Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
17.8.11 19:37

Taky gratuluji ke krásné zdravé holčičce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.8.11 19:37

Jéé, holky jste zlatý, já v tom už mám praávě guláš trochu..a kolik těch vložek si raději sebou pořídit, já fakt nemám páru..košile a věcičky pro prcka vezmu tak i tak, to jsem si říkala od začátku..ale s těma vložkama, netuším, jaká je spotřeba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.8.11 20:18

Ahoj Lyrico. No po normálním porodu je spotřeba celkem velká. Pokud jsi šitá, je příjemnější se do té vložky i utírat po WC a po sprše. Navíc z počátku si dáváš vložky 2 najednou. Zatím vezmi jeden balík (20ks) a další ti můžou podle potřeby donést. Každopádně domů si nějakou zásobu raději udělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.8.11 20:19

krmar Ty jo, to jsem ani nepočítala, tolik, tak díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.8.11 20:23

hmm to abych si taky začala dělat seznam do porodky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.8.11 20:23

Není zač. Třeba nebudeš šitá a nebude ta spotřeba tak velká. Já teď rodila císařem, to je jiné, tak ti nedokážu říct kolik přesně jich je potřeba. Já ten balík ani nespotřebovala, ale skoro od začátku jsem používala vložku jen jednu a mohla jsem se utírat normálně do toaleťáku a po sprše do ručníku. Navíc pokud jsi šitá, chodíš se i častěji sprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.8.11 20:25

Zuzi já už si ho udělala :wink: a pomalu nakupuju, abych to měla z krku..
krmar no tak raději mít jich víc, než se pak modlit, kdy přijede přítel nebo mamka a doveze další :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.8.11 20:25

A jakou značku doporučuješ? nebo jich zas tolik není? to víš, my prvorodičky jsme amatérky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.8.11 20:26

Anet, tak mi ho sem hoď, ať si to opíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.8.11 20:28

Zuzi http://www.nemocnice-pardubice.cz/…y/porody/44/ plus jsem si k tomu dopsala, co mi radily holky..jako hroznovej cukr, kojící čaj, bepanthen, alespoň dvě látkovky, lactacyd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.8.11 20:34

Díky Anet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.8.11 20:41

Já jsem teď koupila porodnické vložky z lékárny. Mají různé velikosti. Já mám mini. Při prvním jsem si domů kupovala nejobyčejnější vložky z hypernovy. Takový ty tlustý klidně i bez křidýlek, ty jednorázové kalhotky to krásně podrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.11 21:18

já jsem teda byla po císaři a volžky jsem spotřebovala těch jejich 10 plus celý svůj balík 20ks a to sem tam byla od středy do neděle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
20.8.11 18:06

Ahoj. Tak už jsem dnes doma z porodnice :-) Máme chlapečka Kryštofa :srdce: Rodila mě MUDr. Sobíšková a nemůžu si stěžovat. Musím říct, že košile jsem tam měla na převlečení od nich k dispozici vždycky,ale jednu jsem měla svoji a ani jsem ji nepoužila, vložky asi opravdu těch deset dávají + minimálně těch 20 si vzít z domu (já jsem si kupovala ve zdravotních potřebách vyloženě porodnické vložky). Dětských jednorázových plínek dávají taky asi 10, takže určitě další s sebou + svoje látkové asi 5, ty moc nechtějí půjčovat, prý se jim ztrácejí. Dětské oblečení jsem měla něco od nich a nějaké svoje. Jinak jsem tam byla spokojená, ale jsem ráda, že jsme doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.11 19:00

Gratuluji ke kryštůfkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková