Porodnice Litomyšl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8676
4.4.13 08:45

Porodnice v květnu končí…je to zatím neofic. info, ale z více zdrojů, švagrová byla teď na utz a potvrdil jí to i Čadílek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.13 20:27
@marti81 píše:
Porodnice v květnu končí…je to zatím neofic. info, ale z více zdrojů, švagrová byla teď na utz a potvrdil jí to i Čadílek.
žádná škoda…už bych tam nikdy nešla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
4.4.13 20:42
@veve.m píše: žádná škoda…už bych tam nikdy nešla

a já myslím, že hodně maminkám to bude naopak líto :nevim: Já se k nim jistě přiřadím, mám jen samé dobré zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.13 21:06

Ahoj holky, to jako vážně? To už jako teď v květnu? Já chtěla rodit zase v Litomyšli a termín mám až v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.13 09:11
@veve.m píše:
Když je člověk v narkóze tak neslyší jak na něj řvou :lol: ne dělám si srandu, holt je to o štěstí, ale znovu opakuji, že v téhle porodnici mě už asi neuvidí…samou chválu slyším na Chrudim, takže půjdu tam a snad mi dají i epidural, když mi to při prvním porodu nebylo dopřáno

zdravím - ten epidurál zvažte - z vlastní zkušenosti výrazně nedoporučuju - prvního císaře jsem měla akutně a v celkové narkóze a druhého po neúspěšném vyvolávání s epidurálem
je mi líto, že v Litomyšli by měla porodnice skončit, i když vím, že už ji nikdy nebudu potřebovat. ale třeba gynekologii nebo dětské určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.4.13 10:24

KOnec porodnice - chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá? To jako fakt končí? Já jsem domluvená jako přepolňačka s Čadílkem, že tam odrodím, to mám termín 28.4 a druhý 3.5. pokud bych eventuelně přenášela, tak tam ani nestihnu porodit! To je jako fakt tak hrozné? Ježkovi zraky to snad ne…mám to tam přes hodinu jízdy, tak ať mě vubec přijmou a někdo odrodí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
21.4.13 12:11

@Alca99 slyšela jsem to i nedávno v TV… komplikace je především na dětském, nemají dostatek kvalifikovaných doktorů, tudíž bdou muset zavřít odddělaní. No a porodnice bez dětského fungovat nemůže, tak proto…

Leda by se možná jěště nějací dr. našli, ale to by asi byla náhoda, když to do teď nešlo :nevim: škoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina7890
21.4.13 14:57

@Alca99 asi by bylo nejlepší se s Dr Čadílkem domluvit.Jako primář bude vědět nejvíc, zkus mu tam zavolat.No, a pro jistotu si najít i jinou alternativu.

• Citovat
  • Upravit
8676
22.4.13 10:07

@Alca99 Čadílek asi před 14 dny říkal, že na květen mají ještě zajištěné dětské
lékaře, snad to tedy pořád platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková