Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hele, holky a jak ten Myndžák (nebo jak se to píše
) vypadá???
chlápek cca kolem 40ti možná i víc, neumím odhadnout, malinko prošedlej, zavalitější postavy a výrazně mluví, je to dokonce prý cizinec, no má takovou divnější výslovnost, ale mluví plynule česky… No ale když otevře hubu, tak to ho rozhodně poznáš, idiot se v něm nezapře.
Naštěsí k porodům nechodí, jenom k císařským řezům, když má službu, protože u toho musí být vždy dva doktroři. Ale prý jako doktor má výborný výsledky… to mi bylo řečeno od jednoho doktora, kterýho jsem se na něj ptala
Zuzi, mamka včera potkala paní, co dělá v porodce u císařů, nevim přesně co, jako asistentka, ale jen u sísařů, nějaká její známá..a ta právě taky říkala, že je fakt děsnej, ale jako doktror dobrej a to je jediný, proč tam pořád je, i přes ty všechny stížnosti..Ale u porodu bych ho nechtěla potkat ![]()
no Anet, já už rozhodně taky ne, ale při mým štěstí na něj určitě ještě natrefím
womanz píše:
no Anet, já už rozhodně taky ne, ale při mým štěstí na něj určitě ještě natrefím
A on je teda jakoby na rizikovce? Nebo jak to mám chápat? ![]()
Má takový krátký vlasy? Já asi vím…ležela jsem na pokoji s jednou holčinou, která musela na operaci kuli cystě a on ji tam všechno vysvětloval a pak ještě rodičům, protože ji bylo 17. A pořád říkal to samý dokola
a včera když jsem byla právě na ambulanci, tak vedle do ambulance chodily ženský na rizikovku a byl tam tenhle…tak to bude asi on. No, já osobně bych mu řekla, ať sklapne, protože mě s*al i když chodil jen za tou holčinou a ta už ho měla taky dost ![]()
lyrica píše:
Celej život
Bydlíme v ,,Háčku,,
Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?
womanz píše:
Já bydlím kousek od Dukly v Jesničánkách, Češkovka
to je také kousek
Káčulaa píše:lyrica píše:Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?
Celej život
Bydlíme v ,,Háčku,,
A.Krause ulice to je..je to takovej ten barák ve tvaru H, dole je školka a škola..Jsou tu před domem takový schody..to se divím, že to háčko nic neříká
Jinak včera mi bylo 24 ![]()
lyrica píše:Káčulaa píše:A.Krause ulice to je..je to takovej ten barák ve tvaru H, dole je školka a škola..Jsou tu před domem takový schody..to se divím, že to háčko nic neříkályrica píše:Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?
Celej život
Bydlíme v ,,Háčku,,Jinak včera mi bylo 24
Tak už vím, to mám přes ulici, je tam i nějaký bazar, hospůdka, či co to je, no a v tom centru byl Miletín - mediátor, ted nějak s estěhoval, já tu pak budu, ted se mi peče pizza, nějak nestíhám ![]()
Ale tak to máme kousíček
Né, to není na tom náměstíčku, to si pleteš, ale podle popisu to taky může bejt, hehe, tohle je spíš víc směrem k lesíku..ale to je fuk
To už je tady odsud, jak píšeš kousek ![]()
Nooo, ještě jo
Tobě je kolik?
lyrica píše:
Né, to není na tom náměstíčku, to si pleteš, ale podle popisu to taky může bejt, hehe, tohle je spíš víc směrem k lesíku..ale to je fukTo už je tady odsud, jak píšeš kousek
Nooo, ještě joTobě je kolik?
tak to fakt nevím, když jdu odtamtud, co jsme psala, tak dojdu na takovou tu umělku, jako trávu, Dan tam chodí hrát s klukama fotbal, ted jsi mne zmátla, mě je 35 ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.