Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bibi11 píše:lyrica píše:Kamarádka co v pardubkách rodila měla vše erár až pak na cestu domů jeli ve svém.byla ráda páč netáhla tašku špinavejch věcí a nemusela hned prát.
Jéé, holky..a zavinovačku půjčí erár, nebo brát svoji?
No jasně, taky jsem pro erár, ani nevím, kam bych ji napakovala, už tak mám obří tašku ![]()
lyrica píše:
Jéé, holky..a zavinovačku půjčí erár, nebo brát svoji?
Erár.. Mají ty staré obyč zavazovací a nebo ty moderní na sucháč, a jsou i celkem hezké ![]()
Ahojky nevite nahodou nekdo jestli uz je porodnice otevrena??
Ano,otevřená,včera jsem tam bylla na monitoru a bavila jsem se o tom se setřičkama. ![]()
Diky
co myslite kdyz to uz prijde mnela bych si zavolat sanitku nebo taxi?? ![]()
Savi7 píše:
Ahojky nevite nahodou nekdo jestli uz je porodnice otevrena??
Savi,klidně si můžeš zavolat sanitku,když to na tebe přijde.
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli se nenajde někdo, kdo by v Pardubicích rodil dvojčátka
Velice by mě zajímalo, jak je to potom po porodu… Zda máte s dvojčátky samostatný pokoj bo jste normálně s ostatními maminkami atd… asi hloupé dotazy
ale nemám se na to koho zeptat…
já si myslím, že se nerozlišuje jedno, nebo vícerčata. Pokud chceš samostatný pokoj, budeš si muset zaplatit 700,– na noc. Nebo se může stát, že všechny třílužáky budou plný a daj Tě na samostatnej bez poplatku ![]()
holky Pardubický, poraďte mi nějakého dobrého pediatra, já se ještě nerozhodla a už je fakt na čase… chci nějakého co nepředepisuje hned antibiotika a samo sebou nejsou u něj narvaný čekárny
oggyaozzy píše:
Haltuchova na Dukle,pry dela i do homeo…
Taky jsem jí Zuzce radila, chodila jsem k ní a budeme tak chodit i s malým, tak snad to bude OK ![]()
no tak já si tam zítra zajdu, díky holky.
Odejít pak můžu vždycky ![]()
My k ni taky chodime,je fajn. Antibiotika jsme meli jednou,ale na zanet prudusek a sileny horecky…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.