Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
30.9.11 16:20

Tak to je tedy síla 8-o 8-o 8-o 8-o
Takže budeš rodit v HK? A v HK v poho???

Já jsem stížnost podala už dávno, ovšem jestli je to k něčemu? :nevim: Nebo to jen smetou pod stůl a jedou dál.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.9.11 16:34

Ale co vím, tak má Mindžák zákaz chodit k porodům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
30.9.11 17:21

To sice má zákaz, chodit k porodům-prý, ale co kurnik dělá na rizikovce???? Dyť tam choděj maminy po termínu, nebo s problémama ještě před, tam snad má sedět někdo, kdo jim poradí.. V HK tam sedí primářka!!!! Skvělá ženská, sice dost od rány, ale rázná a problémy nepřipouští… Mě se během deseti minut vyptala na celou anamnézu, vyšetřila mě a naprosto bez kompromisů naplánovala sekci. Jako Mindžák by mě nechal přenášet třeba dva týdny, asi proto že jsem přišla den před uzavírkou… A to už tam asi nikdo nedělá, nebo co??? Jako byla jsem z něj včera na mrtvici!!! A je mi to líto kvůli celé porodnici, protože ji to totálně degraduje… A já se jinak naší porodky fakt zastávám!!!!

Monny- a kam jsi tu stížnost podala? Do nemocnice nebo na Komoru? Dle mého to má smysl jen a pouze na Komoru… Stížností (hlavně na Mindžáka) už v nemocnici maj, nikdo to neřeší, zametaj pod koberec… I sestry si na něj stěžují-vím to od jedné osobně, i jiné pacientky (to zas vím od své gyndařky..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
30.9.11 17:30

Taky jsem na něj slyšela zvěrstva !!!

Jaké štěstí, že na rizikovce zrovna seděla mudr.Kokrdová !!

Už je čas, aby se někdo ozval, než někomu zase ??? ublíží !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.9.11 17:31

Psala jsem jak na ředitelství nemocnice, tak na lékařskou komoru.. Ale bohužel nevím kdo měl ten den službu, kdybych to věděla tak by to bylo lepší. A nevím zda se to dá nějak dohledat (co jsem zjišťovala, tak jsem zatím nic nenašla)…
Nedejbože jestli to byl on 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
30.9.11 18:30

Tak určitě se to dá dohledat, musí uchovávat rozpis služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
30.9.11 18:31

Tak určitě se to dá dohledat, musí uchovávat rozpis služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.9.11 19:16

Tak mě Mindžak rodil u kluka a sice bylo vše v pohodě, ale spíš proto, že jsem neměla žádné komplikace, jinak jeho přístup mi přišel taky dost laxní. A že si na něj stěžujé sestry se ani nedivím, ptž. k těm se choval teda příšerně arogantně a povýšeně. Pak jsem slyšela, že dostal na starost rizikovku a tam si ho prý dost chválily (tak v roce 2007,2008). Stížnost jen jednu - od mé kamarádky, ale to je takový stěžovací typ :mrgreen: , naopak jí zase poslal na vyvolání. přestože přenášela „teprve“ týden. A teď v srpnu jsem si na něj v rizikovce nemohla stěžovat, naopak byl výbornej, ale pravda, řekla jsem mu, že 1.dítě mě rodil on, tak jsem si možná šplhla :wink: .

Oggyaozzy to co měl napsané v PC byla zpráva z minulého těhotenství a on jen opravoval a doplňoval údaje z tohoto těh.

Savi věci na miminko si klidně nech přivézt až před odjezdem, erár tam půjčují, kdyby docházel, řeknou, ať si raději necháš dovézt z domu. Základní kosmetika je taky k dispozici, plínky to určo chce mít sebou tak 30 jednoráz. + 5 látkovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
30.9.11 20:35

Na Mindžáka nadává každý, ale myslím, že k porodům opravdu nechodí. Já s ním zkušenost nemám a jsem ráda. Za tu dobud, co jsem ležela v srpnu v porodnici, tam nebyl, tak si myslím, že nechodí ani na vizity apod. Jinak já jsem tam byla spokojená. Rodila jsem tam 3 krát. Je pravda, že prvorodičky mají problém se rozkojit (ale to je asi ve všech porodnicích) a proto se děti dokrmují stříkačkou do doby než jde jim i mamkám kojení. Jak tu někdo psal v diskuzi o dudlíkách, tak si taky myslím, že i když dají sestry mimču někdy dudáka, tak si na to nezvykne za těch pár dní v porodnici. Ale našim dětem teda nikdy dudlík nedávaly. Já jsem tam teda žádný problém neměla. Je to o lidech. Ta strava někdy opravdu není skvělá. Někdy se jim něco povede :-) Už jsem jim to tam dvakrát psala do dotazníku, který se vyplňuje při odchodu z porodnice :lol: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.10.11 13:45

holky, já byla včera s bolestma v hradci a vyšetřoval mě dr. ondřej dvořák za 1) je krásnej za 2) milej za 3) profesionální 4) vtipnej a uklidnit umí taky…takže pokud budu mít u porodu jeho tak tam jedu s otevřenou náručí…mmch není asi o moc starší než já, ale to nevadí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
1.10.11 15:30
DianaAndílek píše:
holky, já byla včera s bolestma v hradci a vyšetřoval mě dr. ondřej dvořák za 1) je krásnej za 2) milej za 3) profesionální 4) vtipnej a uklidnit umí taky…takže pokud budu mít u porodu jeho tak tam jedu s otevřenou náručí…mmch není asi o moc starší než já, ale to nevadí :-P

s ním bude radost rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.10.11 15:31

Tak to musím zjistit, kdo mi bude v úterý dělat toho císaře a podle toho zvolit anestezii :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.10.11 15:36

Oggyaozzy :lol: s vámi, pane doktore, sekci i bez anestezie :lol: :mrgreen: Já měla epidurál a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.10.11 15:51

no asi tak, s vámi, pane doktore? vydržím vše :andel: chudák manža :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.10.11 15:56
DianaAndílek píše:
holky, já byla včera s bolestma v hradci a vyšetřoval mě dr. ondřej dvořák za 1) je krásnej za 2) milej za 3) profesionální 4) vtipnej a uklidnit umí taky…takže pokud budu mít u porodu jeho tak tam jedu s otevřenou náručí…mmch není asi o moc starší než já, ale to nevadí :-P

a dobrej je i Matula :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková