Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
womanz píše:
no zvažuju jestli nezměnit porodnici
Jako někdo má naopak jiné zkušenosti.. ![]()
a proč jsi rodila tady v PCE a ne v HK? já slyšela na HK jen chválu
womanz píše:
a proč jsi rodila tady v PCE a ne v HK? já slyšela na HK jen chválu
Protože v HK byl stopstav
Kvůli Pardubičankám ![]()
tak to je dobrý… já tam teda jednou už ležela a byla jsem nadmíru spokojena s personálem a chováním, ale rodit bych tam asi nechtěla, příjde mi to tam jak továrna na děti
Jako v HK? Naopak, tady je to krásný.. oproti Pce mají hezčí porodní sály i šestinedělky… Já tu byla za kámoškou v porodce, a nejednou jsem tam byla sama na porodním na monitoru a byla jsem vždy spokojená, i s přístupem doktorů.. Ale o Pce tohle bohužel říct nemohu…
Nechci se tady dohadovat, ale znám spustu holek, co jim zmrvily porod v HK..take nevidim jedinej důvod, proč by ,,pardubičandy,, měly jezdit tam..
Jako Monny, mě už ti přijde k smíchu, jen ty holky děsíš, to se na mě nezlob, nemyslim, to extra zle, ale mám takovejch kamarádek, co tu bez problému rodily, kojily a tak podobně..prostě normální porodnice,..tak z toho nedělej, jako bychom se rozhodly rodit ve sklepě u řezníků..
lyrica píše:
Nechci se tady dohadovat, ale znám spustu holek, co jim zmrvily porod v HK..take nevidim jedinej důvod, proč by ,,pardubičandy,, měly jezdit tam..
Jako Monny, mě už ti přijde k smíchu, jen ty holky děsíš, to se na mě nezlob, nemyslim, to extra zle, ale mám takovejch kamarádek, co tu bez problému rodily, kojily a tak podobně..prostě normální porodnice,..tak z toho nedělej, jako bychom se rozhodly rodit ve sklepě u řezníků..
Ty jsi asi přehlédla moji poslední větu na předchozí stránce že??? ![]()
Nic z toho nedělám, píšu svoji zkušenost, nebo nesmím? ![]()
Od toho je to diskuze ne ![]()
Akorát že jsem se setkala s tím, že holky po tom, co si přečetly tyhle negativní komenty na tuhle porodku, chtějí rodit jinde a porodu se minimálně děsí..což určo není dobře…A pak se mě ptají..a ty se tam nebojíš rodit?
To není normální..jako to prostě záleží porod od porodu a né to tam házet všechno do jednoho pytle..
no nebudem se tady hádat, každá má svoje zkušenosti a každá budeme mít určitě jinej porod, ať je to kterákoliv porodnice
womanz píše:
no nebudem se tady hádat, každá má svoje zkušenosti a každá budeme mít určitě jinej porod, ať je to kterákoliv porodnice
Já to nehážu do jednoho pytle, však píšu že každý má jinou zkušenost. Já tady píšu svojí osobní zkušenost, která není moc pozitivní (chápu že to někoho děsí). Ale takovou zkušenost mohl mít kdokoliv kdekoliv, to že já tuto porodnici nedoporučuju, je jen můj osobní názor (moje životní zkušenost). Nikomu nechci zakazovat kde má rodit. Jen se snažím tak trochu „varovat“, ať se nenechá odbýt tím přístupem.
A nějaký důvod k tomu ty Pardubičandy měly asi, že jeli rodit do HK ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.