Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jako za mě fakt doporučuju… a teda měli tam včera docela nabito, až museli dávat rodičky vedle na gyndu
Ale prý to není nic ojedinělého, mají v tom už praxi ![]()
Přeju vám, ať se vám ta taky líbí a přivedete prcky ven bezpečně a navíc třeba tak rychle a pohodově jako já ![]()
@bořková
To je fain, že jsi to měla všechnov pohodě, taky bych si to přála. Budu doufat, že tam budu mít štěstí na personál jako ty ![]()
ZDRAVÍM JSEM PATÝ DEN PO PORODU KRÁSNÉ HOLČIČKY, RODILA JSEM V LITOMYŠLSKÉ PORODNICI POD VEDENÍM PORODNÍKA MUDR. MACHA A JSEM NAD MÍRU ZPOKOJENÁ PAN DOKTOR BYL PERFEKTNÍ I OSTATNÍ PERSONÁL TÍMTO VYVRACÍM NAZORY NA LITOMYŠLSKOU PORODNICI. KDYDY MĚL TAKOVÝ PŘÍSTUP KAŽDÝ LÉKAŘ JAKO MUDR.MACH TO BY BYLA PARÁDA
@bambule 1 píše:
ZDRAVÍM JSEM PATÝ DEN PO PORODU KRÁSNÉ HOLČIČKY, RODILA JSEM V LITOMYŠLSKÉ PORODNICI POD VEDENÍM PORODNÍKA MUDR. MACHA A JSEM NAD MÍRU ZPOKOJENÁ PAN DOKTOR BYL PERFEKTNÍ I OSTATNÍ PERSONÁL TÍMTO VYVRACÍM NAZORY NA LITOMYŠLSKOU PORODNICI. KDYDY MĚL TAKOVÝ PŘÍSTUP KAŽDÝ LÉKAŘ JAKO MUDR.MACH TO BY BYLA PARÁDA
Mach je výborný, ale ostatní…
bohužel Mach tam často nebývá, to jsi měla štěstí
Přesně tak, já na první porod měla taky Macha.Ani jsem v té době nevěděla, jaké jsem měla vlastně štěstí. Ale ty ostatní ![]()
Já se přidávám k těm, co pějí chválu na dr. Macha
V prosinci 2011,po 10ti denním ležení na gyndě věnoval pozornost tomu co říkám (narozdíl od vychvalovaného primáře) a tím zjistil, že rodím
Ihned mě poslal záchrankou do fakultky Hradec Králové, protože jsem byla 32TT+3 a tam se mi za pár hodin narodila dcera. Přestože jsem byla v Litomyšli hospitalizovaná pro hrozící předčasný porod, nenapíchali mi za celou dobu kortikoidy pro plicní zralost plodu
a kvůli tomu malé splaskli po porodu plíce a ikdyž měla krásnou váhu, musela být skoro 3 týdny v inkubátoru. Pokud nemáte problémy, pak jsou tady ty okresky super, ale běda když se něco děje
modlete se, aby tam byl aspoň jeden opravdový odborník ![]()
Já teda myslím, že je trochu přehnané tvrzení, že Mach je super a ostatní stojí za nic ![]()
@marti81 píše:
Já teda myslím, že je trochu přehnané tvrzení, že Mach je super a ostatní stojí za nic
taky bych to neviděla tak černě… všichni, se kterými jsme měla tu čest, byli výborní ![]()
Zdravím maminky i ty nastávající. Já jsem rodila v Limyšlské porodnici v červnu 2012 a to ve 42 letech a aby toho nebylo málo, tak to byl můj 3-tí císařský řez!!! Měla jsem stanoven termín nástupu a termín operace, ale malá se začala klubat o pár dní na svět dříve, než jsme jí stanovili my. Ráno v 7,30 hod. mi doma praskla plodová voda a už jsme jeli. Přijetí v prorodnici bylo naprosto perfektní, zřejmě na mě personál poznal maličko strach a nervozitu…prostě jejich přístup byl velmi profesionální a s citem. Zhruba za 1,5 hodiny pro měl dorazil sympatický zřízenec a šup semnou do výtahu, kde se mě snažil rozptýlit dotazy typu, tak mamčo, pro co ná ten sál jedem?
Když mě předal personálu sálu, tak i zde byli všichni velmi příjemní a báječný. Po chvilce už jsem nic nevěděla a probudila jsem se na dospávacím pokoji. Hned mi sestřinka hlásila, že mám zdravou holčičku a už mě odvezou na porodnické. Tam jsem si ještě pospala a vzbudil mě až příchod novopečeného tatínka…ihned nám přivezli malou, ať se můžeme těšit společně. Druhý den, jsem byla přestěhována na pokoj šestinedělek a už jsem byla s malou, jak jsem chtěla, sestříčky jak dětské, tak i z gynekologie, byly vynikající, ochotné, milé, sympatické.
A lékaři??? Kéž by všichni lékaři měli takový přístup a jednání k pacientům, jako jsem zažila tady. Proto děkuji panu primáři Čadílkovi a všem pracujícím na tomto oddělení a tuto nemocnici mohu maminkám pouze vřele doporučit.
Když je člověk v narkóze tak neslyší jak na něj řvou
ne dělám si srandu, holt je to o štěstí, ale znovu opakuji, že v téhle porodnici mě už asi neuvidí…samou chválu slyším na Chrudim, takže půjdu tam a snad mi dají i epidural, když mi to při prvním porodu nebylo dopřáno
Ahoj holky, já rodila taky v Litomyšli. U porodu jsem měla Gloserovou, nadávala mi a chovala se taky dost arogantně, na sál přišla okolo 6 ráno a byla dost protivná. Jinak ostatní byli v pohodě. Znovu chci rodit v Litomyšli.
Díky za info.
Při porodu jsou moc důležité porodní asistentky, tak je dobře, že ty byly fajn. Já tam chci také rodit, tak jen doufám, že ona dr. nebude sloužit.:)
Jo to já taky doufám. Ale ta doktorka po šití odejde a pak ji vidíte max při vizitě, takže se to dá přežít. Na ostatní si stěžovat nemůžu.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.