.php?…
pětice o zrušení litomyšlske porodnice a dětského oddělení…
Holky, jak jsem slíbila, tak činím.:) Mám odrozeno v litomyšleské porodnici a spokojenost nadevše!!! Mohu jen doporučit.
Milé porodní asistentky i doktoři, na šestinedělí nápomocné sestry s péčí o miminka. ![]()
Gratuluji:-) já byla hospitalizována v nemocnici před týdnem a taky jsem byla spokojena až na tu jednu doktorku, teď už jen odrodit…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.