Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
593
22.7.11 19:50

A nevíš jak dlouho můžou malovat?!Bojím se aby nebylo narváno v Pce Hradečandama a já měla jet rodit nakonec jinam:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.11 19:57

No prý jen týden. Jinak z HK když je stopstav tak rozváží i do Chrudimi,tak by to nemuselo být snad tak hrozný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
22.7.11 20:53

Tak to je dobrý snad nebudu rodit dříve:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.11 16:31

Ahoj holky… já nedávno rodila v Pardubicích… Myslím si, že to je o tom koho tam chytnete… já sem spokojená chovaly se tam ke mě hezky i k miminkům. Do porodky si vemte určo to co píšou na stánkách nemocnice plus vlhčené ubrousky pro miminko, porodnické vložky a aspon 2látkovéé pleny zbytek vám tam dají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.8.11 21:37
PusinkaMartinka píše:
Ahoj holky… já nedávno rodila v Pardubicích… Myslím si, že to je o tom koho tam chytnete… já sem spokojená chovaly se tam ke mě hezky i k miminkům. Do porodky si vemte určo to co píšou na stánkách nemocnice plus vlhčené ubrousky pro miminko, porodnické vložky a aspon 2látkovéé pleny zbytek vám tam dají :palec:

Díky za info,jo a noční košile tam prý davají taky.Je to pravda?jen že já když jsem byla v nemocnici měla jsem 2 na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
5.8.11 00:42

Před třemi lety košile dávali, doufám, že budou i teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
5.8.11 00:46
DianaAndílek píše:
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív

Mám TP 1.10. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.8.11 08:34

Pusinko moc děkujeme za info.

Ahoj oggyaozzy. Jak se Ti daří? Už je všechno v pořádku a nikdo Tě zbytečně nestresuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.11 09:34

ano košile vám tam dají… ale je lepší ráno, když je dají do takové police si hned vzít dvě! protože odpoledne už bývají rozebranné a jinné nejsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.11 09:37

Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.8.11 13:12
oggyaozzy píše:
DianaAndílek píše:
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív
Mám TP 1.10. :lol: :lol:

juu, tak to bychom se mohly potkat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
8.8.11 14:58

To jooo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.8.11 14:33

Ahoj. Tak už to máme za sebou a jsme od včera doma. Rodila jsem plánovyným císařem.

Na příjmu byla mladá sestřička,taková odměřenější bez úsměvu, ale, že by byla nepříjemná to vůbec ne. U příjmu jsem měůa doktorku Kokrdovou a opravdu to je skvělá i doktorka i jako člověk. Pak jsem byla den a půl na oddělení JIP - no tam je to úplně úžasný, zažila jsem 3 směnby a všechyn sestřičky byly na 1*. Pak na šestinedělí jak kdo, ale se všema se dalo v pohodě vyjít. Sestřičky u miminek taky bez problému. Některé dokonce úplně vyjímečně hodné. Boužel jména neznám, ale rozhodně převažovaly pohodové a hodné sestřičky. Možná jse měla štěstí, ale na vyloženě nepříjemnou sestru jsem nenarazila na žádném oddělení. Jediné co je opravdu dost nepříjemné, ale asi to tak bude i jinde, moc se stím nenadělá, je neslouhra mezi gynekologií a dětským. Má přijít vizita z gynekologie, tak musíte ležet připravené v posteli ať se děje cokoli. Z druhé strany už na vás chtějí, aby jste přišli s miminkem na koupání nebo kojení a vy nevíte co teda dřív. Nakonec vizita nedorazí, ptž doktor musí k porodu a bohužel se to někdy ani nedovíte, tak čekáte a pořád nic, takže miminko za tu dobu mohlo být v pohodě nakojené nebo vykoupané, ale s tím se opravdu těžko něco nadělá. Jasný je že porod je přednější než vizita. Prostě tohle se tam musí přetrpět. A třeba bude klidněji a vůbec toto nepocítíte. Včara v noci například bylo 7 porodů a když je tam na noc méně sester, ještě mají dost miminek u sebe, tak se chudáci mají co otáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
14.8.11 19:10

Ahoj. Díky za pozitivní zprávu :-) Já už jsem v Pardubicích teda rodila dvakrát a můžu jen potvrdit, co jsi psala Ty. Tak aspoň vidím, že se to tam nezměnilo :-) Mám termín za 10 dní :srdce: Už se těším. Záčíná to čekání být dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.8.11 09:48

Holky, děkuji za pozitivní zprávy :-) Já teda rodím až v prosinci, ale minulý týden mě odvezli do nemocnice a doktor, který měl zrovna službu byl pěknej k…t :pocitac: Takže mít ho u porodu, asi bych se zvedla a šla rodit domů, takovýho debila jsem snad v životě nepotkala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková