Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
28.10.11 12:16

Víš kde je to softbalové hřiště na Dukle? Tak to je docela kousek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 12:23
lyrica píše:
Víš kde je to softbalové hřiště na Dukle? Tak to je docela kousek :palec:

hele my jsme vlastně naproti Rudé hvězdě, to softbalové hřiště, není to náhodou to hřiště, jakje tam parčík, děti tam chodí hrát nohejbal, vše možné? Náš Dan volejbal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 12:25
Káčulaa píše:
lyrica píše:
hele my jsme vlastně naproti Rudé hvězdě, to softbalové hřiště, není to náhodou to hřiště, jakje tam parčík, děti tam chodí hrát nohejbal, vše možné? Náš Dan volejbal?

To není teda přímo ono, ale je to kousek od konečné 5ky, takže v podstatě mluvíme o místech, co jsou od sebe kousíček, takže prostě tam zhruba bydlíme my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 12:42
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
To není teda přímo ono, ale je to kousek od konečné 5ky, takže v podstatě mluvíme o místech, co jsou od sebe kousíček, takže prostě tam zhruba bydlíme my :mrgreen:

tak já už vím, je to blíž k lesu, prodávají tam kousek auta jeté, já už asi tuším, kde to je :palec:
Ale dalo mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.10.11 13:16

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: to je ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.10.11 14:02

Ch jo jak si to tak čtu tak mam strach :( Když přez vykend neporodim musim v ponděli na ryzikovku doufam že tam nepotkam toho Mindžaka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 14:19
Savi7 píše:
Ch jo jak si to tak čtu tak mam strach :( Když přez vykend neporodim musim v ponděli na ryzikovku doufam že tam nepotkam toho Mindžaka :zed:

zkuste sex, docela to pomáhá, uvolňuje to i nějaké hormony, které vyvolávají porod, tak s epořádně pomilujte a třeba pojedete :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.10.11 14:31

To skoušime posledni 2 tydne přez den a nic :/ Prostě se ji nechce ven… Ale tak termin mam dneska tak třeba přez ten vykend to na nas přijde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 14:56
Savi7 píše:
To skoušime posledni 2 tydne přez den a nic :/ Prostě se ji nechce ven… Ale tak termin mam dneska tak třeba přez ten vykend to na nas přijde :pankac:

tož ji tam nechte, když se ji tam líbí, přes den prý rodí dosu Kokrdová a tu si chválej :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.10.11 15:42

Nj nic jinčiho mi nezbejva :D Ale určitě bych si přala rodit přirozeně bez vyvolaní :think: Holky co jste rodily nedavno chci se zeptat musim mit do porodnice porodnicke kalhotky?? Ja je sice mam akorat jsem si je koupila v 36 tydnu a jaksik mi už jsou male :oops: tak jestli si mam koupit novy nebo je tam nemusim mit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.10.11 16:04
Savi7 píše:
Nj nic jinčiho mi nezbejva :D Ale určitě bych si přala rodit přirozeně bez vyvolaní :think: Holky co jste rodily nedavno chci se zeptat musim mit do porodnice porodnicke kalhotky?? Ja je sice mam akorat jsem si je koupila v 36 tydnu a jaksik mi už jsou male :oops: tak jestli si mam koupit novy nebo je tam nemusim mit??

já je měla do Chrudimi, jsou super, také mi byly malé, tak mi dali jejich, ale jen jedny, tak bych to vyzkoušela a koupila ještě raději větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
28.10.11 17:00
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Celej život :lol:
Bydlíme v ,,Háčku,, :-P
Kde to je? Já tu také bydlím celý život, tedy s přestávkou asi 10i let, nejdřív v Jilemnického, jaky byly ty prodejní stánky ateď v ČSA naproti Staňkovce. Kolik je ti?
A.Krause ulice to je..je to takovej ten barák ve tvaru H, dole je školka a škola..Jsou tu před domem takový schody..to se divím, že to háčko nic neříká :mrgreen: Jinak včera mi bylo 24 :wink:

nekecej :) tam bydlí kamarádka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a všechno nejlepší k narozkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.10.11 17:13

holky já mám dnes den… Před obědem jsem zašla k sousedce na kafe, tak jsme si v klidu popíjely a ona, že má ještě nějaké věcičky po dceři, že mi mrkne na půdu… taktam vylezla po stahovacích schodech, hrabala se tam v těch věcech a shazovala to dolů do pokoje a najednou ráda a spadla dolů, já myslela, že mě raní… takovej šok, že jsem se hned rozbrečela, naštěstí se jenom pořádně potloukla, ale i tak jsme jely do nemocnice na rentgen, dali ji ruku do sádry, sice nemá zlomenou ale pořádně naraženou, tak aby s ní nehýbala…Já jsem z toho špatná ještě teď, je mi úplně špatně když pomyslím na to, co všechno se ji mohlo stát, kdyby dopadla jen trochu jinak :roll:
já z toho dnes snad ani neusnu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.10.11 17:55

Holky, narazila jsem na tuto diskusi. Předem říkám, že jsem v Pardubické porodnici nerodila, protože jsem hledala alternativní porodnici. Ovšem tím nechci říct, že je špatná, jen pro mě není zkrátka vhodná. U Mudr. Mindžáka jsem byla na konci těhotenství asi 3krát, moje doktorka byla na dovolené. Mám velice špatnou zkušenost, hodně dlouho jsem zvažovala stížnost na jeho chování. Zažila jsem u něj nátlak, vyhrožování, zastrašování, aroganci… Pokud bych toto věděla dopředu, jela bych do jiného města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
28.10.11 19:47

Mindžák má zakázáno rodit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková