Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
28.10.11 11:20

Celej život :lol:
Bydlíme v ,,Háčku,, :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.10.11 11:29

Já bydlím kousek od Dukly v Jesničánkách, Češkovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.11 11:35

Hele, holky a jak ten Myndžák (nebo jak se to píše :mrgreen: ) vypadá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.10.11 11:39

chlápek cca kolem 40ti možná i víc, neumím odhadnout, malinko prošedlej, zavalitější postavy a výrazně mluví, je to dokonce prý cizinec, no má takovou divnější výslovnost, ale mluví plynule česky… No ale když otevře hubu, tak to ho rozhodně poznáš, idiot se v něm nezapře.
Naštěsí k porodům nechodí, jenom k císařským řezům, když má službu, protože u toho musí být vždy dva doktroři. Ale prý jako doktor má výborný výsledky… to mi bylo řečeno od jednoho doktora, kterýho jsem se na něj ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 11:40

Zuzi, mamka včera potkala paní, co dělá v porodce u císařů, nevim přesně co, jako asistentka, ale jen u sísařů, nějaká její známá..a ta právě taky říkala, že je fakt děsnej, ale jako doktror dobrej a to je jediný, proč tam pořád je, i přes ty všechny stížnosti..Ale u porodu bych ho nechtěla potkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.10.11 11:43

no Anet, já už rozhodně taky ne, ale při mým štěstí na něj určitě ještě natrefím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 11:44
womanz píše:
no Anet, já už rozhodně taky ne, ale při mým štěstí na něj určitě ještě natrefím

A on je teda jakoby na rizikovce? Nebo jak to mám chápat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.11 11:45

Má takový krátký vlasy? Já asi vím…ležela jsem na pokoji s jednou holčinou, která musela na operaci kuli cystě a on ji tam všechno vysvětloval a pak ještě rodičům, protože ji bylo 17. A pořád říkal to samý dokola :roll: a včera když jsem byla právě na ambulanci, tak vedle do ambulance chodily ženský na rizikovku a byl tam tenhle…tak to bude asi on. No, já osobně bych mu řekla, ať sklapne, protože mě s*al i když chodil jen za tou holčinou a ta už ho měla taky dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 11:47
lyrica píše:

Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 11:48
womanz píše:
Já bydlím kousek od Dukly v Jesničánkách, Češkovka :palec:

to je také kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 11:49
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?

A.Krause ulice to je..je to takovej ten barák ve tvaru H, dole je školka a škola..Jsou tu před domem takový schody..to se divím, že to háčko nic neříká :mrgreen: Jinak včera mi bylo 24 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 11:51
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?
A.Krause ulice to je..je to takovej ten barák ve tvaru H, dole je školka a škola..Jsou tu před domem takový schody..to se divím, že to háčko nic neříká :mrgreen: Jinak včera mi bylo 24 :wink:

Tak už vím, to mám přes ulici, je tam i nějaký bazar, hospůdka, či co to je, no a v tom centru byl Miletín - mediátor, ted nějak s estěhoval, já tu pak budu, ted se mi peče pizza, nějak nestíhám :-(
Ale tak to máme kousíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 11:52

to jsi mladinká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 11:55

Né, to není na tom náměstíčku, to si pleteš, ale podle popisu to taky může bejt, hehe, tohle je spíš víc směrem k lesíku..ale to je fuk :lol: To už je tady odsud, jak píšeš kousek :mrgreen:
Nooo, ještě jo :lol: Tobě je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 12:13
lyrica píše:
Né, to není na tom náměstíčku, to si pleteš, ale podle popisu to taky může bejt, hehe, tohle je spíš víc směrem k lesíku..ale to je fuk :lol: To už je tady odsud, jak píšeš kousek :mrgreen:
Nooo, ještě jo :lol: Tobě je kolik?

tak to fakt nevím, když jdu odtamtud, co jsme psala, tak dojdu na takovou tu umělku, jako trávu, Dan tam chodí hrát s klukama fotbal, ted jsi mne zmátla, mě je 35 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková