Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
593
17.7.11 11:19

Marben

Tak když to všechno dobře půjde tak se tam uvidíme:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
19.7.11 18:18

Mě tam před 3dny rodila kamarádka a naprostá spokojenost. Až jsem zvažovala že bych vyměnila Jičín kam se chystám za Pardubice. Mrzí mě že se stávají věci co se stali ale každý má den blbec a někdy se jich sejde víc.

Je super že jste v pořádku a těď už to bude jen príma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.11 14:24

:nevim: Ahojky maminky. Nevíte někdo co si máme vzít s sebou do Pardubic do porodnice? Sice se chystám vyjet do HK, ale jestli mě tam nepřijmou, protože jsem z Pardubického kraje, tak mě asi pošlou do Pardubic. Moje známá tam rodila loni v listopadu a prej vůbec nedávají látkový plínky pro miminka, košile pro maminky, vložek jen 5 :cry: V Hradci zas naopak mají všeho dostatek, tak nevím, co si všechno zabalit s sebou :nevim: Konkrétně mi jde o ty látkovky, kterých se spotřebuje docela dost při kojení, koupání, pod hlavičku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
21.7.11 14:34
No, moc nedávají ničeho…ale já jsem rodila v pátek a jim přes víkend nefunguje prádelna,… :roll: takže si určitě vezmi vložky (3balení) a dvě košile, popř.župan, ten jsem ale vůbec nenosila… a plíny jsem vždy nějak vyžebrala :wink:
Barficka píše: :nevim: Ahojky maminky. Nevíte někdo co si máme vzít s sebou do Pardubic do porodnice? Sice se chystám vyjet do HK, ale jestli mě tam nepřijmou, protože jsem z Pardubického kraje, tak mě asi pošlou do Pardubic. Moje známá tam rodila loni v listopadu a prej vůbec nedávají látkový plínky pro miminka, košile pro maminky, vložek jen 5 :cry: V Hradci zas naopak mají všeho dostatek, tak nevím, co si všechno zabalit s sebou :nevim: Konkrétně mi jde o ty látkovky, kterých se spotřebuje docela dost při kojení, koupání, pod hlavičku a tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
21.7.11 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.11 20:09

Díky, tam jsem právě koukala, ale o těch látkovkách tam není ani slovo :nevim: No radši si 2-3 zabalím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
21.7.11 20:45

jj ty se neztratí taky přibalím:)kdypak máš termín?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.7.11 21:01

Ahoj holky :mavam: ,taky chci rodit v Pardubkách tak nám pak napíšete zkušenosti. :-) Zatím jsem neslyšela žádné stížnosti až teda na jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.11 09:45
xmilli píše:

No, už se mi to krátí první termín mám 12.8. a ty?Já bych teda radši rodila v HK jako poprvé, ale kdyby mě tam nevzali, tak abych měla sbaleno i do těch Pardubic. Jinak na Pardubice jsem právě moc chválu neslyšela, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
22.7.11 11:48

No to jo…:)já mám 14.9. taky bych radši do HK,ale Pardubky musím kvůli známejm a rodičům kteří tam bydlejí :lol:
Ono se může stát asi cokoliv kdekoliv…někdo tam odrodí v poho a někdo ne…!Hlavně tam mají v HK nějako malovat že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.11 11:58

Podle posledních informací mají malovat snad od 28.8.? já teď nevím přesně, ale stejně než si vyjedeme, tak si tam budu volat, jestli mají volno, protože to máme do HK 45 minut jízdy a do Pardubic zhruba stejně, tak abych pak nejezdila zbytečně a nerodila nakonec v autě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
22.7.11 12:20

Ahoj. Taky chci rodit v Pardubicích. Rodila jsem tam obě děti a tak chci i to třetí. Byla jsem spokojená. Nějaké látkové pleny si brát určitě budu, i jednorázové, ale taky aspoň pár kousků oblečků na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.7.11 16:33
Barficka píše:
xmilli píše:
No, už se mi to krátí první termín mám 12.8. a ty?Já bych teda radši rodila v HK jako poprvé, ale kdyby mě tam nevzali, tak abych měla sbaleno i do těch Pardubic. Jinak na Pardubice jsem právě moc chválu neslyšela, tak nevím :nevim:

Já mám termín 13.8 a rodit budu v Pardubicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.11 19:03

Jé, tak se tam možná potkáme :mavam: Už jsem si teda přihodila do tašky 3 látkovky, troje dupky a bodýčka, čepičku a ponožky, snad to bude stačit. Ale ta moje obr taška už začíná bejt pořádně plná, abych nakonec nejela s kufrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
22.7.11 19:34

Tak to jste holky teda dobrý, že už máte připravenou tašku :-) Já ji mám zatím prázdnou :lol: Ale mám termín AŽ 24.8. :-) Asi ji budu muset začít plnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková