Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A nevíš jak dlouho můžou malovat?!Bojím se aby nebylo narváno v Pce Hradečandama a já měla jet rodit nakonec jinam:(
No prý jen týden. Jinak z HK když je stopstav tak rozváží i do Chrudimi,tak by to nemuselo být snad tak hrozný ![]()
Ahoj holky… já nedávno rodila v Pardubicích… Myslím si, že to je o tom koho tam chytnete… já sem spokojená chovaly se tam ke mě hezky i k miminkům. Do porodky si vemte určo to co píšou na stánkách nemocnice plus vlhčené ubrousky pro miminko, porodnické vložky a aspon 2látkovéé pleny zbytek vám tam dají ![]()
PusinkaMartinka píše:
Ahoj holky… já nedávno rodila v Pardubicích… Myslím si, že to je o tom koho tam chytnete… já sem spokojená chovaly se tam ke mě hezky i k miminkům. Do porodky si vemte určo to co píšou na stánkách nemocnice plus vlhčené ubrousky pro miminko, porodnické vložky a aspon 2látkovéé pleny zbytek vám tam dají
Díky za info,jo a noční košile tam prý davají taky.Je to pravda?jen že já když jsem byla v nemocnici měla jsem 2 na den.
DianaAndílek píše:
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív
Mám TP 1.10.
![]()
Pusinko moc děkujeme za info.
Ahoj oggyaozzy. Jak se Ti daří? Už je všechno v pořádku a nikdo Tě zbytečně nestresuje?
ano košile vám tam dají… ale je lepší ráno, když je dají do takové police si hned vzít dvě! protože odpoledne už bývají rozebranné a jinné nejsou ![]()
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn ![]()
oggyaozzy píše:DianaAndílek píše:Mám TP 1.10.
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív![]()
juu, tak to bychom se mohly potkat:-))
Ahoj. Tak už to máme za sebou a jsme od včera doma. Rodila jsem plánovyným císařem.
Na příjmu byla mladá sestřička,taková odměřenější bez úsměvu, ale, že by byla nepříjemná to vůbec ne. U příjmu jsem měůa doktorku Kokrdovou a opravdu to je skvělá i doktorka i jako člověk. Pak jsem byla den a půl na oddělení JIP - no tam je to úplně úžasný, zažila jsem 3 směnby a všechyn sestřičky byly na 1*. Pak na šestinedělí jak kdo, ale se všema se dalo v pohodě vyjít. Sestřičky u miminek taky bez problému. Některé dokonce úplně vyjímečně hodné. Boužel jména neznám, ale rozhodně převažovaly pohodové a hodné sestřičky. Možná jse měla štěstí, ale na vyloženě nepříjemnou sestru jsem nenarazila na žádném oddělení. Jediné co je opravdu dost nepříjemné, ale asi to tak bude i jinde, moc se stím nenadělá, je neslouhra mezi gynekologií a dětským. Má přijít vizita z gynekologie, tak musíte ležet připravené v posteli ať se děje cokoli. Z druhé strany už na vás chtějí, aby jste přišli s miminkem na koupání nebo kojení a vy nevíte co teda dřív. Nakonec vizita nedorazí, ptž doktor musí k porodu a bohužel se to někdy ani nedovíte, tak čekáte a pořád nic, takže miminko za tu dobu mohlo být v pohodě nakojené nebo vykoupané, ale s tím se opravdu těžko něco nadělá. Jasný je že porod je přednější než vizita. Prostě tohle se tam musí přetrpět. A třeba bude klidněji a vůbec toto nepocítíte. Včara v noci například bylo 7 porodů a když je tam na noc méně sester, ještě mají dost miminek u sebe, tak se chudáci mají co otáčet.
Ahoj. Díky za pozitivní zprávu
Já už jsem v Pardubicích teda rodila dvakrát a můžu jen potvrdit, co jsi psala Ty. Tak aspoň vidím, že se to tam nezměnilo
Mám termín za 10 dní
Už se těším. Záčíná to čekání být dlouhé.
Holky, děkuji za pozitivní zprávy
Já teda rodím až v prosinci, ale minulý týden mě odvezli do nemocnice a doktor, který měl zrovna službu byl pěknej k…t
Takže mít ho u porodu, asi bych se zvedla a šla rodit domů, takovýho debila jsem snad v životě nepotkala ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.