Porodnice Mladá Boleslav 2018-2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2098
15.3.19 19:39

@Teruskat
Taky jsem měla úžasnou AP. Nadstandardní pokoj je bohužel o štěstí, nelze zamluvit předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.3.19 16:53

Před porodem jsem byla normálně na pokoji,chodily mi sestry akorát točit monitor,mohla jsem do sprchy apod. a pak jsem šla na sál. Každý má svoji sprchu,wc,skakaci balón,ale ani jsem nevyužila,zase tak dlouho jsem tam nebyla ;)
Nadstandard je opravdu o štěstí, poprve nebyl volný. Ale vzhledem k tomu,že jsem se hned druhý den stěhovala na dětskou JIP, kde jsem byla celou dobu sama, tak mi to bylo jedno :) podruhe jsem měla větší štěstí a bylo to příjemné, měla jsem svůj klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.3.19 15:46

Ahoj holky,ráda bych se vás zeptala, jak je to s rodným listem miminka?Musím ho potom vyzvednout na úřadě v Boleslavi nebo chodí třeba matrikář do porodnice? A jak jento s léky proti bolesti?Platí se něco navíc za jejich využití? Děkuji předem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
10.4.19 21:43

@Petí2 rodný list se vyřizuje v MB na matrice…
Jinak za léky nevím neměla jsem nic jen oxytocin a za něj se neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
10.4.19 21:45

V MB jsem rodila červen 2014 kdy jsme skončili na JIP úžasný přístup jídlo vše ok. Podruhe jsem rodila 2016 listopad a vše ok jak na porodním tak na 6 nedelkach jídlo se dalo po třech dnech jsme šli domů..teď Budu rodit v srpnu opět v MB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
12.4.19 14:35

@VeGo Ahoj, rodila jsem listopad 2018, po předchozí špatné zkušenosti v Jičíně, jsem dala na recenze a doporučení duly, která mě doprovázela při prvním porodu v Jičíně.
Byla jsem nadmíru spokojená a MB porodnice předčila mé očekávání! Všechen personál byl úžasný, za celou dobu jsem nenarazila na nepříjemné sestřičky nic, vše super, ikdyž třeba neměli náladu, stejně se usmívaly, radily, ikdyž jsem byla druhorodička, zodpověděly všechny otázky. Oceňuji i přednášku o starání + kojení miminka, doporučuji zajít :) Jídlo bylo super, měla jsem štěstí a chytla nadstandart, chtěla jsem ho hlavně z důvodu wc a sprchy na pokoji. Výběr ze 3 jídel, pro snídani a svačinu si člověk došel sám ( bohužel nadstandart je na druhé straně než jídelna ) ale nevadilo, člověk se aspoň prošel.. :) obědy a večeře nosily. Porod byl super, splnili vše co jsem měla na porodním přání, nikdo neměl s ničím sebemenší problém, boonding proběhl nádherně, po dobu kdy jsem se sprchovala a šla na pokoj, byl s malou manžel. Sestřičky na novorozeneckém byli úžasné, se vším poradily, pořád se vyptávali, zda je vše ok. U každého vyšetření miminka jsem byla přítomna - uši, sono ledvin, odběr krve z patičky, denní prohlídky dětské doktorky na pokojích! Oproti Jičínu, tam jsem vážně nevěděla co se dělo, sebrali miminko a vrátili třeba za 2h a ubrečené :( Takže výhoda, s malou jsem byla nonstop! Kdybych si měla vybrat, neváhám ani vteřinu a jdu znovu do MB. Určitě bych si vzala znovu nadstandart, pokud by to šlo, ale normální pokoje taky nejsou špatné, jen wc a sprcha je naproti přes chodbu…někomu to nevadí, ale raději jsem volila nadstandart :) Pokud by tě ještě něco zajímalo ptej se :) nevím teď zda jsem napsala vše, co jsi chtěla vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 23:40

Byla jsem tam teď na předporodní kurzu a paní byla moc milá. Porod mě čeká v listopadu, tak dám vedet ;) mi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.20 22:40

Rodila jsem v MB listopad 2019 a mohu jen doporučit. Měla jsem nadstandard. Na sále PA p. SUDIKOVA byla výborná. Starali se tam o mne velice dobře. Na vše se ihned ptát. Sestřičky jsou zaneprazdnene, ale jakmile vznesete dotaz, tak se Vám věnují. Na dětském oddělení je výborná sestra p. SKALSKA.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková