Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to je tedy síla
![]()
Takže budeš rodit v HK? A v HK v poho???
Já jsem stížnost podala už dávno, ovšem jestli je to k něčemu?
Nebo to jen smetou pod stůl a jedou dál.. ![]()
To sice má zákaz, chodit k porodům-prý, ale co kurnik dělá na rizikovce???? Dyť tam choděj maminy po termínu, nebo s problémama ještě před, tam snad má sedět někdo, kdo jim poradí.. V HK tam sedí primářka!!!! Skvělá ženská, sice dost od rány, ale rázná a problémy nepřipouští… Mě se během deseti minut vyptala na celou anamnézu, vyšetřila mě a naprosto bez kompromisů naplánovala sekci. Jako Mindžák by mě nechal přenášet třeba dva týdny, asi proto že jsem přišla den před uzavírkou… A to už tam asi nikdo nedělá, nebo co??? Jako byla jsem z něj včera na mrtvici!!! A je mi to líto kvůli celé porodnici, protože ji to totálně degraduje… A já se jinak naší porodky fakt zastávám!!!!
Monny- a kam jsi tu stížnost podala? Do nemocnice nebo na Komoru? Dle mého to má smysl jen a pouze na Komoru… Stížností (hlavně na Mindžáka) už v nemocnici maj, nikdo to neřeší, zametaj pod koberec… I sestry si na něj stěžují-vím to od jedné osobně, i jiné pacientky (to zas vím od své gyndařky..)
Taky jsem na něj slyšela zvěrstva !!!
Jaké štěstí, že na rizikovce zrovna seděla mudr.Kokrdová !!
Už je čas, aby se někdo ozval, než někomu zase ??? ublíží !!
Psala jsem jak na ředitelství nemocnice, tak na lékařskou komoru.. Ale bohužel nevím kdo měl ten den službu, kdybych to věděla tak by to bylo lepší. A nevím zda se to dá nějak dohledat (co jsem zjišťovala, tak jsem zatím nic nenašla)…
Nedejbože jestli to byl on
![]()
Tak mě Mindžak rodil u kluka a sice bylo vše v pohodě, ale spíš proto, že jsem neměla žádné komplikace, jinak jeho přístup mi přišel taky dost laxní. A že si na něj stěžujé sestry se ani nedivím, ptž. k těm se choval teda příšerně arogantně a povýšeně. Pak jsem slyšela, že dostal na starost rizikovku a tam si ho prý dost chválily (tak v roce 2007,2008). Stížnost jen jednu - od mé kamarádky, ale to je takový stěžovací typ
, naopak jí zase poslal na vyvolání. přestože přenášela „teprve“ týden. A teď v srpnu jsem si na něj v rizikovce nemohla stěžovat, naopak byl výbornej, ale pravda, řekla jsem mu, že 1.dítě mě rodil on, tak jsem si možná šplhla
.
Oggyaozzy to co měl napsané v PC byla zpráva z minulého těhotenství a on jen opravoval a doplňoval údaje z tohoto těh.
Savi věci na miminko si klidně nech přivézt až před odjezdem, erár tam půjčují, kdyby docházel, řeknou, ať si raději necháš dovézt z domu. Základní kosmetika je taky k dispozici, plínky to určo chce mít sebou tak 30 jednoráz. + 5 látkovek.
Na Mindžáka nadává každý, ale myslím, že k porodům opravdu nechodí. Já s ním zkušenost nemám a jsem ráda. Za tu dobud, co jsem ležela v srpnu v porodnici, tam nebyl, tak si myslím, že nechodí ani na vizity apod. Jinak já jsem tam byla spokojená. Rodila jsem tam 3 krát. Je pravda, že prvorodičky mají problém se rozkojit (ale to je asi ve všech porodnicích) a proto se děti dokrmují stříkačkou do doby než jde jim i mamkám kojení. Jak tu někdo psal v diskuzi o dudlíkách, tak si taky myslím, že i když dají sestry mimču někdy dudáka, tak si na to nezvykne za těch pár dní v porodnici. Ale našim dětem teda nikdy dudlík nedávaly. Já jsem tam teda žádný problém neměla. Je to o lidech. Ta strava někdy opravdu není skvělá. Někdy se jim něco povede
Už jsem jim to tam dvakrát psala do dotazníku, který se vyplňuje při odchodu z porodnice
![]()
holky, já byla včera s bolestma v hradci a vyšetřoval mě dr. ondřej dvořák za 1) je krásnej za 2) milej za 3) profesionální 4) vtipnej a uklidnit umí taky…takže pokud budu mít u porodu jeho tak tam jedu s otevřenou náručí…mmch není asi o moc starší než já, ale to nevadí ![]()
DianaAndílek píše:
holky, já byla včera s bolestma v hradci a vyšetřoval mě dr. ondřej dvořák za 1) je krásnej za 2) milej za 3) profesionální 4) vtipnej a uklidnit umí taky…takže pokud budu mít u porodu jeho tak tam jedu s otevřenou náručí…mmch není asi o moc starší než já, ale to nevadí
s ním bude radost rodit ![]()
Tak to musím zjistit, kdo mi bude v úterý dělat toho císaře a podle toho zvolit anestezii
![]()
Oggyaozzy
s vámi, pane doktore, sekci i bez anestezie
Já měla epidurál a super ![]()
DianaAndílek píše:
holky, já byla včera s bolestma v hradci a vyšetřoval mě dr. ondřej dvořák za 1) je krásnej za 2) milej za 3) profesionální 4) vtipnej a uklidnit umí taky…takže pokud budu mít u porodu jeho tak tam jedu s otevřenou náručí…mmch není asi o moc starší než já, ale to nevadí
a dobrej je i Matula
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.