Porodnice Litomyšl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3550
13.2.13 15:24

Gratuluji k miminku :-) a super, že se v porodnici líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
13.2.13 16:21

Jako za mě fakt doporučuju… a teda měli tam včera docela nabito, až museli dávat rodičky vedle na gyndu :) Ale prý to není nic ojedinělého, mají v tom už praxi :)

Přeju vám, ať se vám ta taky líbí a přivedete prcky ven bezpečně a navíc třeba tak rychle a pohodově jako já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.2.13 16:33

@bořková
To je fain, že jsi to měla všechnov pohodě, taky bych si to přála. Budu doufat, že tam budu mít štěstí na personál jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BAMBULE 1
16.2.13 21:01

ZDRAVÍM JSEM PATÝ DEN PO PORODU KRÁSNÉ HOLČIČKY, RODILA JSEM V LITOMYŠLSKÉ PORODNICI POD VEDENÍM PORODNÍKA MUDR. MACHA A JSEM NAD MÍRU ZPOKOJENÁ PAN DOKTOR BYL PERFEKTNÍ I OSTATNÍ PERSONÁL TÍMTO VYVRACÍM NAZORY NA LITOMYŠLSKOU PORODNICI. KDYDY MĚL TAKOVÝ PŘÍSTUP KAŽDÝ LÉKAŘ JAKO MUDR.MACH TO BY BYLA PARÁDA

• Citovat
  • Upravit
19886
17.2.13 08:59
@bambule 1 píše:
ZDRAVÍM JSEM PATÝ DEN PO PORODU KRÁSNÉ HOLČIČKY, RODILA JSEM V LITOMYŠLSKÉ PORODNICI POD VEDENÍM PORODNÍKA MUDR. MACHA A JSEM NAD MÍRU ZPOKOJENÁ PAN DOKTOR BYL PERFEKTNÍ I OSTATNÍ PERSONÁL TÍMTO VYVRACÍM NAZORY NA LITOMYŠLSKOU PORODNICI. KDYDY MĚL TAKOVÝ PŘÍSTUP KAŽDÝ LÉKAŘ JAKO MUDR.MACH TO BY BYLA PARÁDA

Mach je výborný, ale ostatní… :roll: :roll: :roll: bohužel Mach tam často nebývá, to jsi měla štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.2.13 09:35

Přesně tak, já na první porod měla taky Macha.Ani jsem v té době nevěděla, jaké jsem měla vlastně štěstí. Ale ty ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
17.2.13 09:41

Já se přidávám k těm, co pějí chválu na dr. Macha :pankac: V prosinci 2011,po 10ti denním ležení na gyndě věnoval pozornost tomu co říkám (narozdíl od vychvalovaného primáře) a tím zjistil, že rodím 8o Ihned mě poslal záchrankou do fakultky Hradec Králové, protože jsem byla 32TT+3 a tam se mi za pár hodin narodila dcera. Přestože jsem byla v Litomyšli hospitalizovaná pro hrozící předčasný porod, nenapíchali mi za celou dobu kortikoidy pro plicní zralost plodu :cert: a kvůli tomu malé splaskli po porodu plíce a ikdyž měla krásnou váhu, musela být skoro 3 týdny v inkubátoru. Pokud nemáte problémy, pak jsou tady ty okresky super, ale běda když se něco děje :nevim: modlete se, aby tam byl aspoň jeden opravdový odborník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8659
17.2.13 14:03

Já teda myslím, že je trochu přehnané tvrzení, že Mach je super a ostatní stojí za nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
17.2.13 14:51
@marti81 píše:
Já teda myslím, že je trochu přehnané tvrzení, že Mach je super a ostatní stojí za nic :nevim:

taky bych to neviděla tak černě… všichni, se kterými jsme měla tu čest, byli výborní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
badule
28.2.13 14:59

Simona

Zdravím maminky i ty nastávající. Já jsem rodila v Limyšlské porodnici v červnu 2012 a to ve 42 letech a aby toho nebylo málo, tak to byl můj 3-tí císařský řez!!! Měla jsem stanoven termín nástupu a termín operace, ale malá se začala klubat o pár dní na svět dříve, než jsme jí stanovili my. Ráno v 7,30 hod. mi doma praskla plodová voda a už jsme jeli. Přijetí v prorodnici bylo naprosto perfektní, zřejmě na mě personál poznal maličko strach a nervozitu…prostě jejich přístup byl velmi profesionální a s citem. Zhruba za 1,5 hodiny pro měl dorazil sympatický zřízenec a šup semnou do výtahu, kde se mě snažil rozptýlit dotazy typu, tak mamčo, pro co ná ten sál jedem? :-) Když mě předal personálu sálu, tak i zde byli všichni velmi příjemní a báječný. Po chvilce už jsem nic nevěděla a probudila jsem se na dospávacím pokoji. Hned mi sestřinka hlásila, že mám zdravou holčičku a už mě odvezou na porodnické. Tam jsem si ještě pospala a vzbudil mě až příchod novopečeného tatínka…ihned nám přivezli malou, ať se můžeme těšit společně. Druhý den, jsem byla přestěhována na pokoj šestinedělek a už jsem byla s malou, jak jsem chtěla, sestříčky jak dětské, tak i z gynekologie, byly vynikající, ochotné, milé, sympatické. :) A lékaři??? Kéž by všichni lékaři měli takový přístup a jednání k pacientům, jako jsem zažila tady. Proto děkuji panu primáři Čadílkovi a všem pracujícím na tomto oddělení a tuto nemocnici mohu maminkám pouze vřele doporučit.

• Citovat
  • Upravit
19886
28.2.13 15:10

Když je člověk v narkóze tak neslyší jak na něj řvou :lol: ne dělám si srandu, holt je to o štěstí, ale znovu opakuji, že v téhle porodnici mě už asi neuvidí…samou chválu slyším na Chrudim, takže půjdu tam a snad mi dají i epidural, když mi to při prvním porodu nebylo dopřáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 18:32

Ahoj holky, já rodila taky v Litomyšli. U porodu jsem měla Gloserovou, nadávala mi a chovala se taky dost arogantně, na sál přišla okolo 6 ráno a byla dost protivná. Jinak ostatní byli v pohodě. Znovu chci rodit v Litomyšli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.3.13 19:30

Díky za info.
Při porodu jsou moc důležité porodní asistentky, tak je dobře, že ty byly fajn. Já tam chci také rodit, tak jen doufám, že ona dr. nebude sloužit.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 19:38

Jo to já taky doufám. Ale ta doktorka po šití odejde a pak ji vidíte max při vizitě, takže se to dá přežít. Na ostatní si stěžovat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
11.3.13 19:41

@Afra také doufám, že se tam s ní nepotkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková