Porodnice Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1069
20.8.11 20:47

Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.8.11 20:55
Saryna píše:
Ahoj. Tak už jsem dnes doma z porodnice :-) Máme chlapečka Kryštofa :srdce: Rodila mě MUDr. Sobíšková a nemůžu si stěžovat. Musím říct, že košile jsem tam měla na převlečení od nich k dispozici vždycky,ale jednu jsem měla svoji a ani jsem ji nepoužila, vložky asi opravdu těch deset dávají + minimálně těch 20 si vzít z domu (já jsem si kupovala ve zdravotních potřebách vyloženě porodnické vložky). Dětských jednorázových plínek dávají taky asi 10, takže určitě další s sebou + svoje látkové asi 5, ty moc nechtějí půjčovat, prý se jim ztrácejí. Dětské oblečení jsem měla něco od nich a nějaké svoje. Jinak jsem tam byla spokojená, ale jsem ráda, že jsme doma :lol:

Moc gratuluji :kytka: , ale je zvláštní, jak tam za ani ne 3 měsíce změnili poskytované košile a plíny 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.8.11 09:59

Taky moc gratuluju ke Kryštůvkovi a přeju hodně zdravíčka.

Ty vložky jsem měla od Hartmana, ale myslím, že v tom nebude rozdíl. Jen bych možná doporučila koupit na první dny i balík ve větší velikosti, aby jsi nemusela používat 2 naráz. V porodnici dávají ty mini - je to klasická velikost jako když koupíš nejobyčejnější vložky z obchoďáku, za pár dní už určitě stačí.

Monny ono je to spíš o tom, že jsou momentálně prázdniny a možná nestíhají tolik prát. Navíc třeba mě sestřička dokonce požádala, jestli by jsme si nechali donést obyč. plínky z domu, že jich mají málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.8.11 10:35

Krmar, já tam byla na přelomu května/června a nedali mi ani jednu náhradní pitomou košili 8-o Ani jednu jednorázovku pro malýho… vše jsem musela mít sama 8-o :nevim:
A taky jsem neměla, že, když jsem měla rodit jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.8.11 11:06

Jo tak, tak to nevím proč, košile tam měli už před 5ti lety a plínky taky, naopak, vlastního jsme moc mít nemuseli. Jen ty vložky, papírové plínky a ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.8.11 11:10

Tak nevím no.. vše jsem musela mít vše.. Ani látkovku mi nepůjčili jejich, ještě že jsem měla s sebou dvě svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
21.8.11 11:10

Díky moc za gratulace :srdce: To je pravda, taky jsem tam byla už před pěti lety a dávali to tam (dokonce i před 11 lety). Ale ty košile si tam musíš vzít u návštěvního koutku. Já si brala jednu na den a vždycky tam byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.8.11 11:11

Oni teda košile jsou na chotbě v polici v tom boxu pro návštěvy, o plínky a oblečky na miminko si musíte říct sestřičkám - nobo vám je automaticky dají čisté při koupání, ale ty jednorázovky + krém na zadeček a asi 2 látkovky jsou vždycky připravené v tom vozíčku na miminko. Takže buď měli nějaký momentální nedostatek, nebo se stala nějaká chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.8.11 11:21

Já jsem se na košile ptala, a řekli mi že mám mít svoji div mě seřvali že po nich něco chci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
21.8.11 17:32
krmar píše:
Oni teda košile jsou na chotbě v polici v tom boxu pro návštěvy, o plínky a oblečky na miminko si musíte říct sestřičkám - nobo vám je automaticky dají čisté při koupání, ale ty jednorázovky + krém na zadeček a asi 2 látkovky jsou vždycky připravené v tom vozíčku na miminko. Takže buď měli nějaký momentální nedostatek, nebo se stala nějaká chyba.

rodila jsem v lednu 2009 a taky to tak bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.8.11 15:44

Monny koukám, ty sis to v těch Pardubicích pěkně vyžrala se vším všudy.
Jak porod, tak pak i ty sestřičky, asi jsme měli štěstí na lepší personál nebo alespoň na jejich náladu. Hlavně, že už je to za tebou a příště to už určitě bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.8.11 18:46

Krmar, jestli nějaký příště vůůůůbec bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.11 20:23

Ale budeeeee :wink: jednou třebas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.9.11 17:02
PusinkaMartinka píše:
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn :palec:

Prosím tě a jak je to s oblečením na miminko?dávají na těch pár dnu nebo od začátku musím mít vše své?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.9.11 17:04
Bibi11 píše:
PusinkaMartinka píše:
Jinak není zač, protože já když sem tam šla poprvé, tak sem tedy byla jaksi nepřipravenná a neměla sem sebou látkové plíny a ty vlhčenné brousky.. oni vám tam tedy za začátku dají vložky asi já nevím 10kusů.. dostanete i takový kufírek tam budou i vlhčenné ubrousky,ale je možné, že nebudou stačit. Jinak se ničeho nebojte. A kdyby na vás byl někdo protivný tak si o něm myslete svoje… Oni se tam na pokojích sestry stejnako přes den moc neukazují… A ty na novorozeneckém krom jednéé sestry sou všechny moc fajn :palec:
Prosím tě a jak je to s oblečením na miminko?dávají na těch pár dnu nebo od začátku musím mít vše své?

dávají erární :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková