Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
27.10.11 18:27

Ahojky holky… Chci se zeptat kdo jste tady rodili mneli jste nekdo epidural?? A kolik to stoji?? Pomoha vubec?? tak diiky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.10.11 19:01

Epidurál pomáhá určitě a velice rychle, já teda ještě nerodila, ale už jsem ho píchlej měla..
A myslím, že se neplatí, jen musíš říct dopředu, že ho budeš chtít, musí se píchnout v určitou dobu aby nebylo pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
27.10.11 23:32

Zdravím všechny a mám prosbu. Můžete mi prosím napsat, jaké máte zkušenosti pokud možno čerstvé s Pardubicemi? Mám termín na konci března. Doma mám již 2 puberťáky (12 a 8 let), ty jsme rodila v Pardubicích, ale to byly jiné podmínky, absolutně jiný porsonál, Kokrdová začínala, Dobrkáč ještě primář, prostě jiné, pak jsem ted v květnu rodila v Chrudimi, bylo to úžasné, leč nám Verunka zemřela, viz odkaz
http://www.nenarozenemiminko.cz/…inky-Verunky
toto je náš příběh, abych to tu nemusela rozepisovat. Jedná se mi pouzeo to, zda tam umožnují bonding, zda berou v potaz porodní přání, zda je miminko stále s emnou a nikam ho nenosí, již jsme si přečetla, že po porodu ho odnesou, píší, že ne déle, jak na půl hodiny, ale jak je to zhruba dlouhá doba? jak sestřičky? Co doktoři? Já tam měla jednou tu čest pana doktora Mindžáka a je to takové prase, že nevím, kdybych ho měla mít u porodu, tak asi uteču, holky prosím poradte mi, já si nemohu moc vybírat, mám ty porody velmi rychlé, do Chrudimi bych nejraději jela, ale tam by mi vše připomínalo naši Verunku, tak jsme z toho zoufalá. Díky za info, Katka
jo a jedná s emi také i o trošku alternativní přístup, hlavně bonding po porodu, no a aby mi ji nikam neodnášeli a já mohal být s ní, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
27.10.11 23:44
womanz píše:
DianaAndílek píše:
Bibi11 píše:
DianaAndílek píše:
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív
no semnou ne my máme TP 9.12. :-) Chtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?
ján jsem byla u nás v hk u prof. eliáše, je to vyhlášený odborník, nevím jestli je v pce taky někdo takový
myslím, že v PCE je vyhlášená Dr.Kokrdová, já jsem teda u ní byla jenom na pohotovosti, ale přišla mi moc fajn, chtěla bych ji mít u porodu

Holky dnes jsem prolítlavšechny možné komentáře k Hradci, tam všichni odsuzovali Pardubky, děs, no a co Kokrdové se týče, tak já ji pamatuju jako začátečnici, ted je prý opravdu vyhlášená, ale dnes jsme volala známé, co jev Pardubicích PA a ta mi říkala, že Kokrdová rodí hlavně přes den, také bych třeba chtěla mít na výběr, kdybch tam měla mít mindžáka, ale když to bude večer, tak si člověk asi nevybere. Jsem z toho fakt na rozpacích, když jsme v pardubkách rodila, tam mě jednou rodil Liška, pak Mohamed, ale jak je to tam vše jiné, tak ty doktory neznám, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.10.11 23:46

Já jsem slyšela, že Mindžák už nesmí k porodům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
27.10.11 23:48
DianaAndílek píše:
ani mě jsi teda neodradila, protože takovýto přístup jako k tvému porodu jsem zažila já zase v hk. takže já jedu do pce. chodím tak k peršínovi na gynekologii, rodila jsem tam prvního syna…sice pardubice nemám moc ráda jako takový, ale i jsem tak jezdila do práce, jsem tam víc doma než v hk, kde bydlím a chci aby se tam narodil i můj další syn. :potlesk:

Také chodím k Peršínovi, jsem moc spokojená, ted má již v ordinaci i 4D UTZ, je fakt dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
27.10.11 23:53
krmar píše:
To oni si zjistí, kdo ten den sloužil, navíc je to určitě ve zprávě u obvodního gynekologa. Navíc i tak je to individuální např. zrovna na Peršína jsou dost odlišné názory. Pro jedny výborný odborník, na kterého by nedaly dopustit, některé mají i u něj podobné zkušenosti jako Monny a jsou rády, že už v porodnici není.Womanz určitě napíšu a děkuji za přání. Pohodový porod bych také přála každé z nás.

Já teda na Peršína nedám dopustit, je fakt, že když byl ještě v nemocnici, že to byl takový machýrek, ale co má ordinaci s esvou ženou, tak je to odborník a kdyby rodil, tak neváhám a vezmu si ho, pro mě j eto profík, nehledě na to, že byl vyhlášený jako nejlepší porodník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
27.10.11 23:59
lyrica píše:
Já jsem slyšela, že Mindžák už nesmí k porodům..

Tak to by bylo super, já ho zažila jednou večer, když s emi zdálo, že malou málo cítím, tak jsme tam jeli a děsný, ta jeho prohlídka byl děs,, byl nepříjemnej, hnusnej, díky němu mi odešla druhý den hlenová zátka ato jsme byla asi ve 36tt, to jsi mne potěšila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 00:02

Já jsem teď v 38tt, takže se taky chystám na porod a doufám, že to tak fakt je. Neslyšela jsem o něm taky nic pěkného jako..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 00:05
womanz píše:
jako myslíš černoch? ne, to opravdu nebyl a pro zajímavost jmenuje se Mindžák

Mindžák je vyhlášenej jako fakt největší krypl, toho bych na sebe nenechala již sáhnout, ale už psali, že k porodu nesmí, jupíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 00:10
lyrica píše:
Já jsem teď v 38tt, takže se taky chystám na porod a doufám, že to tak fakt je. Neslyšela jsem o něm taky nic pěkného jako..

Dnes jsem volala jedné PA z Pardubic, je tam již dlouho, říkala mi, že přes den většinou rodí Kokrdová, no a večer s estřídají, já měla dotaz k mindžákovi a také mi řekla, že on k porodům nechodí, jinak bych ti moc přála jako PA Hanu Štvánovou, já ji vlastně pořádně neznám, občas jsme se potkali na kole, ona je děsně ukecaná, již starší, ale děsně fajn ženská, dnes jsme jí volalla docela zoufalá po tom, co jsme si přečetla z Hradce, zd aby u mého porodu nemohla být, tak říkala, že bycho,m se třeba nějak domluvili, ale že v Pardubkách si nemůžeš najmout PA. Já věřím, že ten porod bude opět jako malina, je již 4., vždy jsem dítě vyprdla ani jsme nevěděla jak, jde mi o tu alternativu, aelspon v rámci možností, ale Mindžáka nikdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 00:15
Saryna píše:
Nejmenuje se Farah a myslím, že je to arab?? Já jsem u něj teda nikdy nebyla, ale co jsem slyšela od známých, které tam rodily a nebo pracují v nemocnici, tak prý to je odborník a chválí ho. Tak nevím… Ale s tím Minžákem je prý stále nějaký problém. Taky jsem teda u něj nebyla, tak uvidím, koho budu mít u porodu. Já jsem minule rodila jen s porodní asistentkou a bylo to v pohodě :-D

Já měla toho araba u druhého porodu, byl moc hodnej, jen jsem byla jeho druhá rodička, tak byl chudák trochu vykleaný, bál se, ale jinak mo chodnej, je to již skoro 9 let zpět slyšela jsme na něj také chválu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 00:19
krmar píše:
Taky moc gratuluju ke Kryštůvkovi a přeju hodně zdravíčka.

Ty vložky jsem měla od Hartmana, ale myslím, že v tom nebude rozdíl. Jen bych možná doporučila koupit na první dny i balík ve větší velikosti, aby jsi nemusela používat 2 naráz. V porodnici dávají ty mini - je to klasická velikost jako když koupíš nejobyčejnější vložky z obchoďáku, za pár dní už určitě stačí.

Monny ono je to spíš o tom, že jsou momentálně prázdniny a možná nestíhají tolik prát. Navíc třeba mě sestřička dokonce požádala, jestli by jsme si nechali donést obyč. plínky z domu, že jich mají málo.

Holky já si pamatuju, že s obyč. plínami byl problém i před 9i lety, maminky to tam kradly ve velkém, tak se není čemu divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 00:26
womanz píše:
spíš uvažuju ještě o Chrudimi

Chrudim je výborná, absolutně doporučuji, příjemný všichni, personál, naprosto všichni, příjemné prostředí, miminko ti dají hned na bříško a odrodíš si placentu, pak vedle tebe na stole miminku očistí uši, očička, tatínek si miminko popíše, zvážej, změřej, jste od sebe s miminkem asi 2m, no ahned toi ho přiložej, aby dlabalo a máte nerušené 2h jen pro sebe, ty manžel a miminko, úžasné to tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 00:32
MonnyDee píše:
Já to nehážu do jednoho pytle, však píšu že každý má jinou zkušenost. Já tady píšu svojí osobní zkušenost, která není moc pozitivní (chápu že to někoho děsí). Ale takovou zkušenost mohl mít kdokoliv kdekoliv, to že já tuto porodnici nedoporučuju, je jen můj osobní názor (moje životní zkušenost). Nikomu nechci zakazovat kde má rodit. Jen se snažím tak trochu „varovat“, ať se nenechá odbýt tím přístupem.
A nějaký důvod k tomu ty Pardubičandy měly asi, že jeli rodit do HK :nevim:
četla jsem tvůj článek a také mě to vyděsilo, ale musím souhlasit s lyri, že ty holky opravdu děsíš, mě to také vyděsilo a to čekám 4. dítě. Opravdu by s eto klidně mohlo stát v hradci, narazit na blba, já tede opravdu toho přečetla mraky, jak o Pardubkách, tak hradci a všude je něco, nikdy se nezavděčíš všem, zatím mi Pardubky přijdou lepší než Hradec, já určitě nechci továrnu na děti. Také jen čistě můj názor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková