Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Saryna píše:
Ahoj. Tak už jsem dnes doma z porodniceMáme chlapečka Kryštofa
Rodila mě MUDr. Sobíšková a nemůžu si stěžovat. Musím říct, že košile jsem tam měla na převlečení od nich k dispozici vždycky,ale jednu jsem měla svoji a ani jsem ji nepoužila, vložky asi opravdu těch deset dávají + minimálně těch 20 si vzít z domu (já jsem si kupovala ve zdravotních potřebách vyloženě porodnické vložky). Dětských jednorázových plínek dávají taky asi 10, takže určitě další s sebou + svoje látkové asi 5, ty moc nechtějí půjčovat, prý se jim ztrácejí. Dětské oblečení jsem měla něco od nich a nějaké svoje. Jinak jsem tam byla spokojená, ale jsem ráda, že jsme doma
Moc gratuluji
, ale je zvláštní, jak tam za ani ne 3 měsíce změnili poskytované košile a plíny
![]()
Taky moc gratuluju ke Kryštůvkovi a přeju hodně zdravíčka.
Ty vložky jsem měla od Hartmana, ale myslím, že v tom nebude rozdíl. Jen bych možná doporučila koupit na první dny i balík ve větší velikosti, aby jsi nemusela používat 2 naráz. V porodnici dávají ty mini - je to klasická velikost jako když koupíš nejobyčejnější vložky z obchoďáku, za pár dní už určitě stačí.
Monny ono je to spíš o tom, že jsou momentálně prázdniny a možná nestíhají tolik prát. Navíc třeba mě sestřička dokonce požádala, jestli by jsme si nechali donést obyč. plínky z domu, že jich mají málo.
Krmar, já tam byla na přelomu května/června a nedali mi ani jednu náhradní pitomou košili
Ani jednu jednorázovku pro malýho… vše jsem musela mít sama
![]()
A taky jsem neměla, že, když jsem měla rodit jinde ![]()
Jo tak, tak to nevím proč, košile tam měli už před 5ti lety a plínky taky, naopak, vlastního jsme moc mít nemuseli. Jen ty vložky, papírové plínky a ubrousky.
Tak nevím no.. vše jsem musela mít vše.. Ani látkovku mi nepůjčili jejich, ještě že jsem měla s sebou dvě svoje…
Díky moc za gratulace
To je pravda, taky jsem tam byla už před pěti lety a dávali to tam (dokonce i před 11 lety). Ale ty košile si tam musíš vzít u návštěvního koutku. Já si brala jednu na den a vždycky tam byly.
Oni teda košile jsou na chotbě v polici v tom boxu pro návštěvy, o plínky a oblečky na miminko si musíte říct sestřičkám - nobo vám je automaticky dají čisté při koupání, ale ty jednorázovky + krém na zadeček a asi 2 látkovky jsou vždycky připravené v tom vozíčku na miminko. Takže buď měli nějaký momentální nedostatek, nebo se stala nějaká chyba.
Já jsem se na košile ptala, a řekli mi že mám mít svoji div mě seřvali že po nich něco chci ![]()
krmar píše:
Oni teda košile jsou na chotbě v polici v tom boxu pro návštěvy, o plínky a oblečky na miminko si musíte říct sestřičkám - nobo vám je automaticky dají čisté při koupání, ale ty jednorázovky + krém na zadeček a asi 2 látkovky jsou vždycky připravené v tom vozíčku na miminko. Takže buď měli nějaký momentální nedostatek, nebo se stala nějaká chyba.
rodila jsem v lednu 2009 a taky to tak bylo ![]()
Monny koukám, ty sis to v těch Pardubicích pěkně vyžrala se vším všudy.
Jak porod, tak pak i ty sestřičky, asi jsme měli štěstí na lepší personál nebo alespoň na jejich náladu. Hlavně, že už je to za tebou a příště to už určitě bude lepší.
PusinkaMartinka píše:
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn
Prosím tě a jak je to s oblečením na miminko?dávají na těch pár dnu nebo od začátku musím mít vše své?
Bibi11 píše:PusinkaMartinka píše:Prosím tě a jak je to s oblečením na miminko?dávají na těch pár dnu nebo od začátku musím mít vše své?
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn
dávají erární ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.