Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
28.10.11 22:39
Monika H. píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Káčulaa píše:
Kdy máš termín?
16.11.
Máš ještě čas, jen tam toho broučka nech ještě chvilku, až bude chtít na svět, tak s eti ozve, jsou to andílci
Jj, nech to narození na mimi, ono samo nejlépe ví, kdy má jít ven z bříška. Užívej si ty poslední dny, už nikdy miminko takhle blízko u sebe mít nebudeš :huban:

přesně tak :kytka: :kytka: :kytka:
to mě třeba děsí, jak tu holyk píší, že jim v Hradci dělaly třeba 4× hemiltna, či že je nechaly přenášet teřba 2 dny, proboha toto je ale děsný, já myslím, ež na to ani nemají právo,ale já o tom ani nemůžu psát, pak s evždy děsně naprdnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 22:40

Já vim holky..ale pro mě je to docela těžký, cejtim se docela bídně a moc se na prcka těším, takže jak se to všechno ve mě mísí, tak mě to děsí.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 22:43
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Právě, že jsem také nakoukla, abych zjistila jak moc se pardubická porodnice liší od mých představ a zážitků z jiné porodnice. Jak to tam všechno probíhá a tak. Kamarádka má na jaře rodit svoje první mimi. Má podobnou představu o porodu a porodnici jako já. Já jsem do porodnice jela 100 km, jenomže její muž s ní jet zatím nechce, takže jí zbývají asi Pardubice.
Jeli jste do Vrchlabí? Také jsem nad tím přemýšlela, mám tam i kd ebydlet, ale kašlu na to,m já to mimčo bezak vyprdnu hned, pojedu na poslední chvíli a nějak s es nimi domluvím, ale nedovolím jim, aby mi miminko měřili, či myly, to si budu hlídat a i víc evěcí
Kačko, jeli jsme do Vrchlabí a já už jinde rodit nechci. Pro mě a pro malou to stálo opravdu za to. Jak moc jsou v Pardubicích schopni ti vyjít vstříc?
Já to do Vrchlabí nestihnu a bydlet tam předtím nechci, děti by to blbě zvládaly, kdyby malou neviděly a mě také. Já nevím, porodnice s emění každou chvilku nároky a podobně. já volila minulý porod mezi Pardubicemi a Chrudimí, skoro stejné podmínky, jen vChrudimi mi přišli vstřícnější a tak jsme s erozhodla pro chrudim, hlavně také proto, že s evše odehrává v jedné místnostia já verunku vlastně furt držela za nožičku, když mi ji asi na 5minut vzali. Já si budu tvrdě stát za bondinkem, aby mě mimčo nemyli, aby ji neměřili, aby mi ji nikam neodnesli bez mého souhlasu, za tím si budu stát, pokud budou nepříjemný, tak po porodu odejdu domů. mám od Ivany spousty informací a kdykoli s ena ní můžu obrátit, i když ted asi na někoho, kdo ji zastupuje, než s eta hrůza, co s ekolem ní děje uklidní a nechají ji bejt. Jak mi říkala Ivana, když jsme ji říkala o porodních polohách,m tak mi řekla"Kačko, pokud jim na to lehátko nevlezeš, nikdo tě tam nedostane, nebo mi také říkala, že pokud jim miminko nedám, tak mi ho nemohou vzít, prostě od chvíle, kdy ji porodím, tak si za ní zodpovídám, takže já se nedám a já věřím, že to bude dobré, musíme myslet pozitivně, co mne převapilo, tak v Pardubkách již můžeš rodit tak nějak v sedě na tom křesle, což s emi také líbí, všichni víme, že poloha na zádech je nejhorší jak pro maminku, tak pro miminko, ael to je o personálu. neratovice s emi také líbí, nevíš o nějaké alternativce, nebo alespon mírné alternativce v okolí Pardubek? asine, vid?

Až budeš mluvit s Ivanou, vyřiď jí mou podporu. Sice se s ní neznám, ale věřím, že jí to potěší. Budeš si muset stát hodně za svým, já bych právě proto, že jsem alternativec do Pardubek jít rodit nechtěla. Nejsem žádná lesní žena, jen si myslím, že miminka by se měla rodit zkrátka jinak, ale to je jen můj názor. Alternativců moc neznám… počkej, vlastně jo. Pár alternativních maminek chodí do Obchůdku z přírody. Je to obchůdek pro děti, dělají tam i různé kurzy jako je bezplenková metoda, nošení v šátku. Obchůdek sídlí na 17. listopadu ve dvoře jak je Seneccio, tak v tom dvoře. Tam mi právě maminky říkaly, že rodily v Litomyšli, že tam respektují porodní plány a jsou nakloněni alternativám.

No a alternativec v mém okolí jsem asi jenom já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 22:44

Moni ten obchůdek je přestěhovaný kousek od Plzeňky teď :pankac: :pankac: :pankac: Chodím tam nakupovat látkovky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 22:44
lyrica píše:
Já vim holky..ale pro mě je to docela těžký, cejtim se docela bídně a moc se na prcka těším, takže jak se to všechno ve mě mísí, tak mě to děsí.. :zed: :zed:

Ale to je normální :kytka: :kytka: :kytka: Já Lucinku rodila ve 23 letech, také jsme byla zmatená a nevěděla jsme nic, krom toho kolem ne nebylo moc těhotných kamarádek a maminka mi v těhotenství zemřela, musela jsme se s tím poprat saam, neboj se a Pardubic enejsou špatný, an vola anrazíš všude, ale ty se neboj, ty ne, taksi to s miminkem užij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 22:49
Monika H. píše:
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Právě, že jsem také nakoukla, abych zjistila jak moc se pardubická porodnice liší od mých představ a zážitků z jiné porodnice. Jak to tam všechno probíhá a tak. Kamarádka má na jaře rodit svoje první mimi. Má podobnou představu o porodu a porodnici jako já. Já jsem do porodnice jela 100 km, jenomže její muž s ní jet zatím nechce, takže jí zbývají asi Pardubice.
Jeli jste do Vrchlabí? Také jsem nad tím přemýšlela, mám tam i kd ebydlet, ale kašlu na to,m já to mimčo bezak vyprdnu hned, pojedu na poslední chvíli a nějak s es nimi domluvím, ale nedovolím jim, aby mi miminko měřili, či myly, to si budu hlídat a i víc evěcí
Kačko, jeli jsme do Vrchlabí a já už jinde rodit nechci. Pro mě a pro malou to stálo opravdu za to. Jak moc jsou v Pardubicích schopni ti vyjít vstříc?
Já to do Vrchlabí nestihnu a bydlet tam předtím nechci, děti by to blbě zvládaly, kdyby malou neviděly a mě také. Já nevím, porodnice s emění každou chvilku nároky a podobně. já volila minulý porod mezi Pardubicemi a Chrudimí, skoro stejné podmínky, jen vChrudimi mi přišli vstřícnější a tak jsme s erozhodla pro chrudim, hlavně také proto, že s evše odehrává v jedné místnostia já verunku vlastně furt držela za nožičku, když mi ji asi na 5minut vzali. Já si budu tvrdě stát za bondinkem, aby mě mimčo nemyli, aby ji neměřili, aby mi ji nikam neodnesli bez mého souhlasu, za tím si budu stát, pokud budou nepříjemný, tak po porodu odejdu domů. mám od Ivany spousty informací a kdykoli s ena ní můžu obrátit, i když ted asi na někoho, kdo ji zastupuje, než s eta hrůza, co s ekolem ní děje uklidní a nechají ji bejt. Jak mi říkala Ivana, když jsme ji říkala o porodních polohách,m tak mi řekla"Kačko, pokud jim na to lehátko nevlezeš, nikdo tě tam nedostane, nebo mi také říkala, že pokud jim miminko nedám, tak mi ho nemohou vzít, prostě od chvíle, kdy ji porodím, tak si za ní zodpovídám, takže já se nedám a já věřím, že to bude dobré, musíme myslet pozitivně, co mne převapilo, tak v Pardubkách již můžeš rodit tak nějak v sedě na tom křesle, což s emi také líbí, všichni víme, že poloha na zádech je nejhorší jak pro maminku, tak pro miminko, ael to je o personálu. neratovice s emi také líbí, nevíš o nějaké alternativce, nebo alespon mírné alternativce v okolí Pardubek? asine, vid?

Až budeš mluvit s Ivanou, vyřiď jí mou podporu. Sice se s ní neznám, ale věřím, že jí to potěší. Budeš si muset stát hodně za svým, já bych právě proto, že jsem alternativec do Pardubek jít rodit nechtěla. Nejsem žádná lesní žena, jen si myslím, že miminka by se měla rodit zkrátka jinak, ale to je jen můj názor. Alternativců moc neznám… počkej, vlastně jo. Pár alternativních maminek chodí do Obchůdku z přírody. Je to obchůdek pro děti, dělají tam i různé kurzy jako je bezplenková metoda, nošení v šátku. Obchůdek sídlí na 17. listopadu ve dvoře jak je Seneccio, tak v tom dvoře. Tam mi právě maminky říkaly, že rodily v Litomyšli, že tam respektují porodní plány a jsou nakloněni alternativám.

No a alternativec v mém okolí jsem asi jenom já :lol:

O tom obchůdku vím, je opravdu přestěhovaný u Plzenky, šátek doma mám, kýbl na koupání také, tak ještě pak prcka do toho :wink: :wink: :wink:
jakto, že neznáš alternativce? Tak třeba já :palec: :palec: :palec:
Ale také nejsem lesní žena, jen si tak nějak trošku stojím za svými právy, je to o informovanosti, celé minulé těhu jsem se o to zajímala, o očkování a všemu tomu podobné, tak asi tak, no a dobře se tu s vámi kecá, ale já už jdu spát, tak dobrou noc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 22:49
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Kačko, v Pardubicích jsem žila skoro 30 let. Těsně před narozením dcery jsme se přestěhovali za Pardubice, tak bydlíme asi 20 km od Pardubek, ale tak nějak se pořád ještě za Pardubáka považuju :lol: .Porodní asistentku jsem v těhu neměla, ale nebránila bych se tomu. No a chodím k Mudr. Lucké :lol:
Tak tu neznám, chodím k Peršínovi, jsem s ním max. spokojená, ale nikdy bych mu neřekla, že chcci porodní plán, či něco takového, již s ejednou zmínil, že takové maminy by vyhodil, ale je to výborný doktor, já jsme s ním moc spokojená, je mi 35 let, v prosinci mi bude 36 a ani na plodovku mě nežene, ani není třeba mě více hlídat kvůli Verunce, protože těhu a i porod byli super, tam jen nikdo neví, co se stalo. Jo a ještě k Vrchlabí, porodnice super, ale celkově ta nemocnice je děsná a já kdybych toto řekla přítelově rodině, že tam pojedeme rodit, u nich bych také bydlela, tak mě ukamenují, oni by nejraději Hradec, že ta má vše pod kontrolou, koukají na mě jak z Marsu, prostě nechápou to a spousta lidí to nechápe, proto o té alternativě s málokým mluvím, ale mám kaamrádky, co pokud opravdu zavřou vrchlabí a neratovice, tak pojedou rodit ta hranice,což ej děs, že?

Kačko, já právě přemýšlím, jestli neotěhotním už teď, abych právě to Vrchlabí stihla. Nicméně si nemyslím, že by to bylo s tím zavíráním tak horký. Tady jde o to, že VZP zřejmě nebude chtít prodloužit smlouvu s menšími porodnicemi. Tudíž, když budeš pojištěnec jiné zdravotní pojišťovny (já jsem u min. vnitra), tak by jsi mít problém neměla. V opačném případě také přemýšlím, že porodím v zahraničí nebo doma, ale to asi neseženu porodní asistentku, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 22:52
lyrica píše:
Já vim holky..ale pro mě je to docela těžký, cejtim se docela bídně a moc se na prcka těším, takže jak se to všechno ve mě mísí, tak mě to děsí.. :zed: :zed:

Lyri, to je asi normální :hug: . Odpočívej, těš se na mimi, povídej si s ním. Co tě děsí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 22:53
Káčulaa píše:
Monika H. píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Káčulaa píše:
Kdy máš termín?
16.11.
Máš ještě čas, jen tam toho broučka nech ještě chvilku, až bude chtít na svět, tak s eti ozve, jsou to andílci
Jj, nech to narození na mimi, ono samo nejlépe ví, kdy má jít ven z bříška. Užívej si ty poslední dny, už nikdy miminko takhle blízko u sebe mít nebudeš :huban:
přesně tak :kytka: :kytka: :kytka:
to mě třeba děsí, jak tu holyk píší, že jim v Hradci dělaly třeba 4× hemiltna, či že je nechaly přenášet teřba 2 dny, proboha toto je ale děsný, já myslím, ež na to ani nemají právo,ale já o tom ani nemůžu psát, pak s evždy děsně naprdnu :jazyk:

To bych také nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 22:54

Porod, jak se zvládnu postarat a tak..prostě asi klasika, nejspíš to tak mají asi všechny těhule..no a jak už mi to dává zabrat, s tou únavou do kupy, tak jsem pořád nervní a někdy nepříjemná i sama sobě :pocitac: Ještě, že přítel je zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 22:58

Tak to jsem nevěděla, že je Obchůdek přestěhovaný, tak děkuju za info :lol:

Kačko, s tebou se tedy život vůbec nemazlí :hug: Jsem ráda, že jsem na tebe „narazila“ :lol: . Ještě si písneme, ju? Ambulantní porod v Pardubkách snesou?

Lyri, pokud se bojíš porodnice, tak si vyber jinou. Nevím tedy jaké máš o porodu představy, ale pokud jsi také alternativec, tak to Vrchlabí je suprová volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 23:02

Ani nejde o porodku, já už jsem rozhodnutá pro Pardubky..jen spíš to, že jakoby nevím, do čehu jdu :lol:
Alternativec jsem asi jen v tom látkování..jinak ani ne, to k vám moc nezapadám, že? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 23:02
lyrica píše:
Porod, jak se zvládnu postarat a tak..prostě asi klasika, nejspíš to tak mají asi všechny těhule..no a jak už mi to dává zabrat, s tou únavou do kupy, tak jsem pořád nervní a někdy nepříjemná i sama sobě :pocitac: Ještě, že přítel je zlatíčko :srdce:

Porod - když to šlo tam, bude to muset jít i ven. Porod zvládnete a na blbce u porodu nenarazíš. Navíc, porod trvá pár hodin.

Starání se o mimi - miminko ti samo řekne co potřebuje a když budeš poslouchat svou intuici, nic nezkazíš. Bude potřebovat tvojí blízkost, tvoje mlíčko, lásku, cítit tvojí vůni, hladit, mazlit, zpívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 23:03
lyrica píše:
Ani nejde o porodku, já už jsem rozhodnutá pro Pardubky..jen spíš to, že jakoby nevím, do čehu jdu :lol:
Alternativec jsem asi jen v tom látkování..jinak ani ne, to k vám moc nezapadám, že? :-(

Spíš mívám vždycky pocit já, že nezapadám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 23:04
Monika H. píše:
lyrica píše:
Alternativec jsem asi jen v tom látkování..jinak ani ne, to k vám moc nezapadám, že? :-(
Spíš mívám vždycky pocit já, že nezapadám :lol:

Jako víš jak, to je jen o tom, že lidi prostě neví, že to jde i jinak třeba..podle mě :think:
Takže neboj, podle mě teda nejsi žádnej exot nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková